Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гуляйте в парке Шевченко осторожно, у охранников бешенство!

• Автор теми Автор теми Igor_Kuznechik
  • Дата створення Дата створення
На глазах девушки отбуцкали ее парня
Тебя ничего не смущает в поведении девушки?
Не настораживает направленность ее внимания? ее действия? Твоя жена вела бы себя также?

У бороданя проблемы побольше чем разбитый нос могут быть в его жизни.

Я по своему опыту рассуждаю. У меня был конфликт на Центральном рынке. Я был с женой. Моя жена повела себя по другому. Ей был интересен я, а не мои оппоненты. Сейчас, конечно, все внимание на охранников. Но как человек пожилой, повидавший жизнь, вижу, что у парня проблемы могут быть поболе, чем разбитый нос в его личной жизни.

Вот это считаю важнее обсуждать, чем сорвавшегося охранника. Дело замнется за пару-тройку месяцев, а супружество может растянуться на всю жизнь.

Вообще там было совсем не так, если ты видео смотрел.

Очень рассмешила фраза из видео "помощник депутата находится в скрутному финансовому стани", что свидетельствует о явно "непредвзятой" подаче материала в репортаже.

Пьяное .... шляется по Леваде, докопуется к окружающим и копам, те стремаются его трогать. Потом приходит гвардеец и предлагает прекратить хулиганство (в виде навязчивого приставания). Пьяное.... посылает на юх всех участников АТО за, что и получает. Шлепают его легонько, только подщечинами, что бы не нанести вреда здоровью и кулаками легонько в свисающее пузо.

За хулиганство нищему помощнику депутата штраф не выписали кстати. О том, чем он занимался у мужского туалета тоже умолчали. Промолчу и я.

Ну да, не раз, и я, и меня.
Хотя если до етого дошло, ето неправильно ибо надо уметь разговаривать.К сожалению не отхватив ****юлей, етому не научишься.
Всё верно тему знаю.
А ты если не знаешь, зачем в теме много пишешь:незнаю:
Тебя били менты?
Меня тоже нет.
По ходу пассажир начал быковать за что и получил.

Тебя били менты?
Меня тоже нет.
По ходу пассажир начал быковать за что и получил.
Абсолютно.
Сторожа вроде не били, а за шо меня им бить:незнаю:
Мусара били когда на коня садился, но обычно доставалось мне меньше чем другим, даже у мусаров можно слабинку найти если нормально разговаривать и за ето на них зла не держу.
Я их за другое не воспринимаю.

Не здивую коли відповім, що згідно законодавства України громадянин (пересічна особа) який виконує заходи щодо хабезпечення громадського порядку прирівнюється до копа. Згадайте правове положення "дружинников" за СРСР, то так само й зараз. Однак наразі дійсне право та більш правозастосування розширило права пересічного громадянина.

Ось нещодавний приклад. Черговий "бородань" заїхав на своїй автівці на пішохідний міст у парку "Стрілка" (була тема на ХФ). Протиправна поведінка авто-бороданя була припинена небайдужими містянами. Вони фізично блокували автівку та порушника та викликали копів. Тобто мав місце "громадянський арешт", який намагалися повністю запровадити як законодавчо регламентовану дію при "легітимном", але не вспіли. Тож "громадянський арешт" внас ще не законний на папері, але на практиці є. Претензій щодо кримінальних злочинів накшталт "самочинство" "незаконне позбавлення волі", тощо до тих хто блокував авто-бороданя у копів не було.

Такий період розвитку країни - громадянська ініціатива випереджає законотворчість.
Е. Що таке громадський арешт, я розумію - обмеженна пересування правопорушника (бо й із застосуванням сили) до прибуття передставників влади.
І в цьому права будь-якої охорони не відрізняються від прав пересічних громадян. Але тут було явне перевищення будь-яких прав, застосування сили було обумовлене лише великим бажанням застосувати силу. А може й *****, бо бити ногами того хто лежить - прямий до того шлях, я таке бачив :)

Вони забезпечують тобі мирне життя, тож відносся до них з повагою.

Ось нещодавний приклад (теж з ХФ). Фавели Левади (за 20 - 30 метрів новобудови - красиві будинки, сучасний паркінг, красива станція та вокзал) наливайки, приймальні вторсировини, ринок працевлаштування на некваліфіковані роботи, місцеві бомжі та бухарики, вонючі туалети. І ось біля чоловічого туалету де воняє та брудно сидить бухий та незрозуміло шо верзе до мужиків що виходять з туалету. На законні вимоги копів розмахує посвідченням депутата. Хуліганити не припиняє. Копи бояться зв'язуватися з депутатом. Підходе у туалет за потребою громадянин, бачить таку картину, по шивдкому опіздюлює депутата, відбира посвідчення, яке виявилось фальшованим і ситуація враз влаштована - "депутат" хуліганити проекратив.

