Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
у ватки істерика
4ggchb.webp

Что брехня, что правда?
Чого це Вороніж цікавиться?
пс. 7000 грн. в зоні ато це самий кращий заробіток? мда.....
алкоголь отруйний?
Доводити шось протилежне не бачу сенсу,все одно у відповідь напишуть "всьоврьоті, ми краще знаємо".
Нешановний окупант на ім'я Сергій з міста Вороніж - ви продовжуйте вірити,шо тут все погано.В магазинах отрута,грошей немає,вимерзаємо,пухнемо з голоду, шоб хоч трохи заробити їдемо в ато - русню *******.Все так.

Чого це Вороніж цікавиться?
пс. 7000 грн. в зоні ато це самий кращий заробіток? мда.....
алкоголь отруйний?
Доводити шось протилежне не бачу сенсу,все одно у відповідь напишуть "всьоврьоті, ми краще знаємо".
Нешановний окупант на ім'я Сергій з міста Вороніж - ви продовжуйте вірити,шо тут все погано.В магазинах отрута,грошей немає,вимерзаємо,пухнемо з голоду, шоб хоч трохи заробити їдемо в ато - русню *******.Все так.

Шановний, чому я окупант, скажи менi? ,будь ласка ))
Я не вipю шо у Вас все погано, але бензин дороже нашего, це факт.
А Воронеж цiкавиться тому шо, богато хлопцев из ОРДЛО у нас грошi заробляют.
p/S/
Перепрошую за мою мову

gbggd4.gif
цей значок означає стать.
Відповідаю:
-на гроші російських платників податків (на твої також, якщо ти сплачуєш податки у бюджет) фінсувались захват та окупація криму,війна у донбасі.На ваші гроші озброювались російські військові та найманці з усієї росії (з воронежа також є груз -200,цікаво хто-знайдеш,це не важко).
Ви фінансували та фінансуєте війну та тероризм.
Мало того - ми спостерігали як ви скакали з радості шо "кримнаш" та "наваросія наша".
Ми регулярно чуємо як ваші політики (яких ВИ вибрали) погрожують пошматувати мою країну,то забомбити нас.
Ну і як ми маємо вас сприймати?Як проклятих окупантів,горіти вам у пеклі "пуского міра".

Я не вipю шо у Вас все погано, але бензин дороже нашего, це факт.
Знаєш у чому різниця між вами і нами? Ви чекаєте милості від держави.Держава сьогодні може дати, а завтра забрати. А ми адаптуємось до ситуації, і на державу не розраховуєм.І ніколи особливо не розраховували.
Бензин може і дорожче.Але це не значить шо люди не їздять на авто.Чи не купують їжу.Чи алкоголь в наших магазинах - це отрута.І мені байдуже віриш ти чи ні.

богато хлопцев из ОРДЛО у нас грошi заробляют
Ну а шо їм залишається робити ще? Хто втік в Україну, а хто до окупантів.Людям потрібно виживати.Я таких що переїхали у мордор не засуджую.Це,принаймні, чесно.
Хоча тепер зрозуміло звідки байки про отруйний алкоголь.Це тобі видно,люди з донбасу розповіли.От у них - так, може бути і отруйний.Окупанти ж там ніби випуск горілки Луганови почали)))Ну, її в наших магазинах навряд чи зустрінеш.

Перепрошую за мою мову
та нічого. Краще писати українською з помилками, чим скиглити "я вас ні панімаю".
А так, окупантам профіт - навчитесь трохи укрмови.

Табуретко заступило на тумбочко.

Дорогие россияне! Я искренне рад тому факту, что вас лечат столь великие онкологи.

ce2fdh.webp

Москвичи соберут пайки для пенсионеров из орловской глубинки.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Госдума отказалась индексировать пенсии работающим пенсионерам.

Продолжение "балета".«Роснефть» может продать китайской CEFC долю в газовой дочерней компании «Роспан» - «Ведомости»

россия (страна-террорист) может остаться без новых атомных подводных лодок.Ох уж этот украинский след!

Импорт продовольственных товаров из Китая в Россию по Забайкальской железной дороге в январе-июле увеличился в 4,5 раза по сравнению с ****огичным периодом прошлого года, сообщили ИА «Чита.Ру» в пресс-службе ЗабЖД.

Всего ввезено 4,6 тысячи тонн продуктов. Кроме того, в 2 раза увеличился импорт строительных грузов, на 32% стали больше ввозить чёрных металлов, на 73,8% — машин и оборудования.

Из России в Китай вырос экспорт леса – перевезено 5,4 миллиона тонн, что на 4,3% больше, чем в январе-июле 2016-го. Поставки в Китай каменного угля выросли в 7,5 раза, экспорт руды и минеральных удобрений, напротив, снизился.

-на гроші російських платників податків (на твої також, якщо ти сплачуєш податки у бюджет)
сплачую тiлько трiшки, але клятиi НДС тоже е.
фінсувались захват та окупація криму,війна у донбасі.На ваші гроші озброювались російські військові та найманці з усієї росії (з воронежа також є груз -200,цікаво хто-знайдеш,це не важко).
Ви фінансували та фінансуєте війну та тероризм.
Мало того - ми спостерігали як ви скакали з радості шо "кримнаш" та "наваросія наша".
90 % скакали, але є і нормальні люди
Ми регулярно чуємо як ваші політики (яких ВИ вибрали) погрожують пошматувати мою країну,то забомбити нас.
Шановний, нeма виборов в нашей краiнe, ***ло вкрав наши виборы .(((
Ну і як ми маємо вас сприймати?Як проклятих окупантів,горіти вам у пеклі "пуского міра".

Знаєш у чому різниця між вами і нами? Ви чекаєте милості від держави.Держава сьогодні може дати, а завтра забрати. А ми адаптуємось до ситуації, і на державу не розраховуєм.І ніколи особливо не розраховували.
Тому ще 90% раби та вата.
Бензин може і дорожче.Але це не значить шо люди не їздять на авто.Чи не купують їжу.Чи алкоголь в наших магазинах - це отрута.І мені байдуже віриш ти чи ні.

Ну а шо їм залишається робити ще? Хто втік в Україну, а хто до окупантів.Людям потрібно виживати.Я таких що переїхали у мордор не засуджую.Це,принаймні, чесно.
Хоча тепер зрозуміло звідки байки про отруйний алкоголь.Це тобі видно,люди з донбасу розповіли.От у них - так, може бути і отруйний.Окупанти ж там ніби випуск горілки Луганови почали)))Ну, її в наших магазинах навряд чи зустрінеш.

та нічого. Краще писати українською з помилками, чим скиглити "я вас ні панімаю".
А так, окупантам профіт - навчитесь трохи укрмови.

Назад
Зверху Знизу