Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
cac9gg.webp

Шото новосіб веселить останнім часом)

З останнім днем зими!

gfae7a.gif

Метеоцентр попереджає: "Наближається спека!".

*****и зітхають: "А що ж там у хахлів, можуть виключити опалення, а газу в газосховищах іще на одну зиму залишилося... Пічалька..."
Сегодня уже хорошие бутоны,завтра должни зацвести. И крокусы уже вылезли.

Прошу почитати цю статейку і особливо звернути увагу на коменти під нею! У вати там підгорає.....:рл:

Жаба, имеющая вид гадюки

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Очень хорошая статья.:клас: Всё построено на понтах. Систему взаимоотношений с Западом они коструируют на свою ментальность. Не поимают одного, что Запад это всё понимает и не пускается с ними в игры которые они скажем здесь навязывают в виде каких-то споров, претензий, игр в псевдосправедливость с подъёбочным душком. Там просто делают своё дело, ***рят санкции, наращивают вооружения, обеспечивают энергобезопасность.

Porucznik Jebłoński;59346138 сказав(ла):
Онотоле, кого колышет, на что ты надеешься?
*****ы постоянно и навязчиво подчёркивают свою значимость. Ведёт себя как не стораз посланыйнахуй.

чего "навмисне ухиляєшся" ?
я не думаю, шо ти глухий
je7fff.gif

Таким чином, ти навмисне уникаєш незручних запитань.

где тетка свободно разговаривает по нерусски.
Вона не розмовляє.Я це відео мала змогу подивиись тільки зараз.І бачу шо в її монолозі така сама проблема як і в россіських інтерв'ю,нескінченне "ааа..." та "еее..." там правда ще присутнє "тасказать".
Повторюю тобі ще раз - її (захарової), так звані, інтерв'ю англійською ( і всі вони чогось у студії РТ) є не більшим ніж монологи однієї "руської баби".
Пояснюю: покійний ****ін, хоч був цинічним і невихованим брехуном, але у нього були справжні інтерв'ю із співбесідниками у режимі реального часу.
На фоні того ж,покійного Примакова, ваша захарова - це колгоспниця.Я розумаю,шо ві її десь викопали,шоб втерти носа американцям, але вийшло невдало і жалюгідно.
І ображатись тут не варто.Зате є одна безумовна преференція:) кого би ви не призначили на цю посаду - гірше навряд чи буде.

А ты опять глупишь
"Глупіш" ти,коли починаєш порівнювати шарліз терон у юності і захарову у 42 роки.
Та твій співвітчизник,коли вважає шо на радіо прийти лахудрою - це нормальний стан речей.
je7fff.gif

***лостан вкрай охерел

россия пригрозила ответными действиями в случае продолжения торговой блокады ОРДЛО

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ты не согласен с тем, что:
Тупое русское *****-оно всегда тупое русское *****, вне зависимости от образования и должности.
и это неудивительно. Истинно русский человек всегда готов валятся в ногах того, у кого больше бабла.

Маяжтырадость, так он и есь ***** не знающий гимна своей страны!)

боюсь ты не доживешь до того дня, когда я стану твоейрадостью и че ты за него переживаешь? с таким раскладом я могу быть уверенной, что и ты не знаешь гимн своей гавеной страны

Назад
Зверху Знизу