Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гуляйте в парке Шевченко осторожно, у охранников бешенство!

• Автор теми Автор теми Igor_Kuznechik
  • Дата створення Дата створення
Вони - ніхто, громадяни якісь. Пересічні
Не здивую коли відповім, що згідно законодавства України громадянин (пересічна особа) який виконує заходи щодо хабезпечення громадського порядку прирівнюється до копа. Згадайте правове положення "дружинников" за СРСР, то так само й зараз. Однак наразі дійсне право та більш правозастосування розширило права пересічного громадянина.

Ось нещодавний приклад. Черговий "бородань" заїхав на своїй автівці на пішохідний міст у парку "Стрілка" (була тема на ХФ). Протиправна поведінка авто-бороданя була припинена небайдужими містянами. Вони фізично блокували автівку та порушника та викликали копів. Тобто мав місце "громадянський арешт", який намагалися повністю запровадити як законодавчо регламентовану дію при "легітимном", але не вспіли. Тож "громадянський арешт" внас ще не законний на папері, але на практиці є. Претензій щодо кримінальних злочинів накшталт "самочинство" "незаконне позбавлення волі", тощо до тих хто блокував авто-бороданя у копів не було.

Такий період розвитку країни - громадянська ініціатива випереджає законотворчість.

Я таки читав про соціальну адаптацію ветеранів. Це - дуже серйозна й дорога проблема для будь-якої країни світу. Їм, таким, роботу підбирають дуже обережно - бо вони таки трохи тю.
Вони забезпечують тобі мирне життя, тож відносся до них з повагою.

Ось нещодавний приклад (теж з ХФ). Фавели Левади (за 20 - 30 метрів новобудови - красиві будинки, сучасний паркінг, красива станція та вокзал) наливайки, приймальні вторсировини, ринок працевлаштування на некваліфіковані роботи, місцеві бомжі та бухарики, вонючі туалети. І ось біля чоловічого туалету де воняє та брудно сидить бухий та незрозуміло шо верзе до мужиків що виходять з туалету. На законні вимоги копів розмахує посвідченням депутата. Хуліганити не припиняє. Копи бояться зв'язуватися з депутатом. Підходе у туалет за потребою громадянин, бачить таку картину, по шивдкому опіздюлює депутата, відбира посвідчення, яке виявилось фальшованим і ситуація враз влаштована - "депутат" хуліганити проекратив.

Вивилось, що небайдужий громадянин ветеран АТО. Честь йому та шана.

Ви проти такого виявлення ПТС? А хто тоді буде вгамовувати хуліганів?

******, там воду в фонтанах очищают не хуже чем в плавательном бассейне, это у нас она зеленеет, а там она весь сезон чистая и прозрачная.
Ты бы хоть разок съездил за бугор и посмотрел как люди живут.
Цитата:
****** твой папа, потому что ****** не надел и тебя зачал.

Хейтиш Харьков быдлота? Можешь назвать фонтаны Харькова с зеленой водой? Я не видел ни одного. У тебя специальное советское зрение, когда все иностранное видится шикардосным а свое унижается? Выкинь совок из головы - тогда и зрение улучшится.

Метод очищения воды от возбудителя лепры, *******а, ногтевого грибка в Берлине можеш указать (это будет новинкой в медицине)? А эстетика коллективного мытья ног в одной воде тебя устраивает?

Совок у тебя в голове. Тут тоже люди живут. И хотят жить хорошо, чтобы никто с ногами не лазил на фонтаны, не мыл в них ноги (на том видео из Берлина), не мусорил и не вытаптывал газоны (на том видео из Парижа), не ездил по пешеходным переходам на авто.

А за гарницу я не только ездил, но и жил там и знаю "их" жизнь не как турист, поверь турист - это разные вещи.

******, там воду в фонтанах очищают не хуже чем в плавательном бассейне, это у нас она зеленеет, а там она весь сезон чистая и прозрачная.
Ты бы хоть разок съездил за бугор и посмотрел как люди живут.

