Я не ставив за мету розповісти про своє життя, однак спеціально для Вас - я два роки мешкав у цьому гуртожитку, а до цього ще рік провів у гуртожитку №5 на Олексіївці, тому я знаю все це з середини) Бебут, ну люди со мной по украински и я в ответ)
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я не ставив за мету розповісти про своє життя, однак спеціально для Вас - я два роки мешкав у цьому гуртожитку, а до цього ще рік провів у гуртожитку №5 на Олексіївці, тому я знаю все це з середини) Бебут, ну люди со мной по украински и я в ответ)
Что ж Вы господа форумчане на Vodkera накинулись!
вот он Вам не слова не соврал!
самая дорогая общага юрки стоит в год 2750 грн(10 месяцев по 250 грн. и еще 250 грн. за 2 летних - июль и август)
А ты Vodker зачем перешел на "мову"?Ладно "Джуля" - студентка - первокурсница из Жашкива, но ты то...
Тільки не вихована людина може робити такі висновки стосовно тих, про кого нічого не чула і в очі не бачила.
Не суди, и не судим будешь (С)
А в каком слове фразы "Джуля - студентка - первокурсница из Жашкива", проявилась моя невоспитанность?
К тому же она сама написала: "Мрії, мрії", значить даже, если она и не из Жашкова, то вполне осознанно желает этого!
Ну, конечно же нет! Не только из Черкасской, но еще из Тернопольской, Волынской и т.д.)))
А когда Вы их последний раз видели?
И может у нас разное понимание слова неплохие![]()