Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гра в політичні наперстки

Изобретательство и политика - несколько разные вещи. Я тоже считаю, что нерешаемых проблем не бывает. В инженерном деле. В социологии и политике - очень даже бывают. Если народ отчаялся и забил, как можно его заставить подняться на борьбу, да еще, возможно, и жертвуя собой? Большинство в принципе плевало на идеологию, кроме идеологии зарабатывания бабла. Их не соблазнит никакая идея светлого будущего, даже будущего их детей. Годы политики "у кого бабки, тот и прав" сделали свое дело.
Всяка людська діяльність, навіть приготування борщу чи підмітання двору, може підлягати винахідництву. Так в політиці. амриканці один раз винайшли структуру своєї конституції і вносять в них протягом 200 років лиш незначні поправки... розумний китаєць винайшов Конфуціанство і воно діє в Китає вже майже 2,5 тисячі років... та й тіж розумні греки винайшли демократію... А в нас теж потрібно вирішити проблему стосунків між народом та владою. Ти чув про "хартію вольностей" чи про те, як англо-сакси стратили свого короля за порушення її? Наостанок прошу на цій сторінці обмежитися розглядом піднятої теми, а не виясняти тут стосунки з різними жлобами, які виходять в ітернет лиш з одією метою - з комось поконфліктувати.

Мріі про добру владу, яка будe гарна для народу - мріі дрібного торгаша.
Дeржавна влада завжди була, є і будe знаряддям в руках eкономічно сильних (олігархів)для панування над слабкими.
У кого гроші, у того і влада.

Мріі про добру владу, яка будe гарна для народу - мріі дрібного торгаша.
Дeржавна влада завжди була, є і будe знаряддям в руках eкономічно сильних (олігархів)для панування над слабкими.
У кого гроші, у того і влада.
І де цей Неудачник вишкріб "мрію про добру владу"? Мабуть з опери - як не збрешу, то просто придумаю. Що помітно в наших постколоніальних мутантах - вони не в пошуку істини, вони в пошуку з кимось помірятися куценьким своїм інтелектом. Неудачник, ти б замість пустого трьопу в Інтернеті ознайомився хоча б з "хартією вольностей", як не дійшли основи давньогрецької демократії.

Як бачу, бажаючих віднайти шлях витягання України з цього ганебного стану немає. Його постколоніальні мутанти воліють замінити на нікчемний трьоп. Чи навіть немає бажаючих віднаходити якісь інновації для гинучих харківських заводів? То тоді хоч почитайте мій лист до вашого земляка-паразита, який я відправив сьогодні по ел пошті.
Я його добавлю в наступному дописі, а вам раджу почитати.

