Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

краще з'їм я кирпичину, ніж я виучу Тичину

Не канонично! Оригинал звучит так:

"Краще з'їсти кирпичину, анiж вчить Павла Тичину!" :D

Не уверен, читал ли я его в школе

Если учился в 1970-1980-ых, будь уверен :) Його вiршi напам'ять вчити задавали.

Если учился в 1970-1980-ых, будь уверен Його вiршi напам'ять вчити задавали.
Я и щас стих помню..."На майдані коло церкви революція іде..."(с) :ги:

Хай чабан! усі гукнули, за отамана будЕ!...

Я и щас их помню..."На майдані коло церкви революція іде..."(с) :ги:

Коло банi :)

"Не будемо аналізувати, що вірш існує у шкільному вигляді "На майдані коло бані спить Тичина в чімодані..."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, чому саме "чабан-усі гукнули" виявляється єдиним вартим і ладним бути "за отамана". Як і в чому саме він - серед загальної маси за наглої потреби - виявляється кваліфікованим і здатним керувати людьми. Звідки в нього взявся досвід державного керівництва. Чабан - це той, хто керує стадом. Стадо вибирає собі того ж самого "отамана". Така собі "революція", якщо подумати. "

"Краще з'їсти кирпичину, анiж вчить Павла Тичину!"
Гей, вдарте в струни, кобзарі,
Натхніть серця піснями!
Вкраїнські прапори вгорі —
Мов сонце над степами…

Гей, рясно всипте цвітом шлях,
У дзвони задзвоніте!
Вкраїнське військо на полях
Йде, славою повите.

Дзвенять слова мов у сріблі
Братерськії, веселі.
А десь на морі кораблі
Розбилися об скелі…

Земля схотіла жити знов —
Шумлять потужно ріки.
Благословіть ви чесну кров,
Хвала борцям навіки!

Хвала борцям, що на зорі
Лягли в холодні ями.
Гей, вдарте в струни, кобзарі,
Натхніть серця піснями!
:)

ХЗ, я ж не хуйло, и оное хуйло здравомыслием не отличается.
Я, к примеру, не понимаю и нахуя он мессенджеры глушит. Типа думает, что все на скайп перейдут, который ФСБ передал исходники?

не могу сказать, много версий, одна, например, что телега сейчас делает свою крипту и если сделает, то фин. потоки станут не подконтрольными властям. Но что тогда с вайбером? Он то ничего не делает. Не знаю, одним словом.
Но, скорее всего, мысль сделать пространство управляемым. И если еще уже - фильтровать новостные потоки, которые не вписываются.

Мы над творчеством Шевченко так в начале 80-ых издевались :D

"Як умру - то поховайте,
В дупу пороху напхайте,
Пiдпалите та тiкайте,
Як рвоне, то прибiгайте.

Тiло намочiть в олiї,
Пiдпалiте знову, милi,
Як згорить - скупайте в милi,
Дайте ще менi по рилi".

Необхiднiсть зубрити "три "З" (знав-здав-забув) й викликала отакi школярськi шедеври :D То вже згодом, подорослішавши та усвiдомивши, збагнувши емоцiї та долю поета...

не могу сказать, много версий, одна, например, что телега сейчас делает свою крипту и если сделает, то фин. потоки станут не подконтрольными властям. Но что тогда с вайбером? Он то ничего не делает. Не знаю, одним словом.
Но, скорее всего, мысль сделать пространство управляемым. И если еще уже - фильтровать новостные потоки, которые не вписываются.

Парадокс Бредора

Криптовалют как говна. Они давно не контролируются, но, не будучи поддержаны реальным продуктом - пока не вытеснили реальное бабло ни куда.

Сделать пространство управляемым - сев. Корея уже сделала.
Ваша чебурашка - всё ещё в проекте. Хотя это проще, чем выпиливать по одному мессагеры и блочить туевухучусайтов.

Скорее всего, мысль - понятие не совместимое с вашим хуйлоГБ.

Именно! И - здравствуй, министерство правды, мира, любви, изобилия...

Со всеми равными животными. Кроме некоторых.

6ghabe.webp

тем чем кацапы так гордились на день победобесия ниимеющих аналагав, Израиль превратил в прах

:іржач:

Назад
Зверху Знизу