Статус: Офлайн
Повідом.: 65376
Повідом.: 65376
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А кому сейчас легко... хвостатыйГад. Это у меня такое настроение.
Я смотрю... ты один дома?Я смотрю вы собрались расслабиться, не?
Да ради Бога... шумиУ меня кот, мама, и старший дома.
Я, даже, не знаю с кого начать, а ты лезешь....
Салтовский ?А я решил что следует подкрепится
Не разговор... зайдем с другой стороныТы напрасно пытаешься походить на мою жену.
Взаимно...Я хочу выразить признатнльность нашим евреям....
Дальновидно... не *****...Я хочу выразить признатнльность нашим евреям....
Хамло...Ты поц, не?
З іншої темиСовок наебнулся не потому что нефть уронили, а потому что был гнилой изначально. Все остальное - отмазки.
Ось сидить собі такий "роботяга" на робочому місці і піднімає продуктивність праці українців, яка знаходиться на рівні відсталих африканських країн, трьопом в -неті. На вихідні вони зникають. Тому не варто чекати позитивних зрушень в нашій економіці - сучасний українець в більшості тупий та лінивий, але любить бабло і в великій кількості "на халяву". Тут прослідковується так звана "інертність культури", по якій діти тих, хто формувався по методі "вони роблять вигляд, що нам платять, а ми робимо вигляд, що працюємо", мало чим відрізняються від своїх батьків. Оцей пік деградації почався десь в середині 60-х років минулого століття і досяг апогею.
Не-а. Пришлось учесть интересы супруги и друзей. Короче,присматриваю халявные билетики в ЮА на конец осени.в Пакистан то доехал, как хотел ?
Взрослый дядька... и не стыдно показывать ?
Взрослый дядька... и не стыдно показывать ?фу...
Сам то, бывал в Сибири?Она ведь разная.
Че за демфинг?Че не так с металлом?
![]()
привет ...
Та я же не дохторто он жалуется ... как у врача на приёме ...