Міністру внутрішніх справ п. Авакову
ПІБ, адреса
Чим ви в складі цієї сурогатної держави там займаєтеся за рахунок грошей народу? Утримуючи паразитів в кількості, яке уступає лиш яничарам Лукашенка в розрахунку на кількість населення, ви плювали на ст2 закону «Про поліцію», трактуючи її в своєму паразитичному руслі. Ви такі тупі, що, як мавпи, скопіювали невдало навіть в назві оте «національна». Я вже не веду мову про задекларований «захист прав і свобод людини», на який ви відверто плювали. Ви мене за людину не сприймаєте, на відміну від себе. Тому ви стягуєте цілу роту дармоїдів зі своєї «гвардії» для захисту своїх маєтків лиш при наміру когось з пікетуванням. А в моєму випадку мене постколоніальні жлоби, яких я згідно договору пустив квартирувати в контрольовану мною садибу, просто обікрали, безкон-трольно покинувши ту садибу без належної передачі, забравши речі садиби, не сплативши комуна-льні послуги і втікши в невідомому напрямку. І ось на мою відповідну заяву до поліції Переяслава-Хмельницького тамтешній керівник-дармоїд зімітував відповідь лиш через пів року і при цьому оту ст.2 вказаного закону він самовільно зробив нікчемною і порекомендував мені виясняти стосунки з вказаними вище злодіями через «цивільне судочинство». Звісно, що при команді Авакова захистити його маєток від пікетувальників, цей Петренко не послав би Авакова до «цивільного судочинства», а й сам з вилами став на захист майна свого міністра. З цього я роблю висновок, що я не є «людина», про яку йде мова в законі, а просто є бидлом з безправного гетто, куди мене запроторила ця сурога-тна держава.
На мою думку, п. Аваков не є отією «людиною» в нормальному розумінні слова, бо при траті народу на його навчання в ХПІ він не тільки не створив, як інженер, ні одного достойного проекту, але навіть не вивчив мову народу, серед якого живе. Навіть отой проект зі зміни назв «міліція» в «поліцію» є по результату нікчемним, навіть більше, він є негативним, що вилилося в марну трату народних грошей з Кіотського протоколу на покупку дорогущих авто для своїх паразитів, з яких вже велика частина розбита без відповідної користі. А за ці б гроші можна було би закупити ліцензію та технології виготовлення твердопаливних японських котлів, яких так потребує Україна і яких не зда-тен розробити сурогатний інженер Аваков. Я вже не кажу про жлобську трансформацію «міліціоне-ра» в прикметника «поліцейського» по москальському зразку при наявності в українській мові відпо-відного слова «поліцай». А тепер для обслуговування своєї нікчемної армади п. Аваков ще й в додачу до утримання паразитів типу Шкіряка закупив і французькі вертольоти для вчасного дьору з Києва при черговому бунті народу. А в цей час при такому нікчемному міністрі внутрішніх справ з відпові-дальністю громадян України в соціумі все гірше. Оті вказані мною квартиранти не є винятком при такій безвідповідальності в полі, яким керує ця сурогатна держава з таким же міністром, а є вже пов-ною ознакою культури постколоніального бидла, яке все більше деградує в цій державі. Я знаю, що Аваков ховається від народу не тільки за масою ВЛАДОохоронців, але й за масою дармоїдів зі служ-би обробітку скарг, які фактично плювали на ст. 40 Конституції і викидають дані скарги просто в смі-тник, адекватно не реагуючи на «головного носія влади» і використовуючи для цього всі бюрократи-чні важелі всупереч ст. 40 Конституції. Навіть свою сторінку в соцмережах закрив від коментарів.
Наостанок, до жлоба Петренка, який керує поліцією в Переяславі. При сурогатності його під-леглих, які за півроку не встановили навіть місцезнаходження злодіїв, до яких я повинен позиватися, він забув і про сурогатність суду м. Переяслава, який теж погруз в безвідповідальністі перед обслуго-вуючим ним людом і який, звісно, не прийме заяву позову без вияснення місцезнаходження відпові-дача. Виходячи з сурогатності держави, яка обслуговує мене, я буду вимушений покинути життя по ****огах Римського права і перейти до звичаєвих законів по захисту своїх інтересів. В першу чергу я буду готувати чергові «коктейлі молотова» для чергового вияснення стосунків з цією сурогатною державою, яку зліпили по своїх кальках посивілі комсомольчики для своїх барижних потреб. Неза-баром народ знову підніметься на захист своїх конституційних прав, які ця барижна держава просто похєрила. Та про це більш детально я опишу в книзі, яку закінчую до видання. До зустрічі на черго-вих барикадах паразити Авакови, Порошенки, Луценки, Шкіряки, Петренки... та й хитрожопий Яценюк за сколочення злочинної банди не уникне суду народу. А він буде проводитися не вашими сурогатними судами типу Переяславського, а Народним трибуналом за свою безвідповідальність перед своїм народом. І отой заслін на Банковій з ваших яничар вже не буде так активним, бо історія захисту Яника тих хлопців вже багато чому навчила. Без всякої поваги до «мусорні», яка так і не змінилася з часів більшовизму, справжній достойний випускник ХПІ з купою винаходів, на відміну від сурогатних випускників типу Авакова чи Стеця 07.01.19р ПІБ

Сам писал? Если сам то респект!
Та *** там. Вы, *****асы, все работаете по методичкам.
Я його добавлю в наступному дописі, а вам раджу почитати.
Лучше ****уй на укол, санитары уже заждались.

Та *** там. Вы, *****асы, все работаете по методичкам.

Лучше ****уй на укол, санитары уже заждались.
Нікчемне тріпло, ніякі уколи мені не допоможуть так інтенсивно тріпатися в інтернеті та по кухнях, як ти. це ж треба, набрати 45 тис нікчемних висерів та ще на москальські мов із матюками. Талант типу Пєті Порошенка, ти з ним не змагаєшся по пустому тропу? А що маєш сказати по темі? Чи інтелекту на подібне не дотягає?

Міністру внутрішніх справ п. Авакову
ПІБ, адреса
........ 07.01.19р ПІБ
Ты видимо полный *****. Я внимательно прочитал твое обращение и могу сказать,что авакову такую ***ню на стол никто не положит. Ты вообще понимаешь ,что в твоем письме полно косноязычия ? Сколько раз ты повторяешь как дэбил одни и те же слова и одни и те же фразы , посчитай. Видимо глупый и заносчивый пенс,дожив до преклонного возраста совсем не понимает как со своими "письмами" надо стучаться в двери. ***ть :рл: как ты еще умудряешься книги писать :рл: В следующий раз попробуй трампу написать,может он авакову передаст.

Може і тріпло, но не таки ***** чи ****ота як ти.
Тобі б, постколоніальний жлоб, дорости до цього ідіота. Ти ба, згадало викинуту на смітник рідну мову. Та ще й вчить мене писати своїм "но не таки". Ти мені краще повідом два наступних елементи:
- що корисного для людства зробив за своє життя?
- що забув в цій темі?
А для задоволення своєї жлобської сверблячки посваритися з кимось піди на свою кухню, може отримаєш макогоном від своєї жінки, якщо вона не втекла ще від тебе.

Тепер я не дивуюся, що в омоскаленому Харкові немає кому виробляти:
-танки на фронт;
- достойні трактори для сільсько-господарської України.
Такі ж пусті тріпачі, як і в сурогатній столиці та й всій Україні. Постколоніальний жлоб продовжує в трьопі паразитувати на залишках природи та на інфраструктурі від більшовиків, які й породили цього цивілізаційного мутанта. Тому й влада відповідна цим ідіотам по нікчемності та трьопу. Всі сили ці пустобрехи кинули на обговорення подібного їм жлоба Зеленського.