Демагогия, не более. Абы шо то ляпати.

Хейтиш Харьков быдлота? Можешь назвать фонтаны Харькова с зеленой водой? Я не видел ни одного. У тебя специальное советское зрение, когда все иностранное видится шикардосным а свое унижается? Выкинь совок из головы - тогда и зрение улучшится.

Метод очищения воды от возбудителя лепры, *******а, ногтевого грибка в Берлине можеш указать (это будет новинкой в медицине)? А эстетика коллективного мытья ног в одной воде тебя устраивает?

Совок у тебя в голове. Тут тоже люди живут. И хотят жить хорошо, чтобы никто с ногами не лазил на фонтаны, не мыл в них ноги (на том видео из Берлина), не мусорил и не вытаптывал газоны (на том видео из Парижа), не ездил по пешеходным переходам на авто.

А за границу я не только ездил, но и жил там и знаю "их" жизнь не как турист, поверь турист - это разные вещи.

Вони забезпечують тобі мирне життя, тож відносся до них з повагою.

Ось нещодавний приклад (теж з ХФ). Фавели Левади (за 20 - 30 метрів новобудови - красиві будинки, сучасний паркінг, красива станція та вокзал) наливайки, приймальні вторсировини, ринок працевлаштування на некваліфіковані роботи, місцеві бомжі та бухарики, вонючі туалети. І ось біля чоловічого туалету де воняє та брудно сидить бухий та незрозуміло шо верзе до мужиків що виходять з туалету. На законні вимоги копів розмахує посвідченням депутата. Хуліганити не припиняє. Копи бояться зв'язуватися з депутатом. Підходе у туалет за потребою громадянин, бачить таку картину, по шивдкому опіздюлює депутата, відбира посвідчення, яке виявилось фальшованим і ситуація враз влаштована - "депутат" хуліганити проекратив.

Вивилось, що небайдужий громадянин ветеран АТО. Честь йому та шана.

Ви проти такого виявлення ПТС? А хто тоді буде вгамовувати хуліганів?
Вообще там было совсем не так, если ты видео смотрел.

Стаття 16. Порядок застосування персоналом охорони заходів фізичного впливу та спеціальних засобів
2. Затримання особи персоналом охорони не є адміністративним затриманням
А тепер перейдемо безпосередньо до тексту та ліквідуємо твою необізнаність:

Стаття 16. Порядок застосування персоналом охорони заходів фізичного впливу та спеціальних засобів

1. Під час здійснення охоронної діяльності персонал охорони має право застосовувати до осіб, які посягають на об'єкт охорони, заходи фізичного впливу та спеціальні засоби в особливих випадках, якщо інші заходи не привели до припинення посягання або до виконання особою законної вимоги персоналу охорони, у разі:

3) необхідності затримати правопорушника, який незаконно проник на об'єкт, що охороняється, або який вчиняє інші протиправні дії та чинить опір;

2. Затримання особи персоналом охорони не є адміністративним затриманням. Затримана особа негайно передається органу Національної поліції за місцем вчинення правопорушення.
4) протидіяти правопорушникам і негайно повідомляти органи Національної поліції про вчинення цими особами кримінального або адміністративного правопорушення;
5) застосовувати заходи фізичного впливу, спеціальні засоби та використовувати службових собак відповідно до цього Закону;

3. Застосовувати заходи фізичного впливу та спеціальні засоби дозволяється тільки після попередження голосом і жестами про намір їх застосування.

Тепер щодо адміністративного затримання.

ст. 12 Закону України "Про охоронну діяльність" надає право співробітнику охоронної фірми затримувати особу, яка порушує встановлені правила, перевіряти в неї документи, встановлювати сообу, оглядати речі та інше.

Тобто Ви плутаєте два види затримання: затримання охороною задля передання поліції та адміністративне затримання поліцією.

