Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готуємося до блекаутів. Досвід та поради.

Сиджу на акумуляторі. 200 Вт кушаю
Я вот так скушал половину энергозапаса, решил зарядиться пока есть хотя бы 160В, и неприятным сюрпризом оказалось что при таком напряжении гибридный инвертор заряжает батареи на 30% медленнее. Пока не критично, но посмотрим что дальше будет с электрикой

впрочем без электричества и несколько дней прожить не напряжно, а вот без воды уже плохо, и какая у нас с водой ситуация пока не понятно

22страницы готувалися, и кто как себя сегодня чувствует? Воды тепла света нет, прям возврат в 22й год

Впрочем вру, света есть, целых 156В
Пока норм, отопление газ котел, вода скважина, стабилизаторы вытягивают на 220, генератор включался на пол часа вчера вечером когда напряжения не было

Пока норм, отопление газ котел, вода скважина, стабилизаторы вытягивают на 220, генератор включался на пол часа вчера вечером когда напряжения не было
А в мене все по закону Мерфі ))) - генератор так і стоїть (чекає людину з ремонтом), станція - теж чекає, черга на підключення (тиждень сказали, мінімум). І от начебто капітально підготувався, а живу на павербанках по 100 вт і ліхтарях )))

Останнє редагування:
А в мене все по закону Мерфі ))) - генератор так і стоїть (чекає людину з ремонтом), станція - теж чекає, черга на підключення (тиждень сказали, мінімум). І от начебто капітально підготовувався, а живу на павербанках по 100 вт і ліхтарях )))
Легше самому підключити чим чекати тиждень

Легше самому підключити чим чекати тиждень
Це ж не повербанк. Там 2 електрика відмовились від роботи, тільки подивившись на фото електрощитка. І жемінька постійно повторює, що тільки професійний електрик потрібен, бо ці станції небезпечні тим, що можуть ***** електриків на лінії, які будуть думати, що все відключено, а тут станція підкрадеться непомітно зі своєю напругою.

Це ж не повербанк. Там 2 електрика відмовились від роботи, тільки подивившись на фото електрощитка. І жемінька постійно повторює, що тільки професійний електрик потрібен, бо ці станції небезпечні тим, що можуть ***** електриків на лінії, які будуть думати, що все відключено, а тут станція підкрадеться непомітно зі своєю напругою.
Трьохопозиційний перемикач на ввід і все

Трьохопозиційний перемикач на ввід і все
Якби це було так просто, то ті електрики не відмовились би, хоча справа кушова.
Генератор на ручному перемиканні стоїть. А тут хотілось би автоматичного включення ...

Якби це було так просто, то ті електрики не відмовились би, хоча справа кушова.
Генератор на ручному перемиканні стоїть. А тут хотілось би автоматичного включення ...
Зрозуміло, але що заважало підключити станцію туди куди підключали генератор

Станции (если имеется ввиду какая-то экофлуеттина) не сильно предназначены для того чтобы быть полноценным источником резервного питания чтоб их в щиток интегрировать, при дежурной работе 24/7 будут всякие проблемы вылазить.

> Якби це було так просто, то ті електрики не відмовились би, хоча справа кушова.

Генератор на ручному перемиканні стоїть. А тут хотілось би автоматичного включення

1762696468779.webp

Нє? Отримав у четвер НП. 1176 ₴ без вартості доставки.

Шесть. Резервировать надо было. На вырост, так сказать.

Или дополнительный щиток ставить, восьмёрку. Аккурат и на трёхпозиционник хватит.

Станции (если имеется ввиду какая-то экофлуеттина) не сильно предназначены для того чтобы быть полноценным источником резервного питания чтоб их в щиток интегрировать, при дежурной работе 24/7 будут всякие проблемы вылазить.
Ну, останній електрик так і сказав - "
Автоматичне перемикання на екофло я не роблю.
Використовую лише ручне.
Багато потім проблем починає вилазити з автоматичним перемиканням."
Але я все ще сподіваюсь, що він приїде "на місце" і я його переконаю )))

> Якби це було так просто, то ті електрики не відмовились би, хоча справа кушова.

Генератор на ручному перемиканні стоїть. А тут хотілось би автоматичного включення

1762696468779.webp

Нє? Отримав у четвер НП. 1176 ₴ без вартості доставки.
Та знаю я про цей АВР. Жемінька ж працює 24/7. Його і хотів би, але електрик от поки що конкретно проти.

я к аккумулятору подсоединил светодиодн. лампу с датчиком движения . светит хорошо над кухонным столом. при блекауте вполне хватает поесть и приготовить пищу. . акб типа китай . но мощный . еще летом его заряжал и все еще живой . 4 в. с него даю на светодиоды - ток потребления 0.5 ампер .
а 220 в. мне не надо . то лишние хлопоты . холодильник питать не стоит - за 3-4 часа он не разморозится . а постирать можно ночью . без бойлера тоже можно пожить короткое время . да и без компа тоже нормально .

Назад
Зверху Знизу