Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гуманистичские ценности уничтожат цивилизацию

• Автор теми Автор теми Tori
  • Дата створення Дата створення
Ливан
исламский джихад
В 4 раза меньше народу чем в Хамасе.
Потому и главный
Тобто ви аплодуєте людям, які ведуть себе як *****и
То есть, если сейчас ВСУ одержат победу над *****ами, выгонят их, дойдут до Москвы, расухярив при этом все по дороге - они будут вести себя как *****ы и им не нужно аплодировать?

тема про фаріон чекає на твій допис про ущємлєніє кацпского язика
Спостерегливе, мої дописи в тій темі торкалися не мови, бо щодо неї- немає питань, а щодо образи воїнам та загалом шкоди Україні в поточній ситуації від цієї курки-орлиці:D

Так що зі злочинами війни в Україні розповіси, що будемо робити?

Останнє редагування:
Хамас не може боротися з євреями, оскільки це є кишенькова креатура Ізраїля.
Хамас діє так, як плтрібно Ісраелю. Він апріорі не може діяти в інтересах прлстих палестинців.
У тебя есть доказательства или ты просто так повторяешь этот *****изм?

Конечно хамас не действует в интересах "палестинцев", он действует в интересах Ирана который его финансирует.

На хрена хамас Израилю? Не было бы там хамасов и хезболл и жили бы с арабами в мире и согласии, арабы там в Кнессете сидят.

А мочат террористов в Газе потому что они напали, несмотря на то что всех евеев из Газы выгнали в 2005-м.

Да, при этом, к сожалению, погибают их дети, но они сами пригрели и выпестовали террористов - убийц в своих домах,

и благословили их на ******** израильтян.

Так что нечего теперь визжать про "геноцид", сами виноваты.

*****и і євреї чинять однакові злочини, ти це маєш на увазі?
Не це.
Яку мухосранську "Газу" українці бомбили?
Це зовсім різне.

Реакція солідарності українців Ізраїлю у відповідь на ****** та агрессію від ХАМАС - логічна та зрозуміла, бо самі на собі бачимо , що таке насильство, агресія та смерть.
Ти ж фактично просуваєш наратив, що все зло та війни від євреїв.. Ну як же це знайомо. Де твоя оригінальність?

И не лень же *****у было нового клона регистрировать ...
Оооо, раз или два в год появляется клон, который обзывает меня "пейсательницей" и попрекает московскими когда-то издателями.
Пытается вызвать во мне комплекс вины и обратить ХФшное сообщество против меня, вскрывая мой типа аморальный облик бгг
****а я в рот этих клонов, шо характерно ::D:D:D

шо тут?
хамас-креатура моссада
*****ездалы-освободители
украинцы-******ы
белое-это черное
ноги-это уши...

Є угода Арафата і Рабина.
Угода за яку Рабина вбили.
Якшо владу тримає ХАМАС, то означає, шо Ізраїль угоду не виконує.
бегущие из газы арабы орали что хамас-террористы а никакая не влада...

бегущие из газы арабы орали что хамас-террористы а никакая не влада...
ХАМАС то реально влада.
Вони вибори постійно виграють.
А наступники Арафата глибоко в сраці.
І в сраці вони якраз тому шо уклали угоду з Ізраїлем.
А Ізраїль, і наступників Арафата глибоко в сраку запхали, і угоду не виконують.
Тепер прикинулись дурниками і роблять вигляд шо не знають чому воно так вийшло.

Алло, тобі вже 53, ти стара ****а, на яку навіть дикий кабан не поласиться - пробіжить повз і не гляне. Тому продовжуй юзати засмальцований качан кукурудзи, і відкинь вбік свої еротичні сподівання.
Это мужчинка пишет
Ось ти називаєш палестинських дітей личинками, яких свідомо і навмисне вбиває держава Ісраель і радієш їх смерті, а чи ти так само тішитимешся, коли *****и захуярять твою власну личинку?
Тебе кого жальче, чурок или украинского воина?
Пс. Місце кніжонкам ******ки, ********, людоненависниці на смітнику, разом з книжками Гітлера та промовами путлєра
Ты сам, я так понимаю, ни одной своей работы не издал?

Димокс, слей мейл этой крысы
Может, это отот Палыч, что вы вспоминаете, а я или не застала, или в его темы не ходила?
Или Димокс для оживляжа ботяру нанял с набором сообщений. :)

Назад
Зверху Знизу