Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Та ну *****...Одни сидели, а другие охраняли. Одни хлеб сажали, а другие последнюю крошку у детей отбирали. Одни ракеты создавали, а другие Прагу танками давили. Разные мы все, разные...
Невозможно не согласиться.

Денег нет!(с) Нечего платить...
Ну, на брехливу пропаганду ж знаходите... :-)

Німецький міністр фінансів Вольфганг Шойбле каже, що телебачення Russia Today бреше “з ранку й до ночі”. Це неприйнятно і має припинитися.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

тоска? Не ***, прорвемся. А совковые результаты Мы совместно показывали. Надеюсь не забыл? А теперь Ты ждешь безвиз а я ... а я ниче не жду, меня все устраивает. И мне плевать на результаты совка.
1. Куди "прорвемся":іржач: До повного розвалу РФ залишилось вже роки два. навіть при тому невисокому рівні санкцій, та цінах на енергоносії. Якщо СРСР розвалився за 8...10 років, то до розвалу ****енстану треба приблизно вдвічі менше. 2. Навіщо, мені той безвіз, коли вже декілька років немає відказів у будь-яких європейських візах, в тому числі і в Шенгенську зону... Ну, а буде безвіз у червні, буде ще краще... Тільки треба поміняти свій закордонний паспорт на біометричний... І будь-ласка, на 90 діб у будь-яку європейську країну можеш подорожувати досхочу. Ніяких проблем... 3. Плювати на результати совка, якими користуєшся - це є правильною позицією... Повернешся у часи кам"яного віку і усе... Бо, досі РФ користується тим, що було створено у совкові часи... Будете із фекалій ліпити півників і їсти з кам"яної лопати... :іржач:

Ой... ну скока раз говорить уже шо не рублю я по вашему! Или ты пишешь, что бы крутость показать в своем кругу? Или круге..
шо то сбойнул малость. Пиши на общепринятом и будет тебе ответ. Это не для оскорбления, а для понимания реальности.
Та я розумію, що ******* усі невігласи та тупі... Я розумію чужу мову, а ******* приперся сюди і хоче, щоб на його мові тут усі розмовляли...
Ти мені нагадуєш одного тупого москаля, який обурювався в аеропорту Гамбурга, що там усі написи німецькою та англійською мовами, а російської ніхто не знає... :іржач:

Очередная "многоходовочка":

Вчера 09.03.2017 12:39:00

и вот сегодня 10.03.2017 09:15:26

:іржач:

БРИКС в действии! :іржач:

Блін. Ну, знову ж кляті турки напустили туман на російських бізнесменів...

У передмісті турецького Стамбулі розбився вертоліт, на борту якого знаходилися семеро людей – п'ятеро з них загинули при аварії,

Назад
Зверху Знизу