Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Послухайте, що про це каже Стрелков, скільки там російської пехоти з 4 хв. 20 с.официально ихтамнет
Пока россияне из ЧВК Вагнера втихаря подыхают в Сирии, начальник Генштаба РФ торжественно награждает какого-то гомосексуалиста) А россиянам посмертные награды не положено, потому что #ихтамнет, бггг))
Я цю світлину бачила якось у тві.

але всі геї у проклятій та загниваючій ******іначальник Генштаба РФ торжественно награждает какого-то гомосексуалиста
а на расії одні скрєпи та путін.
У відповідь @Vitauskas_A, @zonov_sl
Ебись все в рот Япония забери меня, хотяб в тюрьму!
Перекласти (російська)
[MEDIA
до кучі,шкільні обіди.
Пам'ятаєш це?а я собі сьогодні як раз зварила гречану кашуОт українським дітям дають гречану кашу
+ відбивні з філе "кури"
Греча + кура = шлях за поребрик)))гречану кашу + відбивні з філе "кури"
ты шо ник забыла поменять, проявилась откель не ждали, адвокатом ***лостанским за идею аль за денежку???
я уж года три как в завязке.... да и когда работал точно не по графику и точно не в инете))) Но за бдительность хвалю, продолжай наблюдатьдальше)) Менячасто может и в 7 утра подорвать, ну и конешно ХФ строной не обхожу)) это же одна ты тут идейная прохуйлостанишь))бандеровцы они все куплены за денежку про независимость страны вояют)) с этой мыслью спать будешь хорошо аж до 9 00
бдительность
Греча + кура = шлях за поребрик)))
*****енстайл))класика жанру.Огірочки відкрила.Ще тре узварчикаОгірочки відкрила.