Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Громадське ТБ / hromadske.tv - "Усе гірше, ніж ви думаєте, але надія є"

• Автор теми Автор теми usm
  • Дата створення Дата створення
на самом деле люди (или это не люди), которые здесь во многих темах кричат, что все проплачено, что люди стоят за деньги, что это технологии госдепа, что журналисты говорят то, за что им заплатили, так вот эти люди (-не люди) просто прикрываются своим цинизмом, для того, чтобы даже себе не признаваться, что они бы сами так не смогли, потому что банально трусы. в принципе, все люди трусы, это нормально, это работа инстинкта самосохранения, но есть люди, которые это в себе могут преодолеть, а есть те, кто не может, но наличие первых мешает им спокойно существовать, вот они и вылазят на форумы со своими комплексами.

а, может быть, они просто недалекие люди?...

ПС я тоже далеко не герой, но я восхищаюсь людьми, вышедшими, чтобы отстоять свое мнение, и журналистами, которые не боятся говорить правду и отказываются врать (см. информацию об уволившихся на УТ1), и я им благодарна, за что, объяснять не стану, умные люди и так понимают.

Ваше ИМХО немного расходится с Вашей подписью, ИМХО
а ваша подпись не расходится с вашей гражданской позицией,ИМХО

я против майдауна-я за компом.вы за майдан-вы за компом.разница?

я восхищаюсь людьми, вышедшими, чтобы отстоять свое мнение
только хотела с вами согласиться(да,очень хотелось причислить себя к умным),но...
журналистами, которые не боятся говорить правду и отказываются врать (см. информацию об уволившихся на УТ1
теперь не хочу.надо запретить редактирование комов,ИМХО

7n8avRLTOZc

Братья Кличко в прямом эфире - это вам не запись "круглого стола" Овоща

Hromadske.tv - це громадянська ініціатива, спільний проект відомих українських журналістів зі створення громадського мультимедійного медіа, завданням якого є об'єктивне та неупереджене інформування про важливі громадсько-політичні, економічні, культурні, соціальні процеси без цензури, лише у відповідності до публічних засад редакційної політики в умовах прозорого фінансування та звітування.

Трансляции:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, канал YouTube

Сейчас онлайн : #Євромайдан розігнали. Громадське ONLINE. 30 листопада

========================================================

Тема для обсуждения канала, сюжетов, прямых включений и т.д.

МОЛОДЦЫ!!!

Скрипин - бог! смотрю с огромным удовольствием прямо сейчас (а вообще - постоянно), рекомендую! :)

обосрались сегодня журналисты Громадського. прямо ща смотрю - это писец. Пришел Олейник и мягко говоря опустил по полной.
журналисты уже вообще не профессионально себя ведут, нервничают, кричат. отключают микрофон олейнику

угу, оно самое

Андрушко просто слишком мягкотелый для такого гнидотного гостя в студии. на его месте должен был быть Скрипин или Яневский!
да, согласен. Андрушко слишком эмоционально подошел к делу

о, вот и Яневский!
похоже, Андрушко просто тянул время, пока подтянутся настоящие боевики! :)

о, и Скрипин скайпом...

Останнє редагування:
:)

BaUcpO0IUAAxt3N.webp

Ну и нахуя детей втягивать?!

Громадське телебачення надало можливість Першому національному транслювати інформаційно-суспільні блоки Громадського в своєму ефірі.

Цих домовленостей було досягнуто під час зустрічі членів Програмної Ради ГО "Громадське телебачення" Романа Скрипіна та Андрія Баштового з виконувачем обов’язків Генерального директора НТКУ Олександром Пантелеймоновим.

"Громадське телебачення, розуміючи важливу місію суспільного мовлення для становлення громадянського суспільства та сталого розвитку країни надає можливість Національній телекомпанії України на безоплатній основі транслювати інформаційно-суспільні блоки з 10:00 до 12:00, з 15:00 до 17:00 та з 19:00 до 22:00, без врізання у них реклами, збереженням маркування, титрування і без зміни змістовної частини", - йдеться у заяві Громадського.

Там пояснили, що виробництво програм Громадського телебачення й надалі відбувається на власній технічній базі.

На апаратно-студійний комплекс на Мельникова, 42 Громадське не претендує.

"Це рішення ухвалено з огляду на необхідність якнайшвидшого поширення чесної інформації про події в Україні для якнайширшої аудиторії", - пояснили в Громадському.

"У випадку трансляції програм Громадського на Першому Національному ми наполягаємо на чіткому розмежуванні нашого контенту та інших ефірних продуктів", - йдеться у заяві.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу