Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Представление россиян об Украине
![]()
Чого це Вороніж цікавиться?Что брехня, что правда?
Чого це Вороніж цікавиться?
пс. 7000 грн. в зоні ато це самий кращий заробіток? мда.....
алкоголь отруйний?
Доводити шось протилежне не бачу сенсу,все одно у відповідь напишуть "всьоврьоті, ми краще знаємо".
Нешановний окупант на ім'я Сергій з міста Вороніж - ви продовжуйте вірити,шо тут все погано.В магазинах отрута,грошей немає,вимерзаємо,пухнемо з голоду, шоб хоч трохи заробити їдемо в ато - русню *******.Все так.
Шановний
Знаєш у чому різниця між вами і нами? Ви чекаєте милості від держави.Держава сьогодні може дати, а завтра забрати. А ми адаптуємось до ситуації, і на державу не розраховуєм.І ніколи особливо не розраховували.Я не вipю шо у Вас все погано, але бензин дороже нашего, це факт.
Ну а шо їм залишається робити ще? Хто втік в Україну, а хто до окупантів.Людям потрібно виживати.Я таких що переїхали у мордор не засуджую.Це,принаймні, чесно.богато хлопцев из ОРДЛО у нас грошi заробляют
та нічого. Краще писати українською з помилками, чим скиглити "я вас ні панімаю".Перепрошую за мою мову
Личи этого ж гондона банил тут?Табуретко заступило на тумбочко.
Личи этого ж гондона банил тут?![]()
сплачую тiлько трiшки, але клятиi НДС тоже е.-на гроші російських платників податків (на твої також, якщо ти сплачуєш податки у бюджет)
90 % скакали, але є і нормальні людифінсувались захват та окупація криму,війна у донбасі.На ваші гроші озброювались російські військові та найманці з усієї росії (з воронежа також є груз -200,цікаво хто-знайдеш,це не важко).
Ви фінансували та фінансуєте війну та тероризм.
Мало того - ми спостерігали як ви скакали з радості шо "кримнаш" та "наваросія наша".
Тому ще 90% раби та вата.Ми регулярно чуємо як ваші політики (яких ВИ вибрали) погрожують пошматувати мою країну,то забомбити нас.
Шановний, нeма виборов в нашей краiнe, ***ло вкрав наши виборы .(((
Ну і як ми маємо вас сприймати?Як проклятих окупантів,горіти вам у пеклі "пуского міра".
Знаєш у чому різниця між вами і нами? Ви чекаєте милості від держави.Держава сьогодні може дати, а завтра забрати. А ми адаптуємось до ситуації, і на державу не розраховуєм.І ніколи особливо не розраховували.
Бензин може і дорожче.Але це не значить шо люди не їздять на авто.Чи не купують їжу.Чи алкоголь в наших магазинах - це отрута.І мені байдуже віриш ти чи ні.
Ну а шо їм залишається робити ще? Хто втік в Україну, а хто до окупантів.Людям потрібно виживати.Я таких що переїхали у мордор не засуджую.Це,принаймні, чесно.
Хоча тепер зрозуміло звідки байки про отруйний алкоголь.Це тобі видно,люди з донбасу розповіли.От у них - так, може бути і отруйний.Окупанти ж там ніби випуск горілки Луганови почали)))Ну, її в наших магазинах навряд чи зустрінеш.
та нічого. Краще писати українською з помилками, чим скиглити "я вас ні панімаю".
А так, окупантам профіт - навчитесь трохи укрмови.
Ты ж не *****?Будете меня гнобить, уйду я от вас....