Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

IMG_8229.jpeg

Чєл, ти просто щось вигадуєш. Ми всі бачили, що биття по наших розподільчих станціях ніхуя не дало. Вони тільки бабло на це витратили.
Ти енергетик? Здається ні. Краще ознайомся з графіком відключень електроенергії по Білгородській республіці на найближчий тиждень, яким биття ніхуя не дало.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ти енергетик? Здається ні. Краще ознайомся з графіком відключень електроенергії по Білгородській республіці на найближчий тиждень, яким биття ніхуя не дало.

Ти як вентилятор, коли хрестишся:D

россияне пишут что погибло всего 120 тыс.

120 тысяч российских военных погибли в Украине за два с половиной года.​

ТИ ПРО ЩО?1 У МЕНЕ СВІТЛО 3 ЧЕРЕЗ 3 , ПІДСТАНЦІЇ ТА ТЕЦ І ТЕС РОЗНЕСЕНІ , А ТИ НЕ ДАЛО... АЛЕ Я НА ЗЛО ДЕРЖАВІ І КОЛОМОЙСЬКОМУ-ФІРТАШУ-ГРИГОРИШИНУ , ЖИДАМ , ЩО РВУТЬ УКРАЇНУ , ПОСТАВИВ ГАШОПОРШНЕВИЙ ГЕНЕРАТОР. ПЕРЕВІРҐЯЮЧИХ З РІЗНОМАНІТНИХ ОРГАНІВ НА ТЕРИТОРІЮ НЕ ПУЩУ ,ХОЧА Є БАЖАННЯ ЇХ СПАЛИТИ В ТОПЦІ ГАЗОГЕНЕРАТОРА , О' ТАК І БУДЕ .А ПОСТАВЛЮ ДУБЛЮЮЧИЙ ГЕНЕРАТОР -ВІД МЕРЕЖІ ВІДІМКНУСЯ. ДЕРЖАВІ У МЕНЕ ВІРИ НЕМАЄ , Я ЖИВУ ПАРАЛЕЛЬНО ЇЙ.
войну хуйло начал, а виноваты "жиды"... :рл:
какой коломойский? :рл: Он сидит с 2022 года

россияне пишут что погибло всего 120 тыс.

120 тысяч российских военных погибли в Украине за два с половиной года.​

то их оценка на основе публичных данных. Наша статистика не означает 500к+ погибших кацапов генштаб (кажется) об этом говорил что считает туда и санитарные потери часть из которых восстанавливается

то их оценка на основе публичных данных. Наша статистика не означает 500к+ погибших кацапов генштаб (кажется) об этом говорил что считает туда и санитарные потери часть из которых восстанавливается
До того ж, оті що вздовж доріг та посадок смердять, навряд чи, пораховані.

ТИ ПРО ЩО?! У МЕНЕ СВІТЛО 3 ЧЕРЕЗ 3 , ПІДСТАНЦІЇ ТА ТЕЦ І ТЕС РОЗНЕСЕНІ ,ПРАЦЮВАТИ БУЛО НЕМОЖЛИВО , ДИЗЕЛЬНИМЙ ГЕНЕРАТОР ДОРОГО І НЕНАДІЙНО , А ТИ НЕ ДАЛО... АЛЕ Я НА ЗЛО ДЕРЖАВІ І ЗЕЛЕНСЬКОМУ-КОЛОМОЙСЬКОМУ-ФІРТАШУ-ГРИГОРИШИНУ , ЖИДАМ , ЩО РВУТЬ УКРАЇНУ , ПОСТАВИВ ГАШОПОРШНЕВИЙ ГЕНЕРАТОР. ПЕРЕВІРҐЯЮЧИХ З РІЗНОМАНІТНИХ ОРГАНІВ НА ТЕРИТОРІЮ НЕ ПУЩУ, ТА Й НЕ ЇДУТЬ ВОНИ ДО МЕНЕ , БО МОЖНА ПІД ПРИЛЬОТ ПОТРАПИТИ ,ХОЧА Є БАЖАННЯ ЇХ СПАЛИТИ В ТОПЦІ ГАЗОГЕНЕРАТОРА , МО' ТАК І БУДЕ КОЛИ ЗАЯВЛЯТЬСЯ , Я ПСИХОПАТ ....А ПОСТАВЛЮ ДУБЛЮЮЧИЙ ГЕНЕРАТОР -ВІД МЕРЕЖІ ВІДІМКНУСЯ. ДЕРЖАВІ У МЕНЕ ВІРИ НЕМАЄ , Я ЖИВУ ПАРАЛЕЛЬНО ЇЙ.
Звернись до психіатра

А в чем? Передел нефтевого рьінка?
И это тоже. Но - обрати внимание: сёла и города сносят подчистую. Строения и жители не нужны - нужны недра. Ресурсы.

А зачем делиться полезным содержимым с "индейцами"?

Назад
Зверху Знизу