Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
А сейчас эта ватная ****ота пытается тут, на форуме, вякать что то и оправдывать свою продажность, при это подвывая про Одессу, Мариуполь и Харьков. Короче везде, где эти смердящие твари выгребли от народа подсрачников.

Да, я как вспоминаю те времена.....ужас.
Слава всем Богам, что мы этих тварей из города выгнали. Всё таки адекватных у нас намного больше, чем сепаров и ваты!
Теперь вот так:
Донецк "спасли", Харьков не смогли!

ee8gca.webp

Шкода. Я люблю херес, тільки справжній. Колись в Криму був дуже добрий справжній херес (марочний). Можна було у "Затишку" зайти і узяти собі стаканчик. І "Мадера" була справжня. Мене потім навчив один гурман пити херес, або мадеру навпіл із "Шампанським". Смакота... Закусували зазвичай шоколадною конфеткою. А ось у чистому вигляді херес, або мадеру краще закусувати хорошим сиром...

Я дегустував херес на батьківщині хересу на сході Іспанії, в підвалах Пепе. Там це культ, і херес там від легкого світлого до темно-коричневого і густого. Але самий дивний херес я пив на дегустації в кримському Магарачi десь в 90ті. Там взагалі були позамежні за рівнем десертні вина витримки від 10 до 20 років. І оскільки я багато чого пробував, в тому числі різну дорогу випивку на бізнесових конференціях і бізнес-фестивалях за кордоном - знаю, про що говорю

Херес у Магарача настоювався у великій бочці, в якій наліт држжей на стінках був завтовшки в руку. А вів дегустацію директор Магарачського НДІ. Він змінив попереднього, який наклав на себе руки, коли Московія затіяла тотальну вирубку виноградників в в 80ті роки, і під сокиру пішла унікальна лоза Магарача

А в лютому 2017 я дізнався шокуючу новину - окупанти закривають НДІ виноробства "Магарач" і розпилюють його майно!

jgj8gg.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А в лютому 2017 я дізнався шокуючу новину - окупанти закривають НДІ виноробства "Магарач" і розпилюють його майно!
Якщо не помиляюсь. то на цій території було збудовано дачу Януковича...
Усі лози в Криму, які були століттями там районовані, вирубили, згодом, на їх місці насадили привезені із Болгарії лози виноградів типу "Кадарка" та ін., які ніяким чином не могли конкурувати з тими, що загубили.

Вопрос от гостя из РФ: если меня можно называть *******том и прочими фольклёрными кликухами, то могу ли я называть харьковчан, особенно пенсионеров, особенно пенсионеров с бананами в ушах, обстрагировавшихся от всего происходящего, кроме своей крайней хаты с портретом "Кернес лучший" - двужопыми тремпелями?

З днем бандерівських коте!:D

bdeec9.webp
gb8cah.webp

Вкладення

• bdeec9.webp
    bdeec9.webp
    32.9 КБ · Перегляди: 30
обстрагировавшихся от всего происходящего, кроме своей крайней хаты с портретом "Кернес лучший" - двужопыми тремпелями?
Ти не туди потрапив бо тут таких немаэ, тому проходь повз.

Вопрос от гостя из РФ: если меня можно называть *******том и прочими фольклёрными кликухами, то могу ли я называть харьковчан, особенно пенсионеров, особенно пенсионеров с бананами в ушах, обстрагировавшихся от всего происходящего, кроме своей крайней хаты с портретом "Кернес лучший" - двужопыми тремпелями?
Бачу, синку, що ти себе тільки видаєш за *******та... Мабуть ти із глухого села. В одному пості стільки помилок у московському діалекті: "фольклёрными" - правильно - фольклОрными; "обстрагировавшихся" - правильно Абстрагировавшихся
"двужопыми тремпелями?" :іржач: Це у тебе плечі і **** в одному місці... А у нормальних людей поміж плечами та жопою є ще і ***** та живіт...
Чи ти, ходяча карикатура з плечами, що ростуть із жопи? :іржач:

От лежу собі і думку гадаю... Які ж вони усі голодні та дурні...

c4jdfe.webp

Ксела, Володимир, я не встречал харьковчанина, общающегося у себя в Харькове на украинском. Тем паче с москвичом. Двужопых нема? Не смешите мои тремпели ))) Если б двужопых реально не было, - сидели бы со своим Крымом и уж тем более со своим Донбассом в одной общей лодке.

Назад
Зверху Знизу