Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Автор теми Автор теми Велтон
  • Дата створення Дата створення

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
Мои дети уже давно закончили украинскую школу.

Ну і добре. Тільки не кажи шо там всі предмети на *****ській мові викладалися.

Х*й то з вами, *****ами, з вас уже нічого не буде. Головне шоб ваші діти виросли українцями.

Ну і добре. Тільки не кажи шо там всі предмети на *****ській мові викладалися.

Х*й то з вами, *****ами, з вас уже нічого не буде. Головне шоб ваші діти виросли українцями.

А почему я *****?
Все предметы у моих детей преподавались на украинском языке.

Звідки я знаю? Я ж не відслідковував твоє гінекологічне дерево.

(Для затягнутих - "гінекологічне" спеціально написав.)

Вот, можем же разговаривать как воспитанные и культурные люди.

Вот, можем же разговаривать как воспитанные и культурные люди.

Ясна справа. Подивися на львівський форум - як все виховано і культурно. І подивися яке тут твориться ****обл*цтво. А все тому шо українську мову треба вчити.

Ясна справа. Подивися на львівський форум - як все виховано і культурно. І подивися яке тут твориться ****обл*цтво. А все тому шо українську мову треба вчити.

Спасибо за беседу.
Пора спать.
Завтра опять сеять разумное и доброе в сердца и души подрастающего украинского населеления...

З 2004 скрізь спілкуюся виключно українською.
Переваги:
1. Діти вільно володіють двома мовами, на відміну від своїх однокласників.
2. Моєму старшому постійно додають один бал з української, бо незручно ставити 6 хлопцю, який знає мову найкраще в класі (думаю з 5 класу ця лафа закінчиться, а почерк жахливий:()
3. Пізнаю хто, чим дихає:) (за моїм досвідом 70-80% харків'ян взагалі по фіг якою ти мовою розмовляєш, але з "ідейною" остачею дуже цікаво - от ніхто з вас російськомовних не бачить, а я бачу:) Маю можливість насолоджуватися кількістю однодумців та тролити вату. На відміну від багатьох я в 2014 твердо знала, що "наших" у Харкові більше.
4. Маю можливість сказати у Києві, або Тернополі, що за 13 років мене ніхто в Харкові не вбив за українську:) А моя менша коли їй сказали, що в Харкові ж ніхто не розмовляє українською, обурено відповіла: "Як ніхто? Дася не ніхто!"
5. Бути не таким як усі просто класно:) Чесно:)

Зачем?
Вы разве не хотите чтобы Украина была единой? :confused:

Звичайно хочу:) Саме тому й тролю:) Вата залишиться ватою скрізь - і у Харкові, і у Львові (там також вона є, тільки сидить тихо). Є єдинство вати і є єдинство українців:)
До речі в мене тітка у Львові - російськомовна:) Її співробітники ще у 70-х дивувалися як це моя мама з Харкова розмовляє українською, а її сестра у Львові російською (тітка не вата, до речі:))

Назад
Зверху Знизу