Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а це що?Доширака
то *****ездівська ****ота по типу мівіниа це що?
ааа, ясно. я правда не знаю на смак ні мівіни, ні ширака, але думаю, що гівно обидвато *****ездівська ****ота по типу мівіни
мужик за 70 умер от рака легких, лет 15 этим питалсяImho вся ветка сплошной стеб. Как можно всерьез обсуждать достоинства мучного фаст фуда с обилием всякого рода ароматизаторов и усилителей вкуса независимо от того кто и где это производит. Ну можно еще понять когда это берут в поход или на пикник. Но жрать это постоянно издевательство над своим здоровьем.
ти що, хочеш поставити під сумнів якість європейського продукту чи взагалі прирівняти до тих собачих харчів?ааа, ясно. я правда не знаю на смак ні мівіни, ні ширака, але думаю, що гівно обидва
якшо ширак - варіант мівіни (судячи з вашої відповіді), то і те і те - фігня. це істи ніззя! як можна їсти щось запарюване? воно ж апріорі не може бути кориснимти що, хочеш поставити під сумнів якість європейського продукту чи взагалі прирівняти до тих собачих харчів?
усе ясно ти - ні що інше як пакистанська терористка!якшо ширак - варіант мівіни (судячи з вашої відповіді), то і те і те - фігня. це істи ніззя! як можна їсти щось запарюване? воно ж апріорі не може бути корисним
усе ясно ти - ні що інше як пакистанська терористка!
чьоета?
цінності як раз я люблюне любиш європейську їжу, таку дрібницю,і що вже казати про європейські цінності!
цінності як раз я люблю![]()
драаастіто тоді мерщій до торговельної точки придбати заповітну мівіну!
можно ли сделать мивину по флотски ?Готовы ли вы полностью отказаться от Доширака и перейти на Мивину?
съезди посмотри. я не видел, у мня другие дела были. потом расскажешь особенные или нет.
Imho вся ветка сплошной стеб. Как можно всерьез обсуждать достоинства...
я правда не знаю на смак ні мівіни, ні ширака, але думаю, що гівно обидва
Я больше не будуБ... перфекционист на нашу голову. Вот взял и все обосрал.