Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Бажаю здоров"я!![]()
І тобі доброго, Сонечко!

Красавець!!!!
Красавець!!!!![]()
, це правда, до того ж дуже розумний і слухняний пес. Подивись в ці очі
У мене ніколи не було власного собаки... Так получилось, що я їздив весь час по відрядженням та подорожував... Але, у моїх знайомих усі собаки дуже добре ставляться до мене. Іноді, навіть, власники собак ревнують їх до мене...Дякую, це правда, до того ж дуже розумний і слухняний пес. Подивись в ці очі
Зрозуміють тільки ті, у кого хоч раз у житті був собака!
![]()
Тому, що собаки відчувають хороших людей.усі собаки дуже добре ставляться до мене
Так!Я його бачив в 2014 році
Все так і є. Він, як людина, тільки сказати не може.А зараз - видно породу... Очі світяться розумом...

руппа Сну-Сну решила показать людям, как можно справляться с кризисом, который вокруг. Что самое главное в смирительной рубашке? Способность фиксировать руки человека. Чтобы он не наделал глупостей. В этом сезоне в тренде — сеточки и крючочки. Ну, и кокошники, конечно. Это скрепы — мы на этом выросли.
На мне — смирительная рубашка в русском народном стиле, — рассказывает Мария Никешина. — Вставки из платков с барановской росписью. И кокошник. Мой наряд символизирует некую скованность. Он не дает самовыражаться. Как наше современное общество».
Я тут матом не ругаюсь, но хочу сказать всё таки - какое же *****ьё ипанутое.......![]()