Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А минеральные воды с лужи берут или тоже со скважины?Артезианская не воняет и не пахнет и свежа на вкус.
Пью прям онлайн.
Хімічний склад артезианської води залежить від хімічного складу верхнього та нижнього пластів, але завжди артезианські води мають надмірну засоленість, в тому числі й можуть мати розчинені метали, особливо залізо. Єдина перевага артезианської води, що вона не має забруднень антропогенного характеру.Это мож и не артезианская. А просто верхний водоносный слой. Там да.. Обычно железо и пить ее нельзя.
У нас такие на дачах сверлят для технических нужд, все кому не лень.
Артезианская дорого и хлопотно.
Иди ***** тогда.Извини, но твой уровень интеллекта и знаний не позволяет тебе вести диалог.
Поговори сам с собой.
Так я йому хотів написати приблизно те ж саме, але зрозумів що це марна трата часу. Вот почему они такие тупые?Хімічний склад артезианської води залежить від хімічного складу верхнього та нижнього пласті
Фактом це буде тоді, коли дасте хімічний склад цієї води... Бо, це тільки суб"єктивні враження... Органолептичні показники теж мають свою шкалу.та артезианская вода, что пью я не ни имеет запаха ни какого либо привкуса и это факт.
Оце і є хімічний склад верхнього та нижнього водоупорних пластів поміж якими й розташовується вода, яка розчиняє солі та інші хімічні елементи, які містять ці пласти.Химический состав артезианской воды н зависит от условий формирования конкретного бассейна.
Рабы числятся,но через проходную зась. Как там у вас насчет рабов и рая?
А вот зачем я разрешаю себя числить среди работающих на заводе-то мое дело. Надо.
З.Ы. Рабы не мы-мы не рабы. Бо рабов хотя бы кормят и одевают. В мире еще не придуман статус для украинских работяг.
Нет, просто не вижу смысла сеять разумное, доборе, вечное там, где это ***** никому не нужно.
Нет, просто не вижу смысла сеять разумное, доборе, вечное там, где это ***** никому не нужно.