І тут наступаю на ті ж граблі.
Ещё не набегались по граблям? Внимательно наблюдаю, когда вас объявят умалишенным, облепят позорными прозвищами, заклеймят званием "враг государства", обзовут агентом кремля и забанят, как рос.пропагандиста.
Да уже, по сути, начали. С первой же страницы. Грабли - они такие грабли.:)
Вы мне напоминаете профессора, который вышел читать лекцию перед кодлой урок, мошенников и кидал. На бую они вертели ваши выкладки и сентенции, уважаемый. У них свои расклады и свой гешефт. И вас в этих схемах нет. Вы лишний на этом "празднике жизни". Вам отведена роль терпилы, этакого лошка, которого они и дальше собираются иметь и доить по полной, не забывая по ходу унижать и вытирать ноги. Как делают это последние надцать лет. Вся "политическая борьба" в стране заключается в том, чтобы отодвинуть от корыта чужую стаю и дорваться до него вместе со своей сворой. О чем тут можно писать, какие книги?:незнаю:
Ну разве что достучаться до той части молодежи, которую я почти не наблюдаю в последнее время. Ибо эта часть молодежи предпочитает поддерживать другую власть в других государствах. Более благодарную к тем, кто прикладывает силы к укреплению этого государства. Какая благодарность может быть от наших кидал и мошенников? Они же считают, что получили от вас своё, законно отжатое. А вас можно выбросить на свалку истории, как выжатый лимон. И приняться за следующих.
Думаете, им интересно, что там напишет "отработанный материал" и о чем бухтят "терпилы" на кухне? Пока вы не ткнете их ножичком под ребра. Да и тогда они не слишком-то прислушаются. Разве что заявят: - терпилы оборзели. И натравят на вас специально обученную свору цепных псов.

Я, конечно, не могу вам запретить излагать свои мысли здесь. Этим я, да и вы, я вижу, отличаемся от этих тварей. Просто хотел предупредить, как давно набегавшийся по граблям: не стóит.

Шо тут? Пенс в очередной раз пропустил вечерний укол? :D

.... Внимательно наблюдаю, когда вас объявят умалишенным, облепят позорными прозвищами, заклеймят званием "враг государства", обзовут агентом кремля и забанят, как рос.пропагандиста.
.....
Может тебе стоит сразу усыновить пенса? Или ты не знаешь с какой стороны к нему подойти ?

Ось такої породи жлоб, який виріс зі сталінського раба після ХХ з'їзду, успішно своєю деструктивністю завів бвльшовицьку імперію до розвалу. Своєю деструктивністю він не зміг побудувати нормальну державу в Україні, по суті її роздерибанив за 27 років з розвалинами заводів, екології, втраченої території. Ви уважно придивіться й до цього сайту, який окупували все ті ж жлоби. За 27 років вони не тільки не змогли реанімувати з-д Малишева в час війни чи ХТЗ для сільськогосподарської України, але навіть не реанімували рідну мову, продовжуючи експлуатувати колоніальний суржик. А може ви на цих сторінках зустріните якийсь пошук виходу з цивілізаційної ями з відточеним конструктивом? Та ні, наш жлоб здатен лиш на нікчемний трьоп та спробу покусати істот, не схожих на нього. В своїй повальній масі це є Шарікови, які з оскаленими зубами кидаються на професора Преображенського. висновки про перспективу Харкова та й всієї України робіть самі. Не кремлівський хан доб'є Україну, а її дотерзає подібний внутрішній жлоб.

.... висновки про перспективу Харкова та й всієї України робіть самі. ....
Висновок дуже простой : если что то и повлияет на дальнейший ход истории и Украины в целом,то уж точно не такие полоумные кухонные "гении" как ты. Вот же ж ***** ****, всю свою никчемную жизнь делал вид ,что строит коммунизм, а на старости лет решил погавкать ,**** ,на форумах. Это я про тебя,дурачек.

Висновок дуже простой : если что то и повлияет на дальнейший ход истории и Украины в целом,то уж точно не такие полоумные кухонные "гении" как ты. Вот же ж ***** ****, всю свою никчемную жизнь делал вид ,что строит коммунизм, а на старости лет решил погавкать ,**** ,на форумах. Это я про тебя,дурачек.
Зверніть увагу, що ось такі постколоніальні мутанти в своєму невігластві пробують акцентувати увагу на особі, яка кудись претендує чи піднімає якесь питання. А на програми чи питання їм плювати. Їх головна задача - з кимось полаятися чи покусатися. І запитай в такого ідіота (в означенні давніх греків), що він сам зробив корисного за своє життя, в відповідь отримаєте лиш якесь лайливе белькотіння. Тому по Фрейду спробуйте вирахувати, чому вони себе називають "хрюнь". Ось такі "хрюні" й розрили заводи та інститути Харкова до майже повного знищення своєю нікчемністю.

Назад
Зверху Знизу