Захарова окончила МГИМО МИД России, факультет международной информации по специальности журналист-международник. Владеет английским и китайским языками. Имеет дипломатический ранг советника первого класса, кандидат исторических наук
І? Ти навмисне ухиляєшся від зауваження того,наскільки в неї кострубата мова?
Освічена людина на такій посаді, мала б говорити краще.Хоча кому я це говорю....МЗС країни,що дозволяє собі матюччя в прямому ефірі.
с 10 августа 2015 года - директор Департамента информации и печати Министерства иностранных дел РФ (официальный представитель Министерства иностранных дел Российской Федерации)
Взялась нізвідки фактично.Всі її дипломи - свого роду, насмішка та тролінг над гуманітарною освітою.
МОжешь называть эту должность "пресс-секретарь госдепа РФ" , только не выдумывай небылиц про необразованность
Та я її кілька разів слухала.А ти,схоже,шо тільки дивись як вона на підборах скакала.
Якшо вона - обличчя вашого мзс,то можна тільки зауважити,шо "хрєнове" воно у вас.Негарне,невиховане,неосвічене та жалюгідне.
у студії рт навіть ти міг би склепати так.
Тебя просили не раз , но ты съезжаешь на какие то "це таке,буває", х.з. в какой это манере
з.ы.
Ті хто мене по-людськи просив,ті отримали)))А гонор та пиху - демонструйте в іншому місті.
Так навіщо про нього скиглити тоді?
Ты просто наглядный пример огульного обсоса внешности женщины женщиной.
Огульного?))))Я не прочитала ні одного вагомого аргумента.Зате я читаю твої,безумовно патріотичні, мантри на захист захарової - але в них немає конструктиву.
Обсуждаемую тобою мы видим, а тебя нет .
Ти це переживеш
Твоя способность почитать Вики не паражает
А твоє нерозуміння простих речей мені видається смішним.
Ти хоча би щось почитав про те фото
молодої Терон,яке ти постив.Коли воно було зроблено і навіщо.
Не дуже люблю такі пояснення,але коли ти такий недалекий у побутових речах: коли жінці до 25-27 років - вона може собі дозволити абсолютно любі експерименти із зовнішністю.Колір волосся,пірсінг і тд.Після 30-ти це виглядає по-іншому.У відео,яке привела я Терон приблизно 35-36 років.І волосся бездоганно пофарбоване.
Захарова у 42 роки з таким волоссям має жалюгідний вигляд.І це факт.
Ти б ще брітні спірс у 17 років запостив

*********.