Вивилось, що небайдужий громадянин ветеран АТО. Честь йому та шана.

Ви проти такого виявлення ПТС? А хто тоді буде вгамовувати хуліганів?
Поліція буде.
ПТС - аберація, що вимагає професіонального лікування. Це - деструктивий стан психіки, що заважає жити як носію, так й оточуючим - насамперед близьким. Вони виконали громадський обов"язок - то держава їм дає ... щось. Ніколи тим не цікавився, але точно знаю, що таке є. Це нормально: держава призвала, держава відшкодувала.
Немає героїв. Є люди, що іноді поводять себе героями, й за це отримують шану. Але коли вони поводять себе як злочнці, вони теж повинні отримувати адекватну реакцію суспільства.
Бо я вам скажу по секрету, немає людей, що вище за закони. Бувають ті, хто поза межами законів. Й коли люди бачать, що із "активістами" не можна судитися, бо вони - непідсудні, це призведе лише до того, що ніхто із ними судитися не стане. Й при міжособитому конфлікті ткне тихесенько шилом й піде собі. Бо це буде розумно.
Ось, чого я не хочу.
Так зрозуміло?
Суд - велике досягнення цивілізації. Позбутися такого досягнення - велике горе для суспільства.

-CafiHa4k-%E2%80%94-%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8F.webp

Тебя ничего не смущает в поведении девушки?
Не настораживает направленность ее внимания? ее действия? Твоя жена вела бы себя также?

У бороданя проблемы побольше чем разбитый нос могут быть в его жизни.

Я по своему опыту рассуждаю. У меня был конфликт на Центральном рынке. Я был с женой. Моя жена повела себя по другому. Ей был интересен я, а не мои оппоненты. Сейчас, конечно, все внимание на охранников. Но как человек пожилой, повидавший жизнь, вижу, что у парня проблемы могут быть поболе, чем разбитый нос в его личной жизни.

Вот это считаю важнее обсуждать, чем сорвавшегося охранника. Дело замнется за пару-тройку месяцев, а супружество может растянуться на всю жизнь.

Не смешивайте мух и котлеты. Девушка отдельно, хамовитый охранник - отдельно.
А вообще, они все друг друга стоят - ***** нарвалось на *****.

Бо я вам скажу по секрету, немає людей, що вище за закони. Бувають ті, хто поза межами законів. Й коли люди бачать, що із "активістами" не можна судитися, бо вони - непідсудні, це призведе лише до того, що ніхто із ними судитися не стане. Й при міжособитому конфлікті ткне тихесенько шилом й піде собі. Бо це буде розумно.
Ось, чого я не хочу.
Звісно є люди, що вважають себе понад законом. Конкретний приклад - харківські водії маршруток врахували себе понад законом.То пільговий контингент відмовляються возити, то зі стареньких знущаються (одній бабці ногу дверьми прищепили та протягли з зупинки). Поліція за кожну витівку водіїв адмінпротколів не наскладається. Тож поліція відсторонилася від виховання водіїв.

Ці водії потім врегульовувати на свій розсуд пільги воїнів АТО почали. Але тутой вийшло по іншому. Декілька водіїв, що вважали себе понад законом публічно отримали ****юків від небайдужив ветеранів. Це виявилось напрочуд дієвим - і бібусь перестали ображати, і пільги стали визнавати, і шансон крутити перестали.
Ось такий чудернацький засіб виявився - два три рази публічно звиздюлів отримали - і майже усі водії перевиховалися.

А на рахунок шильца в бок, на те спроможні одиниці і в основному у кіно. Але обратка не забариться і про те вони знають і враховують.

Ось на Вашу думку що гарніше задля суспільного інтересу - декількох пенсіонерів зачепивши за ногу дверьми по асфальту покатати (включаючи Вашу маму) або опиздюліти одного водія маршрутки на відео урок?

А вообще, они все друг друга стоят - ***** нарвалось на *****.

Починаеш розумнішати. протиправна поведінка викликає такуж саму! Впевнений, що майже усі, хто читав цю тему:

1. Взнали, що представник охоронної хвірми має законне право затримувати особу, яка вчинила адміністративне правопорушення.
2. Супроводжувати тую особу до спеціально призначенного для того приміщення де утримувати до передачі копам.
3. Ходити ногами там де люди сидять має наслідки.

Той добре.

