Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Porucznik Jebłoński;57222138 сказав(ла):
Частенько там бывают оооочень даже ничо так дэуки.
Так я и понял ... шо все не просто так , есть еще какая-то мотивация :D

нам та чо - отступать скакать, наступать - скакать ...
В качалку лучше бы сходил... чем скакать туда-сюда :D

Попробуйте з них виділити москаля та українця. Не вийде! Повна ідилія в спільній культурі "рашен". Таке враження, що немає вкидання величезної маси військової техніки та боєприпасів на наші терени. Таке враження, що не існує проблеми під назвою "Крим". Таке враження, що не було 300-літнього варварського колоніалізму з грабуванням ресурсів України. Жлоби з обох сторін об'єдналися навколо стейка. Зверніть увагу на трансформацію жлоба з культури "рашен". Колись він забавлявся польським винаходом під назвою "водка" вкупі з винаходом німців під назвою "ковбаса". Потім він балувався кавказьким шашликом та винаходом французів під назвою "коньяк". А зараз він вже кайфує навколо британських віскі та стейка. А ось на вдосконалення свого "дихлофос в пиво" в нього немає часу, бо останній він марнує на трьоп по форумах, де хоче проявити в соціумі свій куценький інтелект. Так чим відрізняється київська "миша" від пітєрського свого сородича? Та нічим! Два сапога пара з культури "рашен", образ яких так вдало показував Гоголь та Л.Толстой в оповіданні "После бала". Різниця між ними лиш одна - одних цивілізаційних мутантів доб'є нафта та газ "на халяву", а інших - паразитування на чорноземі, який ще поставляє київським "мишам" їх "достоїнство" всього лиш 25 грн за "зелений". А без нафти та чорнозему наші Хєрої є ніщо в нинішній цивілізації.

Наркодилер... тьфу :D

Так... все в Альпы будь-ласка... запрошую :D
5c39d9b9b18dd151c91cb277ab717416.jpg

Так чим відрізняється київська "миша" від пітєрського свого сородича? Та нічим!.
А ти чим? ну кроме пафоса форумного... :) поделись...

Попробуйте з них виділити москаля та українця. Не вийде! Повна ідилія в спільній культурі "рашен". Таке враження, що немає вкидання величезної маси військової техніки та боєприпасів на наші терени. Таке враження, що не існує проблеми під назвою "Крим". Таке враження, що не було 300-літнього варварського колоніалізму з грабуванням ресурсів України. Жлоби з обох сторін об'єдналися навколо стейка. Зверніть увагу на трансформацію жлоба з культури "рашен". Колись він забавлявся польським винаходом під назвою "водка" вкупі з винаходом німців під назвою "ковбаса". Потім він балувався кавказьким шашликом та винаходом французів під назвою "коньяк". А зараз він вже кайфує навколо британських віскі та стейка. А ось на вдосконалення свого "дихлофос в пиво" в нього немає часу, бо останній він марнує на трьоп по форумах, де хоче проявити в соціумі свій куценький інтелект. Так чим відрізняється київська "миша" від пітєрського свого сородича? Та нічим! Два сапога пара з культури "рашен", образ яких так вдало показував Гоголь та Л.Толстой в оповіданні "После бала". Різниця між ними лиш одна - одних цивілізаційних мутантів доб'є нафта та газ "на халяву", а інших - паразитування на чорноземі, який ще поставляє київським "мишам" їх "достоїнство" всього лиш 25 грн за "зелений". А без нафти та чорнозему наші Хєрої є ніщо в нинішній цивілізації.
ага,все ****о, а ты д'Артаньян...

А ти чим? ну кроме пафоса форумного... поделись...
Та тим, що спасав твій Кіровський завод конверсією. А ти є, по всіх ознаках, ковбасним біженцем з України? З Олійника в Олєйнікі давно вже став?
Мені бабуся у дитинстві казали "Бійся довбойобів, які розказують, як тобі жити" (с)
Твоя бабуся була жлобихою в якому поколінні, коли вживали виділене слово? Тепер ти пішов далеко вперед від неї, вона плодила на своїх губах лушпиння від насіння, а ти своїм трьопом плодиш зірочки свого невігластва на форумах.
Ти вже всі тривіальні речі на третьому році війни розказав. Чи ше щось залишилось?
Та спробую тобі нагадати про коріння українського жлобства, в основу якого входило викидання рідної мови на смітник з надією вибратися на щабель Галахвастова.

