Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Владелец нацистского Z-канала «Readovka» Алексей Костылев разбился на квадроцикле и находится в коме.

Владелец нацистского Z-канала «Readovka» Алексей Костылев разбился на квадроцикле и находится в коме.

Возьми ещё в ротяру этот микрофон центрального СМИ раши, :нах:. ТурЫст, млять, по чудесам света .

🥴 «Мені довелося відвідати Казанський Кремль, це як чудове диво світу»: Генсек ООН хвалить саміт БРІКС

«Я вважаю, що всі саміти, на яких відбувається єднання країн, є дуже важливими, завдяки цьому вирішуються глобальні проблеми у світі».

Куме, кома - це ще не крапка! От як побачимо на свіжому прямокутному земельному насипу великий плюс та відповідну табличку - можна буде й пропустити чарчину.

Останнє редагування:
Возьми ещё в ротяру этот микрофон центрального СМИ раши, :нах:. ТурЫст, млять, по чудесам света .

🥴 «Мені довелося відвідати Казанський Кремль, це як чудове диво світу»: Генсек ООН хвалить саміт БРІКС

Ебаный пидор

А от і даремно послав. Треба було тому пацюку в очі під камери все висказати і повозити по "місцях бойовой слави" підарської армії, щоб подивився, гнида, з ким воно ручкається.
і що? Гуттеріш заплаче та скаже: ніколи не буду більше до пуйла в Казань їздити?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу