Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
От сьогодні в Росії взяли за хобот губернатора Фургала за те, що грабував нарід незаконно. Починається боротьба ворюг в законі (бувша партхозноменклатура) і --поза законом.
Хоч у нас, слава богу, такого немає.
«Северо-Крымский канал! Вид с дамбы в сторону полуострова! Скоро лес будет!»
Ква-ква-ква.
Не ****и.
Вчи мову. Гугл перекладач відчуваю я....
Помнится, над "всосав мову" потешались ещё при Ющенко. Теперь вот консерва попалилась этим словом.То шо ти всосав не є мова.

Так кумедно, коли лаптєносець гугєльом перекладає *****ські ідиоми...не святі глечики обпалюють

Вообще-то его в убийстве обвиняют.
В 1928 році маяковський приїхав в Харків на відкриття першого українського хмарочоса - держпрому. В процесі ознайомлення з містом владі владімич дико набухався, і в повністю помрачьонному сознанії бродив вулицями, намагаючись одуплитися, де його готель. При цьому маяковський, за його ж власними спогадами, іспитав страшний когнітивний дисонанс, коли на його великокацапську говірку мєсні аборигени реагували практично одностайно. З нагоди цього був написаний вірш
Однажды, забросив в гостиницу хлам, забыл, где я ночую.
Я адрес по русски спросил у ****а. ***** отвечал: - Не чую.
Вірш, правда, мав певне продовження, яке в пічать не потрапило. Бо, за спогадами друзів, Маяковському тоді ще дуже прилічно навєшали за язик, причому навєшали так, що виступити на відкритті держпрому йому так і не вдалося. А ви кажете харькав руській горад.