Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готові к сонцєвосходам в 3 часа ночі7

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Re: Готові к сонцєвосходам в 3 часа ночі7

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дата Схід Захід Iстинний полудень Світловий день
пн, 15 березня 5:47 17:39 11:43 11:51:47
Тобто, о 17:39 стався захід сонця, а вже о 18:08 (через 29 хвилин) Zigote написав:

То хто із нас маніпулює?

Тут треба сказати, що восені-навесні так громадянські сутінки тривають півгодини (тому о 18:09 вже темнішає якщо 17:39 захід). Влітку - вони на нашій широті тривають 45 хвилин десь. Наприклад 20 червня
Схід сонця 3:25 буде (якщо не переведемо годинники), громадянські сутінки 2:40 (тобто уже о 2:40 буде майже світло...) а навігаційні (коли ви зможете побачити лінії обрії зі свого вікна наступлять о 1:35). Тобто трошки засидівся після опівночі і все вже і світанок скоро. Харків я думаю може побити рекорд міст світу населення яких більше 100 тис скажімо, що знаходяться на помірних широтах (40-60), по наступу світанку за місцевим часом влітку.
Істинний полудень у травні наприклад 11:31 у Харкові буде - "вбиваю різні міста, що знаходятся в помірних широтах" ні у кого (крім екваторіальних широт) немає так, щоб істиний полудень був так рано (переважно після 12-тої наступає, ну наприклад узимку у Кошице 11:45 це найсхідніша точка +1 поясу). На рекорд підемо (істиний полудень у Маріуполі буде о 11:26 , проте там схід сонця пізніше..і знову це місто України-а поза межами?) Тому світанок 3:25 це буде я думаю рекорд із рекордів (повторюсь не ті міста як Мурманськ, Тромсе,які за 60 широти, а ті що у помірних широтах)
Вважаю не погано б було, якщо істинний полудень був би о 12:31
Бо мало людей працюють з 8 до 16 (з 18 до 17 так є)
а якщо полудень навіть о 12 то потрібно працювати десь з 7 (7:30) до 16? таких небагато у нас, куди більше з графіком 9-18 (стандарт) Тобто центр 13:30 (12:56 був би істинний полудень по Києву), і один час з Румунією, Грецією, Фінляндією, Молдовою, Болгарією тощо влітку (а якщо ЄС відмовиться від переводу годинника-то завжди б були з цими країнами в одному поясі).

А взагалі як я вже казав краще поки переводити годинники як зараз і робимо.

в три-это если по старому, если оставят как сейчас- около 2х.

Не, это перебор) Если как сейчас, то в 3.26 будет, судя по картинке на первой странице.

Я вот только не понимаю (и многие тоже не на форуме - а например Татьяна Чорновол почитайте ... )
спасибо почитал, раз припезденная черновол так думает значит надо сделать наоборот и будет правильно!

Чадо. Тереть и перетирать будешь в своей подворотне, или возле любимой наливаки с такими же *****ами как и сам. А тут внимай, что тебе умные люди пишут.
И про Гринвиг тебе необразованному:- "Среднее солнечное время меридиана, проходящего через прежнее нахождение Гринвичской Королевской Обсерватории. Использовался в качестве точки отсчёта времени в других часовых поясах до введения Всемирного Координированного Времени (UTC)."
Хоть ты и не поймёшь написанного, но прочти, может что в твоём межушном пространстве и задержится.
Тут подробней

Обрати внимание на время +2, какие страны им пользуются.

:іржач::іржач::іржач: А сейчас в Украине не +2 к времени Гринвича?

Ты ничего не попутал? Все страны вводили летнее время, а только Украина зимнее. :рл: Похоже у тебя некоторые проблемы с головой.
**** спорить с *****ами...

Вот не успеют отменить переход, посмотришь, как "дарят". На работу на час раньше, а минус час - из выходных.
не совсем понял, что значит "вот не успеют отменить переход"? мне например больше зимнее время нравится и пох когда там птички встают, а то пока выспишься считай пол дня нету, это я про летнее время

30 жовтня 2019 р.

Внутрішні біологічні годинники нашого організму потребують впливу ранкового світла. Коли вплив сонячного світла
вранці зменшується, наш біологічний годинник зміщується на пізніше, ускладнюючи пробудження і
спричиняючи посилення невідповідності між годинником тіла та місцевим часом (стан, який називається соціальним
джетлагом). Літній час також піддає людей більшій кількості вечірнього світла, що ще більше затримує біологічний годинник
і ускладнює засинання. Недосипання та соціальний джетлаг пов’язані
з негативними наслідками для фізичного та психічного здоров'я, включаючи підвищений ризик
діабету, ожиріння, серцевих захворювань, депресії та деяких форм раку. У дітей і
підлітків недосипання та соціальний джетлаг пов'язані з поганою академічною
успішністю, прогулами та вживанням наркотиків. Відсутність сну та втома також збільшують ризик
нещасних випадків під час поїздок на роботу та під час роботи. Отже, очікується, що постійний літній час у Британській Колумбії
матиме несприятливі довгострокові наслідки для здоров'я та безпеки населення.
Ми закликаємо уряд Британської Колумбії переглянути свою прихильність до постійного
літнього часу. Як експерти з циркадної біології, сну, психічного здоров'я та безпеки, ми розуміємо,
що усунення зміни часу на користь постійного стандартного часу є кращим варіантом.

