Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

и тут же пукан рвется у кацапа, побежал ябедничать.
украинскому модеру на украинцев.
:ганьба::D
у тебя забыл спросить, шо мне делать, кацап. :D

Да и хуй на него, кляузника козломордого. Я у себя дома!:україна::україна::україна:
да я тоже у себя дома, в Украине. :україна::україна::україна:
но, наверное, кацапам такое в голову прийти не могло... :D

есть мера разумного в оскорблениях.
ты эту меру значительно перешел.
за 9 лет на ХФ я всего 2 раза жмакал треуголку.
и в этот раз на 146% - оправданно.

Ла-ла-ла-ла-ла-лаааа!!!!

Да и хуй на него, кляузника козломордого. Я у себя дома!
:пиво::клас:
Ага, кацапи узяли моду скаржитись на образи у їхній бік, прикриваючись легендою, мовляв, вони з України. Але ж нам по бую ті попередження, бо мені, наприклад, байдуже, що заблокують аккаунт у такому випадку , а от їм так не можна - аккаунт має бути що найбільш довше активним (зарплатня і усе таке). Та не пройде їхнє лайно, як би вони не намагались.
:україна::україна::україна:

Ла-ла-ла-ла-ла-лаааа!!!!
Доки вони не почнуть палити ментівські автівки, оті пісні особливо нікого не турбують!

Молодь, звісно, більш активна, та користі поки що від цього особливої нема.

Доки вони не почнуть палити ментівські автівки, оті пісні особливо нікого не турбують!

Молодь, звісно, більш активна, та користі поки що від цього особливої нема.

А я бы хотел, чтобы они не начинали. Пусть повыше будет температура. Чтобы нельзя было стравить пар

А я бы хотел, чтобы они не начинали. Пусть повыше будет температура. Чтобы нельзя было стравить пар

Так я бачу можливість коктейлів Молотова тіки у випадку, коли температура підійметься вже до рівня, близького до нашого Майдану. Інакше одна-дві пляшки не у дупі, а у бік ментів - марна витрата палива. Та й не вірю я у підйом слопатоєдів, скоріш піздов ввалять кавказці - там є чоловіки! Мокши поспівають пісні та поїдуть з країни, бо мама працює на держпосаді, йому треба годувати родину, воно не бажає революції (щоб як, в Україні) та т.і.
А інші познімають ці пісні на смартфони.

я для камниснебахотевших и оккупантов воды и не просил.
я просил временно для украинцев, которым пришлось остаться жить на оккупированной территории.
если у тебя мозгов это понять не хватило, и ты по этому поводу сделал вывод, шо я кацап, то ты точно сам и есть кацап!
Пиздишь как Троицкий, ты парашинский тролль.

Пиздишь как Троицкий, ты парашинский тролль.
сам ты парашинский тролль! :D
...прокси менять и юлить за бздюлю (сорри за тафтологию)
зашквар за зашкваром
найди мне хоть один пост, где я юлил за йулю, будет предметный разговор.
а сейчас ты второй фейк про меня выдумал, и на основе своих глупых фантазий, которые сам же и придумал, делаешь какие-то выводы.
это, и есть зашквар.
кацап, одним словом! :D

а почему я часто сижу под прокси - я уже неоднократно пояснял.
но только для 3х-4х упоротых, даже в украинцах мерещатся кацапы... :D

а почему я часто сижу под прокси - я уже неоднократно пояснял.
Але ж на два простих питання воно ніколи не надасть відверту відповідь:D

Назад
Зверху Знизу