Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Автор теми Автор теми Велтон
  • Дата створення Дата створення

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561

Ой, а шо эта? Автобусная выделенка???

Чуваки, ляньте, как в цивилизованных странах делают, чтобы автобус в пробке не стоял! И мажоры на Лексусах людей на остановке не сбивали.
Не то, что в вашем Киеве!

Да,здесь тепло.И Турция не турецкое государство.Здесь все национальности-запрещены де юре.Здесь все граждане Турции.Будь они сербы,курды,турки,украинцы и пр.Сдесь нет деления на национальности.Как и в Америке нет
Розкажи мені про графу національність в Українському паспорті :D
Чи ти про те, що окрім турків всі національності заборонені? Гадаєш, в Україні теж треба так - заборонити всі національності, вважати єдиною офіціальною мовою українську і юридично переслідувати тих, хто називає себе представниками іншої національності? Ну ок.

Ой, а шо эта? Автобусная выделенка???

Чуваки, ляньте, как в цивилизованных странах делают, чтобы автобус в пробке не стоял! Не то, что в вашем сраном Киеве!

****** і не знає, що в Києві, Львові виділені лінії для автобусів існують вже давно. А от в сраного Харкові з лудшим кєрнозом вони дійсно відсутні.

він там майдан збирає, путін допоможе - притисняють русо турісто, не роблять для них шкіл та інше. Забув головне - російську мову - другою державною в Туреччині!
:))))

:)та тут самі репетливі часто пишуть з дитячими помилками.
А взагалі смішно:D українська мова як часник для вампірів.
У нас там *****и майже так само спочатку сичали.

Гадаєш, в Україні теж треба так - заборонити всі національності, вважати єдиною офіціальною мовою українську і юридично переслідувати тих, хто називає себе представниками іншої національності? Ну ок.
ОК. Интересно, что скажут по этому поводу 80% депутатов Верховной Рады.

На мові будь ласочка.

Видос дай, как во Львове автобус обгоняет стоящие в пробке тазы.

Все, здувся?
Чи продовжується стверджувати, що у Львові нема виділених смуг для транспорта?
Я можу викласти пруф, але мені потрібне парі - наприклад я надаю докази, а ти викладаєш відео як ти поїв гімна :D

Я ничего нэ стверджую. Видос дай, и если во Львове есть метробус, я буду приятно удивлён. Я не утверждаю, что его нет. Если не дашь, лайно будешь жрать сам.

Могу заключить с кем нибудь пари, что видоса не будет.

Вот как хорошо, что есть такие внимательные люди как вы и я это серьезно говорю. А если в общем обобщить, то вся красота мира в его разнообразии. Поэтому треба и ридну мову знаты, и русский язык (это касается тех, кто хочет это делать), ну и обязательно, такие уж реалии сегодення в Украине - английский и еще какой нибудь, например - польский, языки, что бы, когда здесь окончательно разделится все на очень богатых и полунищих, была возможность уехать в более цивилизованную страну, где к человеку относятся как к Человеку, а не как к способу делать с него гешефт

ну ок.Давайте підсумуємо тези-маркери які ви використали:
- стравили 2 братніх народа.( телебендання про титульну націю)
- російську мову утискають.(де і коли так і не сказали)
- в Україні ******и і я мовчати не буду ( правда про ******ів теж без конкретики, а "немовчання" в основному - це генерація тез -маркерів на місцевому форумі).
- вчіть польську бо поїдете в польщу працювати.
Я нічого не пропустила?
- а, так...російську мову утискають, але всім утисненим можна писати з помилками.Це нормально.:D
-

Телефонами сьогодні будуть вихвалятись?:D

На мові будь ласочка.
С каких хуёв? Правила ХФ запрещают писать по-русски?

Хош украиномовный форум, дуй на форум ВО "Свобода". Нам правила запрещают писать на любом языке кроме украинского. Шо ты тут делаешь?

Я ничего нэ стверджую. Видос дай, и если во Львове есть метробус.

А шо ти собакою водиш? Розмова про виділені смуги для руху - а ти вже на метробуси з'їхав. Давай про монорельс ще, ага.

С каких хуёв? Правила ХФ запрещают писать по-русски?

Хош украиномовный форум, дуй на форум ВО "Свобода". Нам правила запрещают писать на любом языке кроме украинского. Шо ты тут делаешь?

То не тобі було.

Назад
Зверху Знизу