Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Там скандинавы опять жалуются, что с кацапии на них потянуло какой-то радиоактивной дрянью. Шо за народ, сами жить толком не научились и ещё и другим мешают...

Там скандинавы опять жалуются, что с кацапии на них потянуло какой-то радиоактивной дрянью. Шо за народ, сами жить толком не научились и ещё и другим мешают...
Шото булькнуло...

Ведучий "россия-24" назвав поправки до Конституції РФ злочином й звільнився

Ведучий програми "Вести" на красноярському держтелеканалі "россия (страна-террорист)-24" Володимир Жарінов оголосив, що звільняється з роботи через те, що не хоче піарити "деструктивні дії влади" стосовно поправок до Конституції.

Джерело: пост телевізійника у Facebook

Пряма мова: "Сьогодні написав заяву. Йду з дивним відчуттям. Протягом семи років я писав гарячі новини, готував репортажі з місць подій, вів випуски новин і намагався бути об'єктивним.

Але те, що відбувається зараз - вище мого розуміння. Поправки до Конституції - історичний злочин. За всю кар'єру мені не доводилося піарити відверто деструктивні дії влади. І зараз не хочу.

Я бачу єдиний вихід, щоб не брати участь в цьому божевіллі – звільнитися".

Деталі: Він додав, що приймати учать у голосуванні щодо поправок у російську конституцію також не буде.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А ЧЕ ТАМ У ХОХЛОВ?

А че там у вас? - вопрошают соседи
в замочную скважину из-за дверей.
Да все, как обычно... Обамою бредим...
Детей распинаем... Едим снегирей...
Насилуем бабушек русскоязычных...
На братских могилах танцуем гопак...
Короче, братэлы, усе, как обычно...
Устроил ответ? Ну, и ладненько... ****...

Игорь Цырульников

02.07.20 17:28 ГБР подрывает систему ПВО Украины, изъяв приборы для наведения ЗРК на цель, - Командование Воздушных сил ВСУ

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Удивляюсь наивности тех, кто задает глупые вопросы типа: "Да как это можно?" "Да зачем они это делают?" И массу других тупых вопросов.
Ответ один, они подготавливают благодатную почву для бомбардировок русской авиацией украинских городов.
Вместо этих безмозглых вопросов лучше бы готовили бомбоубежища. А еще лучше если бы вышли на майдан, удавили бы зеленую Тварь и объявили всеобщую мобилизацию

Сюди кацапи взагалі хоч заходять?

Назад
Зверху Знизу