Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
***яяяя, это что-то!!! Тупорылому, вечно уделанному захарасту пишут тексты такие же тупорылые и лишнехромосомные :D
Опять исторические факты порваны захарастом и кремлёвскими клоунами в клочья)))
Хлопцы, посмотрите на обдолбанного ватажка и послушайте эту хрень про волынскую резню в Хатыне :іржач:

Сонечко, у него бабка в Рейкьявике сидела а ты хочешь шоп оно Беларусь с Волынью не попутало?

А есть ли данные скока саранча ЗА РАЗ пролетает?
А що? Ширна Керченської протоки така велика? У мене даних про те, скільки за один підльот може пролетіти саранча немає, але є відомості, що вона долає досить широкі річки за один підльот. Враховуючи те, що у Керченській протоці є чимало островців, на яких можна зробити проміжні "аеродроми", то факт прильоту до Криму із Краснодарського краю є можливим. До того ж там і міст будується... :-)

А що? Ширна Керченської затоки така велика? У мене даних про те, скільки за один підльот може пролетіти саранча немає, але є відомості, що вона долає досить широкі річки за один підльот. Враховуючи те, що у Керченській протоці є чимало островків, на яких можна зробити проміжні "аеродроми", та факт прильоту до Криму із Краснодарського краю є можливим.
Та я не спорю. Там по всякому быть может. Включая принос течением и корабли.

Начались козни ЕгипетскиеКрымские... Сегодня саранча, завтра жабы, от безводия взбунтуются...А потом вода кровью наполнится.... Ой, ***... Шо за времена, для кАллоборантов наступают?:рл:

Начались козни ЕгипетскиеКрымские... Сегодня саранча, завтра жабы, от безводия взбунтуются...А потом вода кровью наполнится.... Ой, ***... Шо за времена, для кАллоборантов наступают?:рл:
Тут еще глядеть надо шоп до содомогоморских спецэффектов дело не дошло...

Рабы числятся,но через проходную зась. Как там у вас насчет рабов и рая?
А вот зачем я разрешаю себя числить среди работающих на заводе-то мое дело. Надо.
З.Ы. Рабы не мы-мы не рабы. Бо рабов хотя бы кормят и одевают. В мире еще не придуман статус для украинских работяг.

:confused: Интересно бредит прут..Загадошно.

"Я убивал русских": шведский снайпер-АТОшник рассказал, как взбесил в*тницу
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

fchj5b.webp

Злилися в єдиному пориві динир та линир... :D

dhc7cc.webp

"Я убивал русских": шведский снайпер-АТОшник рассказал, как взбесил в*тницу
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну за достойного шведа стоит и выпить.....:пиво: Смерть русским солдатам!

Назад
Зверху Знизу