Иди еще дерни боярышника московит. Тебе и не такое приснится.в Европе чинуши сейчас не торбят Польшу
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Иди еще дерни боярышника московит. Тебе и не такое приснится.в Европе чинуши сейчас не торбят Польшу
Спасибо.Иди еще дерни боярышника московит. Тебе и не такое приснится.
+1 В последнее время в много фейков с драками. Рекламой каких-то единоборствБля, ну тупая же постановка, неужели не видно?
Нести "рузкий мир" в маси.Нахуя кацапам Твиттер?
Так то немцы цивилизованные, а то орки нейтральные, без роду и племени. Будут и дальше продолжать срать, хрен их выгонишь.В 1918г., Германия окупировавшая всю Украину, в течение недели свернулись и на эшелонах уехали с Украины. Без всяких боевых действий.
Ну,екскаваторника не тільки руського не треба злити.Я знаю одного,живе близько.Колись найняли його викопати погріб.Він викопав.Та наймачі не розрахувалися з ним так,як домовлялися.Вночі він приїхав екскаватором і загорнув те,що викопав.От так.Ту бабу тоже знаю,сама і розказувала.Та і Вітька того розпитував.Так що про постановочне відео це ще вопросСообщение от nika77
Никогда, никогда, никогда, никогда не злите пьяного русского экскаваторщика
бюджет не малий для постановипостановка, неужели не видно?
бюджет не малий для постановиАле якщо реально, то в авто могли бути ще люди...