Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Я смотрю вы собрались расслабиться, не?
Я смотрю... ты один дома? :D шалишь...
6c8b277833b8de6a68f918608cddf47f.gif

А я решил что следует подкрепится :D

97d72-clip-50kb.jpg

А я решил что следует подкрепится
Салтовский ? :D ... как надоели эти привычки...:D никак не избавится...
e03e0b2ae7bcf6686ced17b9acf1a9ea.jpg

Ладно... еще пару дринков... и пас :D

Ты напрасно пытаешься походить на мою жену.
Не разговор... зайдем с другой стороны :D кололи и не таких...:rolleyes::кручусь:

Совок наебнулся не потому что нефть уронили, а потому что был гнилой изначально. Все остальное - отмазки.
З іншої теми
Ось сидить собі такий "роботяга" на робочому місці і піднімає продуктивність праці українців, яка знаходиться на рівні відсталих африканських країн, трьопом в -неті. На вихідні вони зникають. Тому не варто чекати позитивних зрушень в нашій економіці - сучасний українець в більшості тупий та лінивий, але любить бабло і в великій кількості "на халяву". Тут прослідковується так звана "інертність культури", по якій діти тих, хто формувався по методі "вони роблять вигляд, що нам платять, а ми робимо вигляд, що працюємо", мало чим відрізняються від своїх батьків. Оцей пік деградації почався десь в середині 60-х років минулого століття і досяг апогею.

шо там по плотницкому? ласты уже склеил или еще топчет ордло?

Сам то, бывал в Сибири?:) Она ведь разная.

Че за демфинг?:confused: Че не так с металлом?:D

Нет, к счастью.....на земле хватает мест поинтересней.:D на которые можно потратить время и деньги.

Останнє редагування:
Добрий день всім нашим людям.

Давно не заходил. Как здесь "гости" , еще не раскаялись в свих людоедскитх наклонностях?

Назад
Зверху Знизу