Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гуляйте в парке Шевченко осторожно, у охранников бешенство!

• Автор теми Автор теми Igor_Kuznechik
  • Дата створення Дата створення
Е, ні. Та пісня мені знайома.
Нічого не працює, тож його потрібно знищити. Гірше вже не буде.
Буде.
Набагато гірше.
Це все одно, як - в мене на велосипеді колесо дало восьмьорку, а я його беру й топчу: все одно не можна їхати!!...
Ні.
Ось така навіть судова система - наш шлях у добробут й цивілізацію. Й аж ніяк не - "трійки" та активні громадяни, що будуть слідкувати за порядком. Є державні установи, що цим займаються.
Й є робота для активних громадян. Щоб зайняти свої руки й голову чимось таким, що буде приємно для суспільства.
Україні багато чого потрібно, та не "третейський суд".

Не припускайтеся до того, що я не писав та не казав. То Вас не гідно.

Виж на своєму досвіді пам'ятаете які запобіжники виробляє суспільство, коли судова та правоохоронна влада втрачає частку легітимності.

Перед розпадом СРСР таким запобіжником стала структурованість злочинності, яка для Вас, як для школяра виявлялась у Вашому (та кожного) усвідомленні, що у кожному, у тому числі і у Вашому районі є "авторитет", який не припусте ані свавілля, ані хаосу у відносинах "школоти", гіперактивних, та усіляких сявкуючих елементів. Ви, у тому числі, особисто легітимували таке структурування суспільства поділяючи місто на свій та чужий район (та закріплювали такий устрій кроввю на бійках "район на район"), а насправді легітимуючи запропонований (НДІ МВС чи КГБ) усталений устрій суспільства доповнений структурованою злочинністю.

Питання, які не мала (за різних обставин) вірішувати правоохоронна система та суди вирішувала система "авторитетів". За вирішенням своєї функції система районних "авторитетів" втратила свою легітимність та була нівельована іншими структурами за розпадом СРСР. Якщо зараз сказати: "Ти з какого району?" та "Кого знаєш?", - то це буде вже смішно. А тоді це вартувало розквашеного носа, але забезпечувало що ти на цій теріторії пустувати побережешся.

Тож мова йде не про "Нічого не працює, тож його потрібно знищити." (я так ніколи не пропонував). Мова йде про пошук суспільством доповнень до владно існуючої системи. Такі доповнення мають допомогти влаштувати у Харкові "добробут й цивілізацію". А хто займе цю нішу - то побачимо. Бо як не хочете, щоб ситуацію виправили, міліціонери "жорсткої руки", як у 90=х роках, то прийдеться зголоситися на якісь доповнення до системи.

Ты гнида решил перейти на личное?
Ты гнида оскорбил меня первым, получил обратку - чего кипишуешь? 1:1, теперь (за гниду) 2:2

Видишь как - ты оскорбил меня в своем предыдущем посте и даже не заметил этого. А когда я тебе ответил, то возмутился. Ты понимаешь, что ведешь себя как бородач в парке?, - обкладываешь матюками сам того не замечая. Это опасная линия поведения в реале. Подумай об этом.

Ты видать из того ***** которое свой свинарник всегда хвалит
Да, так и есть. Вместе со мной этот "свинарник" хвалит и другое "*****", например Совет Европы, который наградил наш город Дипломом, Почетным Флагом, Таблицей Европы и Призом Европы.

Тебе не нравится наш Харьков - чемодан, вокзал-...... Не мучай себя, найди себе другое место проживания достойное для такой "элиты", как ты, шож ты среди ***** мучаешся?

Не припускайтеся до того, що я не писав та не казав. То Вас не гідно.

Виж на своєму досвіді пам'ятаете які запобіжники виробляє суспільство, коли судова та правоохоронна влада втрачає частку легітимності.

Перед розпадом СРСР таким запобіжником стала структурованість злочинності, яка для Вас, як для школяра виявлялась у Вашому (та кожного) усвідомленні, що у кожному, у тому числі і у Вашому районі є "авторитет", який не припусте ані свавілля, ані хаосу у відносинах "школоти", гіперактивних, та усіляких сявкуючих елементів. Ви, у тому числі, особисто легітимували таке структурування суспільства поділяючи місто на свій та чужий район (та закріплювали такий устрій кроввю на бійках "район на район"), а насправді легітимуючи запропонований (НДІ МВС чи КГБ) усталений устрій суспільства доповнений структурованою злочинністю.

Питання, які не мала (за різних обставин) вірішувати правоохоронна система та суди вирішувала система "авторитетів". За вирішенням своєї функції система районних "авторитетів" втратила свою легітимність та була нівельована іншими структурами за розпадом СРСР. Якщо зараз сказати: "Ти з какого району?" та "Кого знаєш?", - то це буде вже смішно. А тоді це вартувало розквашеного носа, але забезпечувало що ти на цій теріторії пустувати побережешся.