30 жовтня 2019 р.

Подивився як зараз у Британській колумбії-вони переводять стрілки у середині березня (вже перевели) і у кінці жовтня

У підсумку : взимку 22.12 (найдовша ніч коли) у них схід сонця 08:02-захід сонця 16:23
улітку 22.06 схід сонця 5:13 захід 21:13
Адекватно (якщо б залишилися вони на зимовому то влітку темнішало о 20:13 - світанок о 4:13 - зарано, але все таки не 3:46 як буде у Києві у нас якщо залишимося на зимовому, і не у 3:26 як у Харкові), якщо б вони перейшли на літній час - 9:02 був схід сонця..можливо запізно..
Наразі у них так -
Приблизно якщо порівняти в Україні м.Львів (5:16 схід і захід 21:36 коли ми переводимо стрілки годинників)
Тому я і кажу-нам ПОТРІБНО ПЕРЕВОДИТИ (навіть Б.Колумбія переводить)

Подивився як зараз у Британській колумбії-вони переводять стрілки у середині березня (вже перевели) і у кінці жовтня

У підсумку : взимку 22.12 (найдовша ніч коли) у них схід сонця 08:02-захід сонця 16:23
улітку 22.06 схід сонця 5:13 захід 21:13
Адекватно (якщо б залишилися вони на зимовому то влітку темнішало о 20:13 - світанок о 4:13 - зарано, але все таки не 3:46 як буде у Києві у нас якщо залишимося на зимовому, і не у 3:26 як у Харкові), якщо б вони перейшли на літній час - 9:02 був схід сонця..можливо запізно..
Наразі у них так -
Приблизно якщо порівняти в Україні м.Львів (5:16 схід і захід 21:36 коли ми переводимо стрілки годинників)
Тому я і кажу-нам ПОТРІБНО ПЕРЕВОДИТИ (навіть Б.Колумбія переводить)
У нас очень большая оппозиция этому переводу, но он будет, пока западное побережье США-Вашингтон, Орегон, Калифорния переводят. Мне, лично, гораздо комфортней в зимнем времени.

Привет1

Верховна Рада зможе 19 березня розглянути у другому читанні законопроєкт щодо скасування переходу на літній і зимовий час в Україні.

Джерело: заступник голови парламентського комітету з питань економічного розвитку Роксолана Підласа (фракція "Слуга народу") у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна"

Пряма мова: "Згідно з порядком денним, ми будемо розглядати законопроєкт №4201 у другому читанні на засіданні комітету економічного розвитку в середу.

Це означає, що вже у п'ятницю ми зможемо розглянути його і в сесійній залі парламенту".

Що передувало: Верховна Рада 3 березня підтримала у першому читанні законопроєкт "Про обчислення часу в Україні" (№4201), що передбачає скасування переходу на літній і зимовий час.

У прикінцевих положеннях законопроєкту зазначається, що у разі прийняття в цілому він набуде чинності через три місяці після його офіційного опублікування у парламентській газеті "Голос України".

Раніше Підласа пояснювала, що у разі, якщо Рада встигне прийняти законопроєкт в цілому до 25 березня 2021 року, депутати виключать дану норму з фінального тексту документа, і він набуде чинності відразу ж після опублікування у парламентській газеті "Голос України".

Отже, в Україні більше не буде необхідності переводити годинник на літній час, який цього року має настати 28 березня.

Разом з тим, як відзначала парламентарій, якщо ж виникнуть будь-які труднощі, і Рада не встигне проголосувати за ухвалення відповідного закону, то "ми ще двічі переведемо годинники, але 25 жовтня – в останній раз".

Ублюдкі ****іє забирают час жізні каждій день
Спасибо1

это ****ец, но да. тут-то мне и пригодится умение спать в любое время суток

Не, это перебор) Если как сейчас, то в 3.26 будет, судя по картинке на первой странице.
восход-это восход. А рассвет начинается значительно раньше. В прошлом году, около 3-х ночи появлялась светлая полоса на востоке.

восход-это восход. А рассвет начинается значительно раньше. В прошлом году, около 3-х ночи появлялась светлая полоса на востоке.

Ну зашибись, тем более тогда.

То приходьте раніше на роботу. У чому проблема?

То приходьте раніше на роботу. У чому проблема?
проблема для людей в том, шо вечером рано свет придется включать и электричество накручивать, для многих это реальная проблема, а для ахметки хороший навар-гешефт
Пропонуючи прийти раніше на роботу, я пропоную:
.
Тоді ввечері рано світло не доведеться вмикати.

Назад
Зверху Знизу