Статус: Офлайн
Повідом.: 17877
Повідом.: 17877

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Уже начинается- мы Ашиблись... скоро начнётся- простите нас...Я щас чутка подохуел. Помните давеча высказывания Vadim9.0, по поводу "все проебали и хохлы более высшая раса, чем мы". Ну то таке, думал, может кто из наших стебется. Ан нет, оказывается Vadim9.0 - это Алексей Балабанов. Рашистская Лени Рифеншталь можно сказать с его "Братьями" 1.0, 2.0, итд
Мда, щось на рашці таки коітся незрозуміле.
но красивая жвона поїхала в пакістан хз навіщо
спілкувалась з цим дебілом хз навіщо
результат абсолютно логічний
Хтось може мені растлумачить, шо ота мавпа меле..![]()
![]()
![]()
Він же здох кілька вже років, якщо я не помиляюсьЯ щас чутка подохуел. Помните давеча высказывания Vadim9.0, по поводу "все проебали и хохлы более высшая раса, чем мы". Ну то таке, думал, может кто из наших стебется. Ан нет, оказывается Vadim9.0 - это Алексей Балабанов. Рашистская Лени Рифеншталь можно сказать с его "Братьями" 1.0, 2.0, итд
Мда, щось на рашці таки коітся незрозуміле.
А їй діватися нікуди. Вона не тупа, але її ставка на хуйло, зараз вже не виглядає виграшною. Весь світ перед нею закритий і вона розуміє, яка долявона зовсім їбанулась, бідолашна.
нічого нового: "адіннарот", "ми єщьо ничєво ніначіналі"Хтось може мені растлумачить, шо ота мавпа меле..![]()
![]()
![]()
Таки да. Значит я не понял автора статьи. Сорри за неправедное охуениеВін же здох кілька вже років, якщо я не помиляюсь
Блядь, чем дальше, тем чаще вспоминаю "Стрелы Перуна с разделяющимися боеголовками". Сцука, Брайдер и Чадович ну как в воду смотрели!
и в плуг бабу запрягают
![]()
![]()
![]()
![]()
і міхалков також мріяв про барську расію до реформ 1861року (час їх скасовувати нахєр)Блядь, чем дальше, тем чаще вспоминаю "Стрелы Перуна с разделяющимися боеголовками". Сцука, Брайдер и Чадович ну как в воду смотрели!