Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Він не може. Захисник педофілів не може бути ані порядним, ані нормальним.
Потому и сипается, читая такие необычные слова: "быть хорошим, нормальным, порядочным и разумным человеком"

Это про допкиных и геп?:іржач:

а Люди в курсе что чуть не сдохли?

ты о чём? я про себя написала, как о ками
хотя да, не сдохла бы - это ещё хуже, знать что даже сдохнуть не можешь и впереди вечность

Доброго дня!:україна:

==============================

Вчора, 3 роки тому 28.9.2014 - в Харкові учасниками проукраїнського мітингу повалено пам'ятник Леніну із загальною висотою 20,2 метрів.

Доброго дня!:україна:

==============================

В цей день 28.9.2014 - в Харкові учасниками проукраїнського мітингу повалено пам'ятник Леніну із загальною висотою 20,2 метрів.

]

Какого хуя на площади дзержинского стояло изваяние Членину?
кто этот маразм может объяснить?

Какого хуя на площади дзержинского стояло изваяние Членину?
кто этот маразм может объяснить?

Коли ти цитуєш мій пост, а значить звертаєшся до мене, потрудися, будь ласка, це робити без матюків.

полная правовая безграмотность,
а дентист, лечащий зуб педофила?:D
для тебе захищати педофіла (про якого ти сам писав що він реально поліз на дитину) щоб він міг уникнути покарання і надавати медичну допомогу це одне і те ж?

для тебе захищати педофіла (про якого ти сам писав що він реально поліз на дитину) щоб він міг уникнути покарання і надавати медичну допомогу це одне і те ж?
Та він пише таку дурню, що б якось себе обілити, невже не зрозуміло....
Як можна рівняти у данному випадку дії лікаря та дії захисника..... :незнаю:
Хіба може dentist знати, що його пацієнт гвалтує дітей? Це, що у педофіла на пиці написано????? А захисник навпаки, дізнавшись, що його клієнт педофіл - свідомо береться його захищати і виправдовувати.

Та він пише таку дурню, що б якось себе обілити, невже не зрозуміло....
Як можна рівняти у данному випадку дії лікаря та дії захисника..... :незнаю:
Хіба може dentist знати, що його пацієнт гвалтує дітей? Це, що у педофіла на пиці написано????? А захисник навпаки, дізнавшись, що його клієнт педофіл - свідомо береться його захищати і виправдовувати.
та я все розумію ... лінгвоображений шлангом прикидається

синій свинячий баклажан, не забудь зробити скрін і скачи нахуй на ватний форум мити нам кістки :ги:

Назад
Зверху Знизу