Міністру внутрішніх справ п. Авакову
ПІБ, адреса
Чим ви в складі цієї сурогатної держави там займаєтеся за рахунок грошей народу? Утримуючи паразитів в кількості, яке уступає лиш яничарам Лукашенка в розрахунку на кількість населення, ви плювали на ст2 закону «Про поліцію», трактуючи її в своєму паразитичному руслі. Ви такі тупі, що, як мавпи, скопіювали невдало навіть в назві оте «національна». Я вже не веду мову про задекларований «захист прав і свобод людини», на який ви відверто плювали. Ви мене за людину не сприймаєте, на відміну від себе. Тому ви стягуєте цілу роту дармоїдів зі своєї «гвардії» для захисту своїх маєтків лиш при наміру когось з пікетуванням. А в моєму випадку мене постколоніальні жлоби, яких я згідно договору пустив квартирувати в контрольовану мною садибу, просто обікрали, безкон-трольно покинувши ту садибу без належної передачі, забравши речі садиби, не сплативши комуна-льні послуги і втікши в невідомому напрямку. І ось на мою відповідну заяву до поліції Переяслава-Хмельницького тамтешній керівник-дармоїд зімітував відповідь лиш через пів року і при цьому оту ст.2 вказаного закону він самовільно зробив нікчемною і порекомендував мені виясняти стосунки з вказаними вище злодіями через «цивільне судочинство». Звісно, що при команді Авакова захистити його маєток від пікетувальників, цей Петренко не послав би Авакова до «цивільного судочинства», а й сам з вилами став на захист майна свого міністра. З цього я роблю висновок, що я не є «людина», про яку йде мова в законі, а просто є бидлом з безправного гетто, куди мене запроторила ця сурога-тна держава.
На мою думку, п. Аваков не є отією «людиною» в нормальному розумінні слова, бо при траті народу на його навчання в ХПІ він не тільки не створив, як інженер, ні одного достойного проекту, але навіть не вивчив мову народу, серед якого живе. Навіть отой проект зі зміни назв «міліція» в «поліцію» є по результату нікчемним, навіть більше, він є негативним, що вилилося в марну трату народних грошей з Кіотського протоколу на покупку дорогущих авто для своїх паразитів, з яких вже велика частина розбита без відповідної користі. А за ці б гроші можна було би закупити ліцензію та технології виготовлення твердопаливних японських котлів, яких так потребує Україна і яких не зда-тен розробити сурогатний інженер Аваков. Я вже не кажу про жлобську трансформацію «міліціоне-ра» в прикметника «поліцейського» по москальському зразку при наявності в українській мові відпо-відного слова «поліцай». А тепер для обслуговування своєї нікчемної армади п. Аваков ще й в додачу до утримання паразитів типу Шкіряка закупив і французькі вертольоти для вчасного дьору з Києва при черговому бунті народу. А в цей час при такому нікчемному міністрі внутрішніх справ з відпові-дальністю громадян України в соціумі все гірше. Оті вказані мною квартиранти не є винятком при такій безвідповідальності в полі, яким керує ця сурогатна держава з таким же міністром, а є вже пов-ною ознакою культури постколоніального бидла, яке все більше деградує в цій державі. Я знаю, що Аваков ховається від народу не тільки за масою ВЛАДОохоронців, але й за масою дармоїдів зі служ-би обробітку скарг, які фактично плювали на ст. 40 Конституції і викидають дані скарги просто в смі-тник, адекватно не реагуючи на «головного носія влади» і використовуючи для цього всі бюрократи-чні важелі всупереч ст. 40 Конституції. Навіть свою сторінку в соцмережах закрив від коментарів.
Наостанок, до жлоба Петренка, який керує поліцією в Переяславі. При сурогатності його під-леглих, які за півроку не встановили навіть місцезнаходження злодіїв, до яких я повинен позиватися, він забув і про сурогатність суду м. Переяслава, який теж погруз в безвідповідальністі перед обслуго-вуючим ним людом і який, звісно, не прийме заяву позову без вияснення місцезнаходження відпові-дача. Виходячи з сурогатності держави, яка обслуговує мене, я буду вимушений покинути життя по ****огах Римського права і перейти до звичаєвих законів по захисту своїх інтересів. В першу чергу я буду готувати чергові «коктейлі молотова» для чергового вияснення стосунків з цією сурогатною державою, яку зліпили по своїх кальках посивілі комсомольчики для своїх барижних потреб. Неза-баром народ знову підніметься на захист своїх конституційних прав, які ця барижна держава просто похєрила. Та про це більш детально я опишу в книзі, яку закінчую до видання. До зустрічі на черго-вих барикадах паразити Авакови, Порошенки, Луценки, Шкіряки, Петренки... та й хитрожопий Яценюк за сколочення злочинної банди не уникне суду народу. А він буде проводитися не вашими сурогатними судами типу Переяславського, а Народним трибуналом за свою безвідповідальність перед своїм народом. І отой заслін на Банковій з ваших яничар вже не буде так активним, бо історія захисту Яника тих хлопців вже багато чому навчила. Без всякої поваги до «мусорні», яка так і не змінилася з часів більшовизму, справжній достойний випускник ХПІ з купою винаходів, на відміну від сурогатних випускників типу Авакова чи Стеця 07.01.19р ПІБ