Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ЇЇ обирали не українці, а гроші коханця...І цю мерзоту у Верховну Раду вибирали українці...
ЇЇ обирали не українці, а гроші коханця...
Тобто мені хтось заплатив за цю курву?
Нехай буде так...Перефразуємо: її обрали громадяни України за гроші коханця.
У нас при низькій явці виборців, дуже часто вкидають їхні бюлетені за того кандидата, або за партійні списки, за якого дали хабаря членам виборчої комісії. Це давно відома технологія.вибирали громадяни України...
Не треба без чеків та платіжних доручень за всіх українців...
Поміж Італією та Хорватією...И погибла черноротая на окраине Европы.
И погибла черноротая на окраине Европы.
А у коханця Фуксмана було прізвисько "бриллиантовая *опа" тому, що він починав заробляти гроші перевозячи діаманти в своїй дупі.а гроші коханця...
Фуксман занялся контрабандой также c помощью чиновника в сфере культуры, нынешнего хозяина фирмы-прокатчика русских фильмов Gemini Михаэля Шлихта (Штази?), вывозя зарубеж драгоценные камни в ****е [5].
Володимир, ти розумєіш шо без цієї шняги 24 буде не свято
А у коханця Фуксмана було прізвисько "бриллиантовая *опа" тому, що він починав заробляти гроші перевозячи діаманти в своїй дупі.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не зрозумів... Я нічого не приховую. Гадаю, що під час параду буде звучати і ця мелодія.От бачиш, а ти це хочешь приховати для нашої армії....![]()
Мені теж огидно, але мокши та інши ерзя у захваті від цього альфа-самця)))Лена, меня тошнит ....