Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
де нещодавно по Красній площі марширували китайські війська...
Ти там по ссилці нижче читав про теж дуже "цікаві" згвалтування?РФ - это не какая-то там ******а.
россияне выдали украинское пиво и крымскотатарские чебуреки за свой продукт на фестивале культур мира в Испании⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
А так...шо дивуватись.
дибіли
![]()
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Хочуть шоб Путін був обраний ще на один термін, щоб гарантовано розвалити та знищити мерзену ресурсну федерацію.пс.Привіт

Привіт, моя люба!Привіт

Ага, там і "Шойгу" видав перли)))Мені сподобались підписанти.Степан Бандера( з Ліпецька) та імператор пінгвінів(з Москви)Хочуть шоб Путін був обраний ще на один термін, щоб гарантовано розвалити та знищити мерзену ресурсну федерацію.
На расээ кидати - це улюблене заняття. Як паніна - улюбленого актора х*йла кинули
Кинули на бабки кандидаты в депутатыПусть не расстраивается - он себе ещё насосёт эти три копейки...опыт у него есть.

Так что, в КНДР уже есть бизнесмены? Да, кранты приходят маяку росии.Китай запретил гражданам и компаниям из КНДР открывать в стране новый бизнес
Власне, як я зрозумів, Прут гей...
залишилось вияснити: активний чи пасивний...
Что ты в америчке делаешь? Помогаешь памятники валить?Судя по поведенческой реакции - скорей пассивный
Что ты в америчке делаешь?