А дівчина то характеристика бороданя - то його покарання. Твоя дівчина-жінка як би діяла? Стрімила б як тебе звиздюлять на телефон? (моя жінка діяла по іншому)

Починаеш розумнішати. протиправна поведінка викликає такуж саму! Впевнений, що майже усі, хто читав цю тему:

1. Взнали, що представник охоронної хвірми має законне право затримувати особу, яка вчинила адміністративне правопорушення.
2. Супроводжувати тую особу до спеціально призначенного для того приміщення де утримувати до передачі копам.
3. Ходити ногами там де люди сидять має наслідки.

Той добре.

А дівчина то характеристика бороданя - то його покарання. Твоя дівчина-жінка як би діяла? Стрімила б як тебе звиздюлять на телефон? (моя жінка діяла по іншому)
******ок, который не умеет себя вести в парке нарвался на припезденного охранника, который не умеет держать себя в руках.
Если этот случай обоих ничему не научит, то "поломанному носу" рано или поздно отобъют башню, а "сорванная башня" рано или поздно кого-нибудь замочит и сядет на десять лет.
Считаю, что спорить больше не о чем.

Кстати, охранной конторе это тоже должно быть уроком - "поломанный нос" вполне имел шансы склеить ласты. Думаю, репутация конторы очень бы пострадала, мягко говоря.

Суд - велике досягнення цивілізації.
Так тож суд.

А за наслідками судової реформи зараз ось так
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Тожбо суспільство шукає більш дієвих хворм самоорганізації.

Кстати, охранной конторе это тоже должно быть уроком - "поломанный нос" вполне имел шансы склеить ласты. Думаю, репутация конторы очень бы пострадала, мягко говоря.

Первый раз не хотел, но ты второй раз демонстрируешь элементы права из РФ.

Пойми, мировое право и право Украины не наказывает за намерения.

В праве оперируют понятиями - умысел, причинно-следственная связь.

А в РФ сейчас садят именно за намерения, особенно дитишек за посты в Сетях.

Но урок будет и для бороданя и для эйчара охранного агентства и для харьковчан. Уверен, что один поломанный нос стоит чистоты и порядка в наших громадськых мисцях. Водители маршруток хорошо же усвоили урок.

Ну и последнее.
Мы живем в стране, где законы регламентируются Конституцией, а не "пацанскими понятиями". И в свящи с этим охранник совершил должностное преступление - нанес удары по голове задержанному, который не оказывал сопротивления и не вызвал полицию для передачи задержанного.
И отвечать ему по законам Украины за это, а не "по понятиям". И задержанному, кстати, тоже скорее всего придется отвечать за хулиганство, если это докажут.

******ок, который не умеет себя вести в парке нарвался на припезденного охранника, который не умеет держать себя в руках.
Если этот случай обоих ничему не научит, то "поломанному носу" рано или поздно отобъют башню, а "сорванная башня" рано или поздно кого-нибудь замочит и сядет на десять лет.
Считаю, что спорить больше не о чем.

С таким выводом согласен. Тему можно закрывать. :клас:

Перейдем к разбору поведения девушки бороданя? Интересная же тема.

Но урок будет и для бороданя и для эйчара охранного агентства и для харьковчан. Уверен, что один поломанный нос стоит чистоты и порядка в наших громадськых мисцях. Водители маршруток хорошо же усвоили урок.
Охранник должен ответить за нарушение, равно как и бородач. И дело не в носе, а в прецеденте. Если охраннику сойдет с рук сломанный нос за парапеты и маты в его адрес, то завтра он не побоится сломать шею за брошенную бумажку.

С таким выводом согласен. Тему можно закрывать. :клас:

Перейдем к разбору поведения девушки бороданя? Интересная же тема.

Поведение девушки вполне понятно - желание задокументировать происходящее. Помочь же она ему физически не могла. Полезла бы - и ей бы в лицо прилетело.

Насчет намерений - у меня был подсобник, который хотел, держа руками диск, включить "болгарку". Типа диск зажало, хотел так открутить:) Я чудом это увидел. Это было лишь намерение, но болгарку брать я ему запретил вообще.
Охранник мог ***** человека. Возможно, чудом не убил. Его можно дальше пускать к людям?

Судя по самым тесным связям етой конторы с местной властью, фирме которая через хер кинула кратос глубоко и с пробором на какую то репутацию.

Если охраннику сойдет с рук сломанный нос за парапеты и маты в его адрес, то завтра он не побоится сломать шею за брошенную бумажку.
Та да, когда будешь бросать бумажку на дорожку оглядывайся теперь.

Назад
Зверху Знизу