Наразі затримання охороною можливо у любий спосіб та при будь-яких умовах бо наявні нормативно-правові акти не регламентують документальне оформлення процедури затримання особи охороною. Тожбо на цей час затримання громадянина може відбуватися охороною на власний розсуд.

Не подобається - наймайте адвоката задля подання змін до законодавства України, або не ходіть ногами там де прийнято та не мийте ноги у фонтанах.

У тебя специальное советское зрение,
не отрицаю
Совок у тебя в голове
возможно

А за границу я не только ездил, но и жил там и знаю "их" жизнь не как турист, поверь турист - это разные вещи.
но ,Я полностью с Вами согласен и поддерживаю

Ведь ***** думает что он круче всех крутых и выше законов...
Тому і лазе ногами там де інші сидять та кладуть руки та чисті речі, так?

Я так маю, що Ви з тих хто сидить на лавочці на спинці а ноги ставе на сидіння?

"Вы не имеете права меня задерживать, кто вы вообще такие?
Нормативные акты приведены в этой теме. Охрана имеет право задерживать, содержать в специально отведенном помещении (пнукт охраны например) для передачи полиции.

Учи матчасть... береги нос.

Согласись, Могол, охранники ж явно интеллектом не блещут:D Они ж в голову едят:D

Ты наверное желаеш, что бы и дворник твоего дома читал Кафку на ночь, а водитель маршрутки слушал Рахманинова?

Каждый труд требует своего уровня развития и социальных запросов - не так ли? :збентежений:

И личный вопрос - ты кушаеш посредством клизьмы? Не в голову?

я не считаю охранника *******ом, тупарем и отбросом
Речь идет об уважении граждан друг к другу. Об уважении к согражданам отдыхающим. О внимании к детям. К людям на службе.

На сторону бородача в этой теме встают те, кто, когда я пишу на украинском, уже успели обозвать меня в этой теме "селюком", т.е. его поддерживают "сверхлюди", "интеллектуальная элита", относящиеся к согражданам свысока.

Это показательно.

А поменяй чуток отношение к согражданам, прояви уважение - и многое в их жизни поменяется, и риска у них поубавится.

Не ставь ноги где другие садятся, где дети руками трогают, мамочки в белых шортах и юбках садяться, чистые вещи ставят. Реагируй на замечания других людей адекватно. Уважай и тех граждан, кто живет в сельской местности и говорит на украинском, суржике, лемковском и других диалектах. И жизнь станет лучше.

Я ж еще раз говорю - я слишком умный, чтобы вступать в беседы. Я просто вызову полицию
Мабуть ти не тільки "вумний", але щей багатий.

Приїджають копи за твоїм викликом, вислуховують твою маячню, спокійно виписують тобі штраф 10 200грн. за необгрунтований виклик поліції, уїзжають.

Тобі скільки років - 16 вже є? Якісь фантазії пишеш у цій темі. Таке враження, що з кімнати тільки з мамою виходиш.

Видать тебя уже ****или, раз ты так хорошо знаешь эту тему.
Ну да, не раз, и я, и меня.
Хотя если до етого дошло, ето неправильно ибо надо уметь разговаривать.К сожалению не отхватив ****юлей, етому не научишься.
Всё верно тему знаю.
А ты если не знаешь, зачем в теме много пишешь:незнаю:

людей бить нельзя

Бот-бородач? Зарєгался позавчера зачем на ХФ? Ради этой темы?

Павловский. Мастерская по ремонту зонтиков, фурнитуры, змеек, всякой мелочевки возле остановки. Влетает чел с молотком, разбивает парню голову (насмерть). Второй сотрудник успевает нажать тревожную кнопку охранного агентства. Приезжают крайне быстро. Задерживают убийцу. При задержании бьют сопротивляющегося убийцу шоб не сопротивлялся. Передают копам.

Людей бить нельзя?

Назад
Зверху Знизу