Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так я и понял ... шо все не просто так , есть еще какая-то мотивацияPorucznik Jebłoński;57222138 сказав(ла):Частенько там бывают оооочень даже ничо так дэуки.
В качалку лучше бы сходил... чем скакать туда-сюданам та чо - отступать скакать, наступать - скакать ...
Наркодилер... тьфуУчитесь,Киса.(с)![]()
А ти чим? ну кроме пафоса форумного...Так чим відрізняється київська "миша" від пітєрського свого сородича? Та нічим!.
ага,все ****о, а ты д'Артаньян...Попробуйте з них виділити москаля та українця. Не вийде! Повна ідилія в спільній культурі "рашен". Таке враження, що немає вкидання величезної маси військової техніки та боєприпасів на наші терени. Таке враження, що не існує проблеми під назвою "Крим". Таке враження, що не було 300-літнього варварського колоніалізму з грабуванням ресурсів України. Жлоби з обох сторін об'єдналися навколо стейка. Зверніть увагу на трансформацію жлоба з культури "рашен". Колись він забавлявся польським винаходом під назвою "водка" вкупі з винаходом німців під назвою "ковбаса". Потім він балувався кавказьким шашликом та винаходом французів під назвою "коньяк". А зараз він вже кайфує навколо британських віскі та стейка. А ось на вдосконалення свого "дихлофос в пиво" в нього немає часу, бо останній він марнує на трьоп по форумах, де хоче проявити в соціумі свій куценький інтелект. Так чим відрізняється київська "миша" від пітєрського свого сородича? Та нічим! Два сапога пара з культури "рашен", образ яких так вдало показував Гоголь та Л.Толстой в оповіданні "После бала". Різниця між ними лиш одна - одних цивілізаційних мутантів доб'є нафта та газ "на халяву", а інших - паразитування на чорноземі, який ще поставляє київським "мишам" їх "достоїнство" всього лиш 25 грн за "зелений". А без нафти та чорнозему наші Хєрої є ніщо в нинішній цивілізації.
******* виділяється з кожного українця після їжі.Попробуйте з них виділити москаля та українця. Не вийде!
Та тим, що спасав твій Кіровський завод конверсією. А ти є, по всіх ознаках, ковбасним біженцем з України? З Олійника в Олєйнікі давно вже став?А ти чим? ну кроме пафоса форумного... поделись...
Твоя бабуся була жлобихою в якому поколінні, коли вживали виділене слово? Тепер ти пішов далеко вперед від неї, вона плодила на своїх губах лушпиння від насіння, а ти своїм трьопом плодиш зірочки свого невігластва на форумах.Мені бабуся у дитинстві казали "Бійся довбойобів, які розказують, як тобі жити" (с)
Та спробую тобі нагадати про коріння українського жлобства, в основу якого входило викидання рідної мови на смітник з надією вибратися на щабель Галахвастова.Ти вже всі тривіальні речі на третьому році війни розказав. Чи ше щось залишилось?
Porucznik Jebłoński;57222138 сказав(ла):А а шо лучче - пулімьот чи танк?
В качалку лучше бы сходил... чем скакать туда-сюда![]()
- от когда выйду на пенсию ... куплю себе кресло-качалку, сяду в него и первый год вообще ничего делать не буду ...
- а потом?
- потом ... потом начну раскачиваться ...
Та спробую тобі нагадати про коріння українського жлобства, в основу якого входило викидання рідної мови на смітник з надією вибратися на щабель Галахвастова.
А звідки такий висновок? Це стосувалося етнічних українців, які в своєму невігластві замість слов'янського "тато" по моді жлоба перейшли на латинське "папі". Чи може Захарченко і кримська прокурорша не є етнічними українцями? А може київська "миша" не зрадила своїх предків, їх культуру?а с какой такой причины вы решили, что для всех граждан Украины украинский язык является родным?
Любить слов'янин св'ята. Військову авіацію за 25 років знищив, від чого й святкує. А може хоч один літак за цей час поставив на достатнє для потреб виробництво?![]()
Anti-colorados: «Л-ДНР» на заметку: россияне обоср*лись в боях за Алеппо
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
С чего он мой... у меня вообще на заводы аллергия с детства.Та тим, що спасав твій Кіровський завод конверсією.
======================На 2012 год основным видом деятельности ОАО «Кировский завод» являлась сдача внаём собственного нежилого недвижимого имущества
Это такая манера сведения выуживать... по хитрому?А ти є, по всіх ознаках, ковбасним біженцем з України? З Олійника в Олєйнікі давно вже став?
Конечно пускает... у меня абонементту Evg64
провайдер что пускает на сайт?
Та не тока в этой теме спрашивалита ету тему забросил и не видел ответов ))
Які інтереси в 20-тирічних хлопців я знаю, вони різні. А що ж тебе зацікавило в тому місті алкашів, повернувшись в яке з Італії Гоголь "зійшов з розуму"? Невже вічно сира погода чи скопище від грабежів імперії в Ермітажі? А чого не повернувся на батьківщину?Фамилию я не менял, а уехал в Питер учится . И на скока помню, в 85-м году меня колбаса совершенно не интересовала... в 20-ть лет совсем другие интересы у хлопцев
А шо там алкашей больше чем в Харькове... чи Киеве?А що ж тебе зацікавило в тому місті алкашів
А еще Пушкина там застрелили...повернувшись в яке з Італії Гоголь "зійшов з розуму"?
К погоде я привык давно( харьковская летняя жара меня уже много лет "убивает", как в отпуск приезжаю) ... не такая она и сырая уже... потепление же всемирное идетНевже вічно сира погода чи скопище від грабежів імперії в Ермітажі? А чого не повернувся на батьківщину?
Шо там в Швеции... как погода?прошу прощения проверка
о работает )))
В соседней теме он из Норвегии теребит прокси.Шо там в Швеции... как погода?
Устанешь правой, экспериментируй левой.эксперементирую