Тож мова йде не про "Нічого не працює, тож його потрібно знищити." (я так ніколи не пропонував). Мова йде про пошук суспільством доповнень до владно існуючої системи. Такі доповнення мають допомогти влаштувати у Харкові "добробут й цивілізацію". А хто займе цю нішу - то побачимо. Бо як не хочете, щоб ситуацію виправили, міліціонери "жорсткої руки", як у 90=х роках, то прийдеться зголоситися на якісь доповнення до системи.
:) криміналізація Союзу 70х пов"язана ажніяк не з втратою "частки легітимності".
Колись я читав юридичну літературу, тож у курсі, що рівень побутової злочинності (у тому числі - вуличної) росте відповідно до динаміки рівня життя. Тобто діє не сам рівень - динаміка. Швидкість. Похідна рівня :)
Мене не "жорсткі руки із страпоном" лякають. Мене лякає, що той страпон буде у руках довбня якогось. Чим хороша поліція? Тим, що ця система працює за законом, який зводить до мінімуму "людський фактор". Наприклад оту нестриманість.
Нестриманий - пішов *** з системи, місце займе хтось більш спокійний.
Мені не треба ані понять, ані активістів, ані будь-кого, окрім закону й держави. Ні в кого взагалі, крім держави, немає аніякого права мені казати, що й як мені діяти. АНІ В КОГО.
О 70х я був пацаном. Але з того часу виріс. Й погано ставлюся до того, хто намагається узурпувати державну владу. Тільки в держави є право говорити від імені України й народу України.
Будь-хто інший говорить лише від свого імені. Й мені байдуже, що він каже. Про патріотизм, про Україну - то його особиста думка. Й що мені до його думки.

Тільки в держави є право говорити від імені України й народу України.
Будь-хто інший говорить лише від свого імені. Й мені байдуже, що він каже.
Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо. Тобто Держава є узагальненням мілліонів позицій тих, хто говорить "лише від свого імені".

Відринаючи право людей узагальнено говорити від свого імені Ви відринаєте й саму Державу. Бо Держава - то є абстракція, якщо вона не є системою узагальнення тих, хто говорить "лише від свого імені".

Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо. Тобто Держава є узагальненням мілліонів позицій тих, хто говорить "лише від свого імені".

Відринаючи право людей узагальнено говорити від свого імені Ви відринаєте й саму Державу. Бо Держава - то є абстракція, якщо вона не є системою узагальнення тих, хто говорить "лише від свого імені".
Ви - не народ. Група бовдурів, чи навіть й академиків - не народ.
Народ виявляє свою волю через референдуми, вибори - таке. Немає іншого способу. Як хтось виходить на майдан, то не народ. То - дууже невелика частка народу, що гуляє, поки народ працює.

криміналізація Союзу 70х пов"язана ажніяк не з втратою "частки легітимності".
З тим й пов'язана. Можу підтвердити - втрата лігітимності державної системи призвело до повного її руйнування, бо ніхто не хтів утримувати таку систему. СРСР зник, як не було. І його не захищали ані військові, ані спецслужби, ані міліція, ані люди. Правоохоронна система була часткою СРСР та разом з нею втрачала легітимність, тому знадобилися допоміжні ситстеми її підтримки.

рівень побутової злочинності (у тому числі - вуличної) росте відповідно до динаміки рівня життя. Тобто діє не сам рівень - динаміка. Швидкість. Похідна рівня

Дуже спірне питання. Багато інших чинників є. Наприклад озброєнність копів. У Великій Британій була доктрина, що нібито разброєння копів призведе до зниження злочинності. У РФ була доктрина, що за падінням кваліфікації копів злочинність примівітизується і її легше викривати. У ФРН була доктрина допущення дрібної етнічної злочинності задля гуртування небезпечних злодіїв що полегшує її виявлення та ліквідацію. Та інше. Різні доктрини, різні наслідки, різні суспільства.

Яка доктрина є прийнятною задля Вкраїни з Вашої точки зору?

Ви - не народ. Група бовдурів, чи навіть й академиків - не народ.
Типове висловлення для тих, хто стратифікує суспільство. Наприклад так робили ******и, ще так робили більшовики, прихільники Пол Пота та Ієнг Сарі та такіж.

За якими ознаками Ви особисто взяли на себе відповідальність визначати - хто народ, а хто - ні? І хто легітизимував Ваше право на таке стратифікування?

выполнение действий
Ключевое понятие - материальные действия. За намерения в голове у нас не судят. В РФ теперь судят и дают весомые сроки. Об том и речь. Не будь как Игорь Кузнечик - не в РФ живеш.

Забавно прозвучало ))) особенно про десяток обосцавшихся и плюнуть в морду :):):) с каждым годом деталей будет прибавляться

Прибавляй что угодно, факт останется фактом :) Герои в интернете стояли наложив в штаны опустив голову молча. Если бы кто-то из присутствующих имел хоть каплю достоинства, то за то, что я им говорил, точно дали бы в морду, но увы мокрые трусики помешали :D

Кстати, где-то была запись с видеорегистратора в машине, дело было правда лет 8-9 назад, но я поищу, классное видео было :клас:

Прибавляй что угодно, факт останется фактом :) Герои в интернете стояли наложив в штаны опустив голову молча. Если бы кто-то из присутствующих имел хоть каплю достоинства, то за то, что я им говорил, точно дали бы в морду, но увы мокрые трусики помешали :D

Кстати, где-то была запись с видеорегистратора в машине, дело было правда лет 8-9 назад, но я поищу, классное видео было :клас:

«все как ты скажешь, Джон Рут» «с»
Видео интересно глянуть, гражданин Евросоюза

Так ты поляк или не поляк?

