Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
хм...але менш цивілізовані вочевидь.
Ми не у середньовіччі живемо,де люди вимушені були зі зброєю боротись за території та ресурси.
Тож, по-вашому ми свідомо маємо бути толерантними та поступливими навіть в тих випадках,коли ця поступливість несе нам же загрозу та небезпеку на майбутнє?
Тебя обманули, это не манты.![]()

да брось..он реально невсебежка..в клетке ему самое место..имхоНо виноват лишь в том, что хочется сне кушать....
Не хочешь смотреть правде в глаза?
того що ви - чоловік.В переважній більшості їх це не сильно хвилює.почему меня это не переживает.
Тісто. Деякі рецепти мають 2 вида борошна.Пшеничне та кукурузне.жира и углеводов там немного.
fatalex, когда домой? Или ты уже там?![]()
Та я ж від всіх попрохав. Чи ти слово "нас" не побачив?

Анихдот.Жека ... ну мне не толкай.![]()

это хинкали![]()
Скажи, що назавжди...
Анихдот.
Купил ***** себе мопедик. Где-то за городом ехал, обломился, стоит голосует в надежде, что кто-нить поможет. Останавливается здоровенная фура, там два бородатых водилы с 45-м размером ноги. Один из них:
- Ну чё, будем толкать твоё ****о?
- А пАтом мАпедик!![]()

А може ти свій пафос десь будеш залишати?
Самоутвердился, школоло? ***

Анихдот.ну, хинкали....какая разница?![]()

римська імперія - це тема для окремої розмови.Та в якості прикладу не дуже вдала,того шо сьогодні можна привести інший приклад нецивілізованості.І не один.не всегда так, но кто разрушил в своё время Римскую империю?
хм...так , але методи названі "правом сильного" пахнуть середньовіччям.сейчас мир изменился
"а вы сами изменились? вы не те же варвары, что вас атакуют?"
Слухай, Сашко, вибачай, зовсім же забув тебе привітати з здійсненням мрії![]()

чого?куча лука ... мля ... ужасно-ужасно ..

Рад твоей продвинутости в анекдотах про педиков.ох, боян![]()

по простому, fatalex, кто к нам придет тот получит по оралу. россия пришла в Украину с войной, и она за это планомерно огребает, причем теперь уже не только в Украине а везде, куда сунула свое рыло.