Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Опа! Какие люди!Всем здарасьте! Шо тут новенького? Три тыщи пятьсот лет тут не был...
Здаров, Дед! Давненько меня тут не було.Опа! Какие люди!![]()
Шото булькнуло...Там скандинавы опять жалуются, что с кацапии на них потянуло какой-то радиоактивной дрянью. Шо за народ, сами жить толком не научились и ещё и другим мешают...
Ведучий програми "Вести" на красноярському держтелеканалі "россия (страна-террорист)-24" Володимир Жарінов оголосив, що звільняється з роботи через те, що не хоче піарити "деструктивні дії влади" стосовно поправок до Конституції.
Джерело: пост телевізійника у Facebook
Пряма мова: "Сьогодні написав заяву. Йду з дивним відчуттям. Протягом семи років я писав гарячі новини, готував репортажі з місць подій, вів випуски новин і намагався бути об'єктивним.
Але те, що відбувається зараз - вище мого розуміння. Поправки до Конституції - історичний злочин. За всю кар'єру мені не доводилося піарити відверто деструктивні дії влади. І зараз не хочу.
Я бачу єдиний вихід, щоб не брати участь в цьому божевіллі – звільнитися".
Деталі: Він додав, що приймати учать у голосуванні щодо поправок у російську конституцію також не буде.
Не, им некогда. У них то диды ваивали полгода, то выборы, то послевыборный угар.Сюди кацапи взагалі хоч заходять?