Ага-пиздеть не мешки ворочать-говорить можно что угодно,но где дела,реальные шаги?Укрепление армии?Тут видео недавно было-волонтер жалуется -не на чем вывозить раненых.А кто богаче стал-народ?А кого обложили тарифами и оброками-тоже не знаешь?А декларации видал?- и чьи магазины растут как грибы?
"Без паники , майор Кардаш."(с)
Про укріплення армії . Подивись , як рвались пукани у кацапів , коли наші робили пуски ракет !

Доречі , вдалі пуски !Після цього армійці заявили , шо мають наказ збивати в повітрі все , що пересікає наш кордон .Про нову розроблену автоматичну зброю і всілякі девайси для техніки сам знайдешь , якщо забажаєшь . Інша справа , що не так швидко це доходить до війська , але і в цьому напрямку справа теж рушить потихеньку .
Про відео , начебто волонтера ... Почитай інших волонтерів , які коментують це відео . Ніякий то не волонтер , чуваку піару захотілося , ну і "зраду" треба ж показати . Там на те відео відреагувало дуже багато справжніх волонтерів .
Якщо , друже , ти мені приведешь приклад , в якій країні при оборонній війні народу ставало жити кращще , я дуже уважно вивчу цей приклад , і погоджусь з тобою , що в нашій країні щось не так .
Про тарифи і оброки казати нічого не буду . Так це дуже болюча для українців тема ! Який вихід , в умовах війни ? Я не знаю , чесно .
Декларації ... так , ще одне болюче питання . В цоьму питанні у мене виникає лише одна фраза :" Сталина на вас нет !" Хоча я і не шанувальник цього вусатого вурдалака .
Про магазини ... Ти знаєшь , якщо ти натякаєшь на магазини Рошен , то тут , принаймі в Харкові , це мимо . Я бачу на кожному ринку , на кожній станції метро , майже на кожній зупинці громадського транспорту магазини Салтівського м,ясокомбінату , циркуновського , харківського , я бачу Кулінічі , АТБ , та ще багато чого . Але не Рошен .
Отаке моє бачення .

Слава Україні !