Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Він не може. Захисник педофілів не може бути ані порядним, ані нормальним.
Потому и сипается, читая такие необычные слова: "быть хорошим, нормальным, порядочным и разумным человеком"

Это про допкиных и геп?:іржач:

а Люди в курсе что чуть не сдохли?

ты о чём? я про себя написала, как о ками
хотя да, не сдохла бы - это ещё хуже, знать что даже сдохнуть не можешь и впереди вечность

Доброго дня!:україна:

==============================

Вчора, 3 роки тому 28.9.2014 - в Харкові учасниками проукраїнського мітингу повалено пам'ятник Леніну із загальною висотою 20,2 метрів.

Доброго дня!:україна:

==============================

В цей день 28.9.2014 - в Харкові учасниками проукраїнського мітингу повалено пам'ятник Леніну із загальною висотою 20,2 метрів.

]

Какого *** на площади дзержинского стояло изваяние Членину?
кто этот маразм может объяснить?

Какого *** на площади дзержинского стояло изваяние Членину?
кто этот маразм может объяснить?

Коли ти цитуєш мій пост, а значить звертаєшся до мене, потрудися, будь ласка, це робити без матюків.

полная правовая безграмотность,
а дентист, лечащий зуб педофила?:D
для тебе захищати педофіла (про якого ти сам писав що він реально поліз на дитину) щоб він міг уникнути покарання і надавати медичну допомогу це одне і те ж?

для тебе захищати педофіла (про якого ти сам писав що він реально поліз на дитину) щоб він міг уникнути покарання і надавати медичну допомогу це одне і те ж?
Та він пише таку дурню, що б якось себе обілити, невже не зрозуміло....
Як можна рівняти у данному випадку дії лікаря та дії захисника..... :незнаю:
Хіба може dentist знати, що його пацієнт гвалтує дітей? Це, що у педофіла на пиці написано????? А захисник навпаки, дізнавшись, що його клієнт педофіл - свідомо береться його захищати і виправдовувати.

Та він пише таку дурню, що б якось себе обілити, невже не зрозуміло....
Як можна рівняти у данному випадку дії лікаря та дії захисника..... :незнаю:
Хіба може dentist знати, що його пацієнт гвалтує дітей? Це, що у педофіла на пиці написано????? А захисник навпаки, дізнавшись, що його клієнт педофіл - свідомо береться його захищати і виправдовувати.
та я все розумію ... лінгвоображений шлангом прикидається

синій свинячий баклажан, не забудь зробити скрін і скачи нахуй на ватний форум мити нам кістки :ги:

Назад
Зверху Знизу