Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ТакМоже хтось знає - перепаковують зараз акумулятори де-небудь у місті? Є працездатний шуруповерт Bosch (~ 15 р.), але блок акумуляторів вийшов з ладу (один вже колись замінив).
Якщо це не публічна інформація - прошу надіслати її в о. л. Але це може бути цікаво і тим, у кого аналогічна проблема.
Всі, кому це цікаво, можуть загуглити за пару хвилинЯкщо це не публічна інформація - прошу надіслати її в о. л. Але це може бути цікаво і тим, у кого аналогічна проблема.
На OLX об'яв таких повно. Наприклад:Може хтось знає - перепаковують зараз акумулятори де-небудь у місті? Є працездатний шуруповерт Bosch (~ 15 р.), але блок акумуляторів вийшов з ладу (один вже колись замінив).
А я рішив сам палочкою поковирятися, наче б там не складно))

я знаю . что на радиорынке героев труда их ремонтируют . ищите там . номер места я не помню .Может кто-то знает – переупаковывают сейчас аккумуляторы где-нибудь в городе? Есть работоспособный шуруповерт Bosch (~ 15 г.), но блок аккумуляторов вышел из строя (один уже когда-то заменил).
да в угле не все есть. там нет ремонтных мастерских по ремонту обуви или зонтиков и прочей мелочевки.Все, кому это интересно, могут загуглить за пару минут
Електрик коли міняв у мене автомат на щитку теж так мабуть подумав, вийшло як на картинці, сполохи аж в квартиру було видно, грохот капєц, і я поруч стояла, дійсно як на картинці, ніби в оранжевій хмарі стоїш.
На побутовому рівні є 2 особливості: наявність точкового зварювання та підбір акумуляторів. Перше є далеко не в усіх, друге - я взагалі мовчу (колись для виробничих цілей займався підбором по ємності NiCd акумуляторів в батареї по 10 шт - в 90-ті ще ніяких пристроїв для цього не було, тому довелося замовляти пристрій у умільців в одному екземплярі). Підібрати 10 акумуляторів з +/- однаковою ємністю - це не проста задача. Тим більше, що мій "Бош" досить старий - у його зар. пристрої взагалі немає жодної автоматики.На OLX об'яв таких повно.
А я рішив сам
Зашёл по ссылке на OLX - написал о переупаковке БА с подбором аккумуляторов по ёмкости. Сразу отказ (объяснение - это трудоёмко и не выгодно). Поэтому - лучше личный контакт (по крайней мере, можно посмотреть на моментальную реакцию после произнесения фразы "подобрать по ёмкости").ага . есть . увидел по ссылке ремонт акб . но у него будет дороже надеюсь чем на радиорынке .
да вот тож . сходите на радиорынок и там спросите что и как могут помочь .Зашёл по ссылке на OLX - написал о переупаковке БА с подбором аккумуляторов по ёмкости. Сразу отказ (объяснение - это трудоёмко и не выгодно). Поэтому - лучше личный контакт (по крайней мере, можно посмотреть на моментальную реакцию после произнесения фразы "подобрать по ёмкости").
Ніхто тобі нічого з твого лайна підбирати не буде. Займайся таким сам на свій страх та ризик. Нормальні перепаковщики ставлять свої перевірені акумиЗашёл по ссылке на OLX - написал о переупаковке БА с подбором аккумуляторов по ёмкости. Сразу отказ (объяснение - это трудоёмко и не выгодно). Поэтому - лучше личный контакт (по крайней мере, можно посмотреть на моментальную реакцию после произнесения фразы "подобрать по ёмкости").
У "промпті" нічого про мої акумулятори не говорилося - тільки скомплектувати оптимальний блок з підібраних по ємності. Я ясно дав зрозуміти, про те, що сподіваюсь на оптимальний варіант, і про те, що розумію - акумулятори зі старого блоку непрацездатні. Тому висувати мені заочні претензії про неправильне замовлення - не логічно.Ніхто тобі нічого з твого лайна підбирати не буде. Займайся таким сам на свій страх та ризик. Нормальні перепаковщики ставлять свої перевірені акуми
Нові сортувати не потрібно, на те вони і нові. От тебе і відправили самому сортувати свій мотлохУ "промпті" нічого про мої акумулятори не говорилося - тільки скомплектувати оптимальний блок з підібраних по ємності. Я ясно дав зрозуміти, про те, що сподіваюсь на оптимальний варіант, і про те, що розумію - акумулятори зі старого блоку непрацездатні. Тому висувати мені заочні претензії про неправильне замовлення - не логічно.
Єбаньки з dewalt і milwaukee теж так думали.Нові сортувати не потрібно, на те вони і нові
Ну или они подумали что лучше не продать чем изнасиловать себе мозг ведь все равно продадимЄбаньки з dewalt і milwaukee теж так думали.
Ну так і є, один ти - не єбанькоЄбаньки з dewalt і milwaukee теж так думали.