Я о текущей погоде в Харькове.![]()
Ти на хф у гілку *****асів *****ів прийшов харків'янам про погоду повЄдать?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я о текущей погоде в Харькове.![]()
А Вы думаете у близких убитых на Донбассе военнослужащих ВСУ больше "радості на очах"?
Ага, одне і те саме. За що наші гибнуть і за що гибнуть мордва/якути/баршкири/буряти та ін. на українському донбасі.....Оце так порівняння
Что такое "паски"?
Ну да, с минстецем мне не сравниться...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Паски(хліб), а свято українською - Великдень.
Блин.
Я не претендую на эстета, но с пасочками виликовата... не?
мне кажется у него неплохо бы получилось взбить воду в ступе, жаль эта услуга никем не востребована.і просто розводить флуд
Вашими словами не получится объективно описать реальность.
А "моими" Вы не поймёте. Может лет так через н-надцать... да и то... зависит кто будет вашему брату вещать. Вы ведь книжки не читаете, а по телевизору... всё по полезнопатриотичному.![]()
Куколка, не обижайтесь. Просто с точки зрения человека адекватно воспринимающего реальность, Вы забавно-печальные посты набамкиваете. А информацию Вам может нынче нести только минстець. Точнее внедрять Вам. Ведь если полезному патриоту попытаться объяснить суть войны на Донбассе, то у такого человека случится ступор и... всё.![]()
А "моими" Вы не поймёте. Может лет так через н-надцать... да и то... зависит кто будет вашему брату вещать. Вы ведь книжки не читаете, а по телевизору... всё по полезнопатриотичному.![]()
А я вже спекла паску на завтраІ взагалі, майже все традиційне приготували.
А я вже спекла паску на завтра І взагалі, майже все традиційне приготували.
Ну, тут питання принципове. А, взагалі, з пропозицією згоден.Хлопці, даремно ви приділяєте увагу цьому флудеру, він заходить в "Політику" і просто розводить флуд чіпляючись до всіх і не несе ніякої інформації чим, до речі, порушує правила хф. Просто не відповідайте йому![]()