Статус: Офлайн
Повідом.: 24457
Повідом.: 24457
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В "Азові" вже давно усі командири кадрові військові... Та й про "Азов" дуже багато нісенітниць повигадували...Porucznik Jebłoński;60637852 сказав(ла):А симпатизирует он откровенным наци.
Очень рада за вас! Не забудь за меня какого-нибудь пилзнера выпить, хоть чешского, хоть немецкого![]()
От нафига ты опережаешь события!!! Жека бы выпил пивка, раздобрел, я бы его и попросила потом))) Хотя он и так добрый, если попрошу - привезёта магнитик привезти?

Супер!!!! Я душой с вами

Та не переживай, щас магниты уже не модно на холодильник. Это я просто не моднаяя пирижываю

Я общался с ним.В "Азові" вже давно усі командири кадрові військові... Та й про "Азов" дуже багато нісенітниць повигадували...
"Азов" вже давно став кадровою військовою частиною НГУ.

Это тоже уже не девочка .....
От похабнехи-охальнехи...А это шо тебе, девочка? Где ты там дыдочку увидел?
Я не про пол, а про возрастную категорию.

А и шо эта?
А и шо эта?

Вусики Адика жареные в кляре шоль?Должно быть меню в мюнхенской пивной.![]()
Скорее так: такое пиво стекало по усикам Адика.Вусики Адика жареные в кляре шоль?

Ага... Он оно шо...Скорее так: такое пиво стекало по усикам Адика.![]()

мене це не спиняєщас магниты уже не модно на холодильник.

Это я просто не модная
я також.
они не солдаты. Эта наволочь даже шевронов своей российской армии не носит. Они просто ворье и бандиты.
мене це не спиняє
я також.
пс.думаю придбати спеціальну дошку для магнітів![]()

Porucznik Jebłoński;60637852 сказав(ла):Правда, он не скрывает своих политических симпатий. А симпатизирует он откровенным наци.![]()
зато в деле они компетентны и мотивированы....Все не помещаются?![]()
а то воно якось хаотично, магніти з країн світу ( я привожу,мені привозять), українські магніти, магніти з львівських закладів