Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
*Маса — це фізична величина, що визначає інертні і гравітаційні властивості тіл. Маса залежить від кількості та властивості речовини, з якої складається той чи інший предмет. Вимірюється в кілограмах.Маса - це енерційна характеристика предмету. Вага - то є похідна.
З іншого боку - Вага, є загально вживаним народом еквівалентиом маси.
Да, и после этого кто-то считает, что мы должны с *****ьём договариваться......Помянем ребят.

Сила вимірюється у Ньютонах.
Ваші висновки, щодо ваги секції?

Не любить його Трамп...Сегодня день Рождения большого друга Украины Джона Маккейна

Я вже написав раніше, що до наступного літа може не витримати статичних навантажень... Про динамічні навантаження поки що мова не йде, бо по ньому, якщо раніше не завалиться, як сталінський, або гітлерівський, поїзди підуть тільки наприкінці 2019 року (якщо не помиляюсь).Ну теперь будет самое интересное: делаем ******, панове, как долго выдержат опоры в илистом грунте в сейсмически опасной зоне такую нагрузку.

Післязавтра вже вступає в силу асоціація України до ЄС. Так що? Завтра завалиться?Ясень пень, что мост развалится раньше чем Украина вступит в ЕС и НАТО!

А хто так вважає?Да, и после этого кто-то считает, что мы должны с *****ьём договариваться......![]()
Ну... *****асов раньше времени никто за язык не дёргал.Ясень пень, что мост развалится раньше чем Украина вступит в ЕС и НАТО!

А если учесть то что там очень сильные ледохододы, сильное течение и сезонные шторма доходящие до девяти балов, ...учитывая то как *****ы строят ( взять к примеру ту гидроэлектростанцию которую торжественно открывало ***ло, а спустя три недели её прорвало ) я бы много не дал за этот мост. Вернее ничего бы не дал.Я вже написав раніше, що до наступного літа може не витримати статичних навантажень... Про динамічні навантаження поки що мова не йде, бо по ньому, якщо раніше не завалиться, як сталінський, або гітлерівський, поїзди підуть тільки наприкінці 2019 року (якщо не помиляюсь).![]()
«Соединённые в душу их мать штаты Америки собираются ввести новые санкции против России, на этот раз в банковском секторе.
А по-хорошему, надо не в банковском, а в банном вводить. Шампуни, мыло, мочалки, зубную пасту и пену для бритья - всё запретить. Потому что это всё равно не русское и нашему человеку ни к чему. Вы откройте шкапчик своей ванной и убедитесь, что всё там импортное. До последней зубной щётки. Всё это следует изъять.
Нашему человеку из банного инвентаря только шайки годятся. Причём, чем дальше, тем больше»,- подытожил Талк.
Так. Якщо у Сталіна та Гітлера раніше нічого не вийшло з тим мостом, то, гадаю й у Путлера нічого не вийде... Доволі багато там різних факторів, які призведуть до руйнування цього моста... Буде, як із будівництвом БАМа, стільки грошів викинули на вітер, а ефект нульовий... А тут ще може статися масштабна катастрофа...А если учесть то что там очень сильные ледохододы, сильное течение и сезонные шторма доходящие до девяти балов, ...учитывая то как *****ы строят ( взять к примеру ту гидроэлектростанцию которую торжественно открывало ***ло, а спустя три недели её прорвало ) я бы много не дал за этот мост. Вернее ничего бы не дал.
Тебя каким боком **** наше полночленское правство с ЕС?Такая ассоциация и у Турции была - я про полноправное членство.

До чого тут Турція?Такая ассоциация и у Турции была - я про полноправное членство.
Порівняв хрен із пальцем.
Тільки через те, що її маленька територія лежить в Європі? А набагато більша частина в Азії... До того ж Турція є мусульманською країною...вийдевони добудують міст і коли вата буде тікати з українського Криму до россіі - завалять його на..й

Кажуть, що в районі Керчі підвищився запит на надувні човни й рятувальні жилети... 
Толян, а помнишь как вы кукарекали что "****ам никогда безвиз не сделают!"?Такая ассоциация и у Турции была - я про полноправное членство.
Да, и после этого кто-то считает, что мы должны с *****ьём договариваться......![]()