Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Як українська журналістка заткнула хавало на РосТВ Жирику! Відео
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Но о престиже офицера-подводника на России он знает наверняка
Та який там престиж... Треба було тільки подивитися у яких жахливих умовах живуть офіцери підводники в Сівероморську та Сіверодвинську. щоб ніколи не говорити про їхній престиж... Нещасні люди...

До речі,про "Курськ".
Фотка стара,але показова.
Якого розуміння можна чекати від манкрутів:незнаю:
cc3ahc.webp

Це діти підводника з "Курська" на могилі батька.Футболочки неперевершені.
А ще там булиморяки з Севастополя:рл:

у нас тоже такое есть. зовут тарасик черновол.

Та який там престиж... Треба було тільки подивитися у яких жахливих умовах живуть офіцери підводники в Сівероморську та Сіверодвинську. щоб ніколи не говорити про їхній престиж... Нещасні люди...

Черговий вброс про високі зарплатні і статус підводників що забезпечив ***ло :D не вийшло)

Екслюзив для *****ні. Заборонений до показу в Росії французський документальний фільм про причини загибелі АПЧ "Курськ"

Пытаясь вернуть Техас, Мексика потеряла Калифорнию. Ты уверен, что тебе плевать?
Мир уже давно глобален братко. Процессы обьединения не остановить...

Но убрать как можно больше русских из будущего можно.

Ожидаемо..... Ответа нет.
Я спросил, потому что такие аварии по пальцам посчитать, и я возможно знаю вашего папу.
Хотя, судя по паре фраз из рассказа либо он ****ит, либо Вы. :)
Но учитывая репутацию ваших товарищей по ХФ, и уход от простого вопроса, ****ите навернка Вы, мадам-дочь офицера :)

Експерд по підводним човнам, в ахуєнних умовах проживання, з величезною зп забезпечених ***лом якого *** ти животное приперлось на ХФ?:D

Назад
Зверху Знизу