В качалку лучше бы сходил... чем скакать туда-сюда :D
- от когда выйду на пенсию ... куплю себе кресло-качалку, сяду в него и первый год вообще ничего делать не буду ...
- а потом?
- потом ... потом начну раскачиваться ...

:D

Та спробую тобі нагадати про коріння українського жлобства, в основу якого входило викидання рідної мови на смітник з надією вибратися на щабель Галахвастова.

а с какой такой причины вы решили, что для всех граждан Украины украинский язык является родным?

13902837_1191271367616462_4824854279161733016_n.png

Anti-colorados: «Л-ДНР» на заметку: россияне обоср*лись в боях за Алеппо

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
а с какой такой причины вы решили, что для всех граждан Украины украинский язык является родным?
А звідки такий висновок? Це стосувалося етнічних українців, які в своєму невігластві замість слов'янського "тато" по моді жлоба перейшли на латинське "папі". Чи може Захарченко і кримська прокурорша не є етнічними українцями? А може київська "миша" не зрадила своїх предків, їх культуру?
А якщо масі "граждан" України мова є чужою, то ... ось ми й вийшли на головну причину сурогатності нинішньої держави. Тільки повний невіглас роль мови відкидає в своїй культурі на якесь віддалене місце. Тому він і продовжує жити "Інтерами" з їх Бенкендорфами, які є відкритими ворогами України, і які можуть її знищити й без Путіна. Так що купайтеся в своєму невігластві, обнімайтеся зі своїми катами, які довели Україну до такого стану за 300 років. А я лиш пробую висвітити свій "кут зору", коли в Харкові продовжуть реготати з Бушуєвих, які живуть українською мовою. І регочуть в основному не *******, а свої постколоніальні мутанти, які після рабського села десь в селищі ХТЗ привчилися до латинського "папі".

13902837_1191271367616462_4824854279161733016_n.png

Anti-colorados: «Л-ДНР» на заметку: россияне обоср*лись в боях за Алеппо

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Любить слов'янин св'ята. Військову авіацію за 25 років знищив, від чого й святкує. А може хоч один літак за цей час поставив на достатнє для потреб виробництво?

Та тим, що спасав твій Кіровський завод конверсією.
С чего он мой... у меня вообще на заводы аллергия с детства. :D Ты его и не спас кстати...
На 2012 год основным видом деятельности ОАО «Кировский завод» являлась сдача внаём собственного нежилого недвижимого имущества
======================

А ти є, по всіх ознаках, ковбасним біженцем з України? З Олійника в Олєйнікі давно вже став?
Это такая манера сведения выуживать... по хитрому? :D
Фамилию я не менял, а уехал в Питер учится . И на скока помню, в 85-м году меня колбаса совершенно не интересовала... в 20-ть лет совсем другие интересы у хлопцев :D.

Фамилию я не менял, а уехал в Питер учится . И на скока помню, в 85-м году меня колбаса совершенно не интересовала... в 20-ть лет совсем другие интересы у хлопцев
Які інтереси в 20-тирічних хлопців я знаю, вони різні. А що ж тебе зацікавило в тому місті алкашів, повернувшись в яке з Італії Гоголь "зійшов з розуму"? Невже вічно сира погода чи скопище від грабежів імперії в Ермітажі? А чого не повернувся на батьківщину?

А що ж тебе зацікавило в тому місті алкашів
А шо там алкашей больше чем в Харькове... чи Киеве? :D А место неплохое... миллионы туристов знают наверное... куда едут каждый год .:)
повернувшись в яке з Італії Гоголь "зійшов з розуму"?
А еще Пушкина там застрелили...:D
Невже вічно сира погода чи скопище від грабежів імперії в Ермітажі? А чого не повернувся на батьківщину?
К погоде я привык давно( харьковская летняя жара меня уже много лет "убивает", как в отпуск приезжаю) ... не такая она и сырая уже... потепление же всемирное идет :D. В Эрмитаж сейчас хрен попадешь... надо не один час простоять... из за туристов опять же. :)
Почему не вернулся... Тому шо с годами привык жить самостоятельно, как-то под родительское "крыло" не хотелось уже... :D Да и женился... а супругу Харьков как-то не сильно впечатлил, как я не старался переманить в начале... :). Ну а после развала совка этот вопрос совсем отпал, перспективы в Питере стали для жизни гораздо комфортнее... чем в Харькове, а других мест я и не рассматривал. Как-то так...

прошу прощения проверка

о работает )))
Шо там в Швеции... как погода? :D

Назад
Зверху Знизу