Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Если у тебя есть подписка, скопируй сюда статью.
Немає. Але у мене відкрився повністю текст вдень. А зараз не відкривається... Але, я давав, мені здається, вище посилання на цю статтю в перекладі.

Немає. Але у мене відкрився повністю текст вдень. А зараз не відкривається... Але, я давав, мені здається, вище посилання на цю статтю в перекладі.

И шо там писали? Ну в обчих чертах хотябы. Или развернуто, желательно

Рбк пишет шо -

Дмитрий Медведев считает, что с подписанием Дональдом Трампом закона о новых антироссийских санкциях надежде на улучшение отношений между США и Россией пришел конец

Подробнее на РБК:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А они так надеялись :D

Им как лучше делают а они все о конце думают :іржач:

Рбк пишет шо -

А они так надеялись :D

Шампанське не п'ють вже за "друга Дональда":)Деякі видання пишуть,шо друг Дональд вимушений був підписати цей закон про санкції.Але з іншого боку там на росії від санкцій тільки краще:незнаю: то нехай скачуть собі :)
8fhccd.gif

Ну так привыкли шо у них один х все решает а остальные кивают черепом и соглашаются. А у америкосов немного по другому однако

Кроме того, по мнению Медведева, России объявлена полноценная торговая война. «В-третьих, администрация Трампа продемонстрировала полное бессилие, самым унизительным образом передав исполнительные полномочия конгрессу. Это меняет расклад сил в политических кругах США», — считает глава правительства.

Подробнее на РБК:

И шо там писали? Ну в обчих чертах хотябы. Или развернуто, желательно
Я вже точно не пам"ятаю, бо за день стільки інформації переварив. Але, пам"ятаю, що Путіна розбалував Б.Обама, треба переходити на більш жорсткий діалог з Путіним. І в цьому контексті головний мотив такий, що Україні треба таки надати летальну зброю, бо в Україні вже загинуло 10 000 людей, а росія нашпигувала зброєю та боєприпасами ОРДЛО, так що в ній, за словами К.Уолкера, тільки танків більше. ніж у всіх європейських країнах. Тобто робиться наголос на тому, що Україні треба таки надати протитанкові ракетні комплекси "Джавелін", а також засоби протиповітряної оборони.

Я вже точно не пам"ятаю, бо за день стільки інформації переварив. Але, пам"ятаю, що Путіна розбалував Б.Обама, треба переходити на більш жорсткий діалог з Путіним. І в цьому контексті головний мотив такий, що Україні треба таки надати летальну зброю, бо в Україні вже загинуло 10 000 людей, а росія нашпигувала зброєю та боєприпасами ОРДЛО, так що в ній, за словами К.Уолкера, тільки танків більше. ніж у всіх європейських країнах. Тобто робиться наголос на тому, що Україні треба таки надати протитанкові ракетні комплекси "Джавелін", а також засоби протиповітряної оборони.
Единственное что нам может дать стоящее Пентагон и НАТО это зелёный свет на наступление! + Поддержка с воздуха ракетами и данные из космоса.

1000р - 390грн
22.07 було 1000р - 430грн
Це так рубль укріпивсь?

В Челябинске ливень смыл свежеуложенный асфальт

Более 80% предпринимателей не верят в защиту частной собственности в России

В воинской части на Урале 150 контрактников устроили кровавое побоище

Единственное что нам может дать стоящее Пентагон и НАТО это зелёный свет на наступление! + Поддержка с воздуха ракетами и данные из космоса.
Щоб спровокувати повномасштабну агресію Рф проти України? Навіщо? Американці включили план "Анаконда", щоб задушити у санкційних обіймах рашку... Приклад дуже яскравий. як вони це зробили з набагато потужнішим СРСР. Зараз, при економічному послабленні рашкенстану, там відбудеться парад суверенітетів цілих регіонів, що може стати причиною внутрішніх збройних конфліктів.
Нам високотехнологічне озброєння потрібне тільки задля оборони й звільнення своїх тимчасово окупованих територій.

Там у них така система, що дають для затравки три статті прочитати, а потім зась... Підписуйся і плати.
Я один раз тільки вискочив, коли прочитав цю статтю... А другий раз вже - зась...

В Самаре загорелся стадион, который строят к чемпионату мира 2018 года

bced0b.webp

3 августа в Самаре произошел пожар на стадионе "Самара-Арена", который строят к чемпионату мира 2018 года. Об этом сообщается в Twitter местного издания "Вестник Самары".
"Из стадиона повалил густой черный дым", – говорится в сообщении.

Тука: Скорее РФ распадется на исконные улусы, чем Украина допустит реализацию "Новороссии"

Назад
Зверху Знизу