Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
так я и не тягаю, а наоборот, это форумный укрофильно-русофобский контингент спрашивает- почему не о Россию, я ж только отвечаю

Русофобия это не локал событие, это давно не такое явление....по факту...
это даже не фобия, а отвращение к россиянам ....

в чем ущербность? разве мигрировать от чуждой культуры, языка и т д- нелогично?

Не, ты реально *****:D

Я думал что ты прикидываешся, я ошибался :D

от чуждой культуры, языка

так ты в рф свалил што ли или в канадью?

Ицмай. Лайф :D:D

&t=20s

В память о добовольческих батальонах....

6hggfh.webp

В июле запускается Донецкий металлургический завод, вторая печь на Енакиевском металлургическом заводе, и планово к августу месяцу проблемы мы закроем", - сказал главарь "ДНР".
Ога... Проблеми тільки відкриваються завдяки безголовим торговцям курчатами... Шахти затоплюються. Через це у грунтові води потрапляють не тільки солі, але й радіоактивні елементи в тому числі й з шахти «Юнком» (м. Юнокомунарівськ, Єнакієвської міськради), де було здійснено ядерний вибух в 1979 р. Так що не зря Тука заявив, що Донбас приречений через радіацію - треба відселяти людей
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У НАТО хочуть, щоб Україна стала історією успіху

Проведення реформ під час конфлікту є надзвичайно складним завданням, але агресія, що й досі триває проти України, робить реформу ще важливішою, а швидкість її реалізації ще гострішим питанням.

Про це на сторінках видання “Тиждень” пише глава Представництва НАТО в Україні Александер Вінніков.

“Важливо, щоб імпульс реформ підтримувався і був ще інтенсивнішим. Союзники хочуть, щоб Україна стала історією успіху. Вони переконані, що суверенна, незалежна й стабільна Україна, неухильно віддана демократії та верховенству права, має першорядне значення для євроатлантичної безпеки. Успішна, сучасна Україна є також найкращою відповіддю на російську агресію”, – зазначає він.

Вінніков впевнений, що сьогодні Україна має унікальну можливість зміцнити свої державні інститути, верховенство права, підвищити економічну конкурентоспроможність і посилити сектор безпеки та оборони.

“Ось чому НАТО прагне підтримувати Україну в межах нашого Особливого партнерства, яке залишатиметься цінним для нашої спільної безпеки та стабільності. Це ключовий меседж підтримки, з яким посли Північноатлантичної ради під керівництвом генерального секретаря НАТО завітають до України за кілька тижнів – через 20 років після Мадрида”, – наголошує Александер Вінніков.

:пиво:

Москву засыпает снегом и крупным градом: москвичам не советуют появляться на улицах и предупреждают, что скоро начнется ужасающий ураган - кадры

читайте подробнее на сайте "Диалог.UA":

Оно не только филолог, но и историк. :рл:

Я уже писал об этом :)

Херасе! Даже у Яныча пердак полыхнул! :)
Азаров про лідерів ЄС: Буде перебільшенням називати їх освіченими

Колишній прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що Анна Ярославна не могла бути Київською княгинею.
Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Назад
Зверху Знизу