Разве в 70-е была утрачена легитимность государственной системы?

Відринення системи виявлялось у втраті репутації системи, що виявлялось у зневаги до неї та її лідерів, це виявлялось у анекдотах, саботажі на виробництві (брак, "приписки", падіння продуктивності праці, зливання бензину на землю, формування тіньового ринку (патенщики, цеховіки, спекулянти), формування піїтету перед усім Західним (через музику, поп культуру, джинси, жувальну гумку та такеж). Саботаж у сільскому господарстві призвів до того, що зерно приходилось купувати у США, Канади, Аргентини. Єкономічна система трималась лишень на високій ціні на екпортовану нафту. Розквітає ************, зневажливе ставлення до молдован, жителів Крайної Півночі, жителів Середньої Азії. Почалась еміграція у США та Ізраїль. Руйнувалась проголошена едність народів. Формируется диссидентское движение и альтернативная культура (Высоцкий, Галич, Визбор и др.). Появляются "невозвращенцы" - люди выехавшие за железный занавес просят политическое убежище.

Првоохоронна система теж втрачала легітимність, тому десь у 1972 - 1974 було скасовано офіційний дозвіл на застосування заходів фізичного впливу на піддослідних. Але ще зоставалося пряме насильство у вигляді витверезників та додаткова пенітенцарна система у вигляді ЛПЗ (примусове лікування від вживання алкоголю).

Толпу тоже можно назвать народом, но ведь разговор идет о государстве.
Стасичка уже взрослый мальчик и ответит за себя сам. Ага? Он то ведет разговор об отдельной страте общества.

Демагогия и не надо так тупо приплетать сюда РФ.
За намерения в голове не судят нигде, даже в *****ке.
10 февраля в РФ Антонине Зиминой и ее мужу Константину Антонцу предъявили обвинения по делу о госизмене за свадебное видео. Оба сейчас находятся в СИЗО. Об этом сообщает российский Интерфакс.

По данным Коммерсантъ, в кадр видео со свадьбы, которую пара сыграла в апреле 2015 года, попал сотрудник российской спецслужбы, являющийся однокашником невесты по университету. По словам отца Зиминой, ФСБшник выпил, а затем рассказывал о том, где он работает, раздавал визитки и фотографировался с гостями, среди которых были знакомые из Латвии.

Затем фото и видео со свадьбы опубликовали в соцсетях и они "всплыли" в сюжете одного из балтийских телеканалов. Против пары открыли уголовное дело, инкриминируя женщине раскрытие личности действующего сотрудника ФСБ спецслужбам Латвии; что сделал ее муж, не уточняют. Паре грозит до 20 лет тюрьмы, они не признают свою вину. По данным Ъ, сотрудника ФСБ, о котором идет речь, зовут Максим. Он дослужился до звания капитана и занимался контрразведкой. Он не проходит по делу даже свидетелем.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Больше материалов на эту тему найдеш сам.

в девяностые годы 20 века, в Украине, под официальным прикрытием охранных структур, формировались различные ОПГ, которые занимались совершение преступлений и которым крышивали СБУ и ментовка. Потом эту лавочку прикрыли. Но похоже история снова дала круг, выросло новое поколение пассионарных отморозков, которые не нашли своего применения в других родах занятий и способных только совершать насилие на людьми и их стали снова скалачивать в ОПГ под вывеской структур, предоставляющих охранные послуги. Но и как в девяностые годы, на эти же бандформирования под вывеской охранных структур, сразу же завели ОРД и другие дела опер учета и опер сопровождения, так что вся преступная деятельность этих сообществ отморозков и отбросов общества, документируется и со временем они все сядут по зонам, где по сути им и место

в девяностые годы 20 века, в Украине, под официальным прикрытием охранных структур, формировались различные ОПГ, которые занимались совершение преступлений и которым крышивали СБУ и ментовка. Потом эту лавочку прикрыли. Но похоже история снова дала круг, выросло новое поколение пассионарных отморозков, которые не нашли своего применения в других родах занятий и способных только совершать насилие на людьми и их стали снова скалачивать в ОПГ под вывеской структур, предоставляющих охранные послуги. Но и как в девяностые годы, на эти же бандформирования под вывеской охранных структур, сразу же завели ОРД и другие дела опер учета и опер сопровождения, так что вся преступная деятельность этих сообществ отморозков и отбросов общества, документируется и со временем они все сядут по зонам, где по сути им и место

Все делается грмотно, управляемо, контролируемо. Хаос и беспредел не допускается.

Назад
Зверху Знизу