Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Автор теми Автор теми Велтон
  • Дата створення Дата створення

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
Текущий результат голосования по теме - не в пользу полного отказа.

про повну заборону російської мріють уві снах посіпаки ***ла, щоб ще раз спробувати "ХНР". Саме вони й тягнуть з насолодою оті провокуючі заклики, або їх вигадують. Назва голосування вибрана, як на мене, невдало, або з метою провокації

Я готовий. Але я за те, щоб нікого не примушували це робити у своєму особистому житті.

Ага, а до Хмельницкого против клятых ляхив повстань не було? ...

були, були й по Хмельницькому, були (диви не обсерся від цього відкриття) й під час московської кольонізації. So what??? до Х. ніхто чомусь не волав "Царь-батюшька, ввєді вайська!" чи про це тобі теж "невідомо"?

...в церковно-приходских школах, ..., не включает в себя историю Украины, ... Только семь больших восстаний украинцев против поляков было до хмельничьины

й оце невігласко має нахабство мені щось закидати?:незнаю: "церковно-приходских школах" були саме за часів твого укоханого царату й там нічого українського не вивчали, "історєґЪ", тьху!
Які "українці" у 1 Речі Посполитій, ти ще не протверезив, "КарамзінЪ" совєцький:іржач:

ВАМ КТО РАНЬШЕ МЕШАЛ ГОВОРИТЬ НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ, НОСИТЬ ВЫШЫВАНКИ И ЗАЩИЩАТЬ ВСЕ "УКРАЇНСЬКЕ"
Мені - ніщо. Навіть те що батько був військовим політпрацівником.
Дитиною-підлітком, ще в 88 році, ходив у Львові на майдан біля оперного, носив значок - жовто-синій прапор замість піонерської ганчірки.

что такое, европейцы ткнули в рыло поцриотной власти, что закон об образовании не соблюдает прав национальных меньшин и поцриоты сразу риторику изменили?
*****ездал,в Европе тоже проплаченые ***лята сидят,вот они и ****ят об ущемленных челюстях.Подождем выводов венецианской комиссии.

Катон,а ты случайно не ёбик?

что такое, европейцы ткнули в рыло поцриотной власти, что закон об образовании не соблюдает прав национальных меньшин и поцриоты сразу риторику изменили? ...

Катон, ти такий кумедний у своєму патольогічному невігластві, що йой :браво::клас: "кіпеш" зробили аж ніяк не "европейцы ", а саме затяті угорські націоналісти, яких справжня українська влада, а не клоуни у Києві, послали б до угорської "бєнінай мами" й ся звернула до суду з позовом за втручання в унутрішні справи України! Тим, що ти верзиш дурниці та демонструєш своє печерне невігластво, ти ж ганьбиш своїх таварісьчєй з пропаганди ***ла!:рл:
...Большевизм, ******, редигиозный фанатиз - это тупиковые пути развития человечества, вам место на свалке истории уготовлено.

ага, тобто "большевізьм" тобі не такий, бо ти його свого часу, як справжній homo sovieticus, зрадив.
Що ото таке "націзьм" мені невідомо, тобі теж, ти просто ляпаєш меми пропаганди ***ла.

"редигиозный фанатиз - это тупиковые пути развития человечества",

но гаразд, а що тобі так? ви, совки та павлики-морозови, отак й спромоглися сказати, що вам "так"?

и учится в современной украинской школе, как зарубежный писатель
він помер в москві, жив та писав там. Коріння в нього українське потім став руським, чого його як українця вивчати? Мовою оригіналу як іноземця :)

да, ребята, вам в Европу никак....
вы со своей свободой слова и уважением чужого мнения всех затопчите к чертям, главное что смогли выйти, высказать свое мнение, выбрать нужных лидеров и построить хорошее государство!!

Допис від wings4500
ВАМ КТО РАНЬШЕ МЕШАЛ ГОВОРИТЬ НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ, НОСИТЬ ВЫШЫВАНКИ И ЗАЩИЩАТЬ ВСЕ "УКРАЇНСЬКЕ"

коли "раньшє"? чи тобі, дурепко совєцьке, невідомо, що за саму згадку про Голодомор чи за українську фану у сере-сере стояв строк ув´язнення, або ти ніц не чула про героїв УПА? мене все ще дивує, як пропаганда ***ла тицькає отаких істоток, що "нє уха нє рила" у історії України вести анти-українську пропаганду

про повну заборону російської мріють уві снах посіпаки ***ла, щоб ще раз спробувати "ХНР". Саме вони й тягнуть з насолодою оті провокуючі заклики, або їх вигадують. Назва голосування вибрана, як на мене, невдало, або з метою провокації

Вы конечно простите, но про "заборону", ратуает наш с вами нынешний президент. Вы что-то о нем знаете? :)

Имеется ввиду везде - общаться на работе, на улице, с родными и близкими, а так же думать и писать стихи исключительно на украинском языке?

И поясню, что меня сподвигло на такой опрос, журналист и журналистка из Тернополя с раздражением восприняли, то что харьковчане говорят на русском языке, упрекнув их в этом

Не откажусь от русского, что бы не происходило вокруг. У меня с рождения два родных языка, русский и украинский ни от одного я не собираюсь отказываться, что бы там не выдумывали.
Но да, кое-что поменялось за последние 3 года. Украинским я перестала пользоваться в быту с февраля 2014 года, когда Фарион и ей подобные начали муссировать тему языка, а потом это приняло еще более нездоровые формы, сейчас мы вообще докатились до запрета на изучение русского в школах.
Я не хочу и не буду потакать разного рода ущербным. С какой стати меня должно интересовать мнение Порошенко, выучившего язык 10 лет назад или Скрипки или какой-то несчастной журналистки из затрапезного городишки?

Русский язык это не собственность РФ, как и английский это не собственность Великобритании. Хватит уже манипуляций.

Назад
Зверху Знизу