Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Автор теми Автор теми Велтон
  • Дата створення Дата створення

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
Харьковская гимназия №65 (Холодная гора). Преподают все предметы на русском языке. Изучается в том числе и русский язык и русская литература.

Вы про новый закон не слышали? С 2020 русского языка в школах не будет, а со след. года только до 5 класса. Ваши может к тому времени закончат, а для моего это очень актуально.

но ось бач, саме тоді, коли ***ло вдерся до Криму та почалася війна, до речі:
1. Крим - чий?
2. Путін - хто?

а ти не перекручуй й не бреши! російську ніхто не забороняв, а у школах та вузах України викладання має бути українською!

це ти та тобі подібні "ущємльонния за язик" "муссіруютЪ" та роздмухують мовні протиріччя:відстій:

Месье, вам бы к доктору честное слово. Я бы сказала, что вы непорядочный провокатор и троль, но как-то уж слишком странно звучит ваше выступление.

Вы про новый закон не слышали? С 2020 русского языка в школах не будет, а со след. года только до 5 класса. Ваши может к тому времени закончат, а для моего это очень актуально.

Ну и ***** он срался этой йазыг?

С удовольствием бы отказался. Только ленив я. Хочу что бы комфортно было при отказе, что бы обстановка, дети, книжки газетки музыка и т д...
Но все идет правильно
Хочешь йазыг - купи его себе хоть тонну на рыло...

Згоден. але це такий розважальний "вброс", з якого розуміємо "хто є ху"
то требабуло в лайновкиді інше питання задати
"Ви за співдружність з Росією та вступу Украіни в ТС, СНД та інші інституціі з центром у Москві"

да, ребята, вам в Европу никак....
вы со своей свободой слова и уважением чужого мнения всех затопчите к чертям, главное что смогли выйти, высказать свое мнение, выбрать нужных лидеров и построить хорошее государство!!

Какая Европа? Что нашим там делать? Кнопки в лифтах выжигать? В подъездах ссать? Пиво на детских площадках пить?
Ну, разве что в качестве гастарбайтеров.
Если цыгани переедут жить в Европу они не станут европейцами. Они останутся цыганами.
Они и сами и не понимают как близки к северному соседу. Менталитет похож, все таки общая история. С одной песочницы так сказать.
А вот когда начнут нормально относиться к нац.меньшинствам, к людям с разной ****уальной ориентацией, к людям с разным цветом кожи можно и о Европе поговорить.
"Ти сам собі країна! Зроби порядок в своїй голові!"(с)

Месье, вам бы к доктору честное слово. Я бы сказала, что вы непорядочный провокатор и троль, но как-то уж слишком странно звучит ваше выступление.

но ось бач, таварісьчь, як усе просто виявилося:клас:
отож, summa summarum:

1. Жодних доказів того, що російську забороняють ти не надала, тобто ти брехала! (а якщо тебе бісить, що освіта в Україні має бути українською, а російська має вивчатися як іноземна, то котися до Mосковії - тим підіймеш інтелектуальний рівень обох країн!)
2. істотка, яка саме у лютому 2014 р. ся відмовила від української - хоча я гадаю, що ти й тут брешеш, бо української не знаєш - та не хоче відповідати на простіші запитання: Чий Kрим? - істотка, що розповсюджує брехні про "заборону російської мови" - ота істотка є як на мене просто "ватніцаЪ" - as simple as that, ****ty :D

Какая Европа? Что нашим там делать? Кнопки в лифтах выжигать? В подъездах ссать? Пиво на детских площадках пить?
Ну, разве что в качестве гастарбайтеров.
Если цыгани переедут жить в Европу они не станут европейцами. Они останутся цыганами.
Они и сами и не понимают как близки к северному соседу. Менталитет похож, все таки общая история. С одной песочницы так сказать.
А вот когда начнут нормально относиться к нац.меньшинствам, к людям с разной ****уальной ориентацией, к людям с разным цветом кожи можно и о Европе поговорить.
"Ти сам собі країна! Зроби порядок в своїй голові!"(с)

:браво::іржач: но бач, ваткаЪ, "цыгани ... нац.меньшинства, к людям с разной ****уальной ориентацией, к людям с разным цветом кожи ..." є для тебе кращими від українців, про яких ти скиглиш отаке:

Что нашим там делать? Кнопки в лифтах выжигать? В подъездах ссать? Пиво на детских площадках пить? ...
Ну, разве что в качестве гастарбайтеров...Они и сами и не понимают как близки к северному соседу. Менталитет похож, все таки общая история. С одной песочницы так сказать.

то хто ти по цьому? :незнаю:

Якщо ви нічого, крім цього, більше не можете робити, то вам краще туди не їхати. Продовжуйте робити це тут.

Ой блин ну хватит уже этого бреда поропагандонского,кремлевского.Все ярые националисты спонсируются и контролируются ***лом

Кстати это тоже вариант.
Сижу как-то в вк, а мне пишет одна мадам сообщение типа как вам русской живется в бандеровской Украине. При этом я подписана на украинские группы и на стене много на укр.языке цитат. Думаю, что за фигня свои против своих воюют? Решила, что провокаторы. Они могут быть везде и на форуме тоже.

Вы новый закон про образование читали?
де тут взагалі щось про російську мову?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Стаття 7. Мова освіти

1. Мовою освітнього процесу в закладах освіти є державна мова.

Держава гарантує кожному громадянинові України право на здобуття формальної освіти на всіх рівнях (дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої), а також позашкільної та післядипломної освіти державною мовою в державних і комунальних закладах освіти.

Особам, які належать до національних меншин України, гарантується право на навчання в комунальних закладах освіти для здобуття дошкільної та початкової освіти, поряд із державною мовою, мовою відповідної національної меншини. Це право реалізується шляхом створення відповідно до законодавства окремих класів (груп) з навчанням мовою відповідної національної меншини поряд із державною мовою і не поширюється на класи (групи) з навчанням українською мовою.

Особам, які належать до корінних народів України, гарантується право на навчання в комунальних закладах освіти для здобуття дошкільної і загальної середньої освіти, поряд із державною мовою, мовою відповідного корінного народу. Це право реалізується шляхом створення відповідно до законодавства окремих класів (груп) з навчанням мовою відповідного корінного народу України поряд із державною мовою і не поширюється на класи (групи) з навчанням українською мовою.

Особам, які належать до корінних народів, національних меншин України, гарантується право на вивчення мови відповідних корінного народу чи національної меншини в комунальних закладах загальної середньої освіти або через національні культурні товариства.

то хто ти по цьому? :незнаю:

Перекрутили и не поняли суть моего посыла.
А кто я?
Щира українка:)
jh6abf.webp

На добраніч:D

Назад
Зверху Знизу