Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
А я, все-таки, останусь при своем мнении. Не могу не верить своим глазам. А вижу я так, как описал.
Ну, ось й знайшов інфу від УНІАН, в якій його вже називають українським політологом... (посилання на ТСН)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

С единственной ссылкой на все то же видео. :)

Если не считать того, что сама новость на УНИАН - перепечатка новости ТСН.
А ТСН - ненадійне джерело?

Про человека в очках вышиванке на видео, которого якобы выгнал ведущий. Они с Ковтуном постоянно во всех российских шоу на украинскую тематику. Штатные работники. Их задача возбуждать у *******тов ненависть к украинцам и показывать, какие украинцы недалекие.
Я вообще впервые эту морду вижу.
А ТСН - ненадійне джерело?
ТСН- ресурс Бени. Они часто тоже херню несут.

Это просто воронеж, детка :yahoo:

gdgf4g.webp

Если не будет подавляющего количественного перевеса, целой стаи *****о-единомышленников в студии, то сам ***** в одиночку к нам не приедет. Это только наши беспредельщики ездят на рашаТВ, ездят как к себе домой в Мацкву

Его исключительно в российском телевизоре показывают.
А тепер запитання на засипку. :-) А чого це Вас не влаштувало й обурило те, що він дав перелік тих, кого Господь прибрав за антиукраїнські дії? Я, наприклад, цілком підтримую ці його слова.

• Це лайк!
Реакції: esso

30 июля 1937 года народный комиссар внутренних дел СССР Николай Ежов подписал оперативный приказ № 00447 «Об операции по репрессированию бывших кулаков, уголовников и других антисоветских элементов». 5 августа приказ вступил в силу.

Очередное равнодушное к чё-там-у-хахлоф сибирское консерво бомбальеро? :рл:

Знаменитая зеленая аллея в Париже, Франция.
Первоисточник от Nov. 17th, 2014 at 12:42 PM, дерьмецо закаменелое обыкновенное
Посвежее ничего нет?

ЗЫЖ Фторепортажи с львовских помоек за 2017 год предъявить?

Porucznik Jebłoński;60931817 сказав(ла):
Очередное равнодушное к чё-там-у-хахлоф сибирское консерво бомбальеро?
Ага, сидя со своей вЯликой и могучей нефте/газовой державой аж на почётном 123-м месте, решило уколоть хАхлов, для чего сюда и припёрлось, доказывая этим, как бы своё полное безразличие к хАхлам.:D

Нет, предъявить фоторепортаж с Балашихи за 2017 год. Это же к сибири ближе, чем Львов. Нафига подсматривать чЁтамухохлов.....:незнаю:

Шлягер про "та кому ви потрібні" дуже люблять співати окупанти з маскви, клепаючи чергового колона на українському форумі:збентежений:

Первоисточник от Nov. 17th, 2014 at 12:42 PM, дерьмецо закаменелое обыкновенное
Посвежее ничего нет?

Краще сталагміт.З Сєрова:іржач:

Мне вообще все равно, что он говорит. Важно то, с какой целью это делается и зачем россияне держат его как штатную единицу.
Справа в тому, що багатьом блогерам пропонують брати участь у передачах на московському ТВ. І мені в позаминулому році пропонували, як блогеру... Це не є якимось дивом. Він погодився...

"Ета пять!" Блогер розповів, який "сюрприз" чекає росіян 24-го серпня, на параді до річниці Дня Незалежності України
• 18:41 • Події

Ета пять! 24-го серпня, на параді до річниці Дня Незалежності України, гімн України виконає спільний оркестр музикантів України і НАТО, диригентом буде американський полковник, а співатиме колишній депутат держдуми Росії.

Я нічого не хочу сказати про співачку Марію Максакову - в Україні вона живе вже рік, переїхала до нас цілком свідомо і залишилася навіть після загибелі чоловіка. Але символізм ситуації - убивчий. Сообщает

Екс-депутат держдуми співає "під дудки" України і НАТО, під ритм полкана-амера....

Це - більш ніж прозорий натяк. Буде ще так, що ідуть колони ЗСУ, а пацаки їм калинку-малинку пляшуть. Стараються!...

Хоча, уявляю яка істерика зараз у зраднюків...

Дмитро Вовнянко

Назад
Зверху Знизу