Статус: Офлайн
Повідом.: 6877
Повідом.: 6877
Спасибо, смотрел дважды, уникальный фильм.Грузини завжди ставилися до українців дуже добре... Багато з них вчилися в українських вузах, і коли дізнавалися про те, що я з Харкова тут не обходилось до запрошень, при чому мені треба було відбиватися, бо застілля у них було нескінченне.А мені хотілося подивитись на усі історичні пам"ятки. Коли деякі грузини питали мене, а де я був у Грузії, то дуже дивувалися, бо вони за все життя не побували в тих місцях, де я побував на протязі декількох років... Дійсно, там де ***** приклала свою руку і в Грузії там дуже стало погано. Я дуже любив у вересні у "оксамитовий сезон" їздити до Гагри... Це дивовижний край із своїми надкрасивими краєвидами, незвичайним субтропічним мікрокліматом. Вузенька смуга рівнини затиснута поміж горами та морем... Піцунда із своїми реліктовими соснами й піщаними пляжами. Але, після абхазької війни там усе у дуже великому занепаді... На жаль... Свого часу я там обійшов пішки майже усе узберіжжя від Гагри до Сухумі пішки... Доречі, якщо не бачив подивись фільм про абхазьку війну "Мандарини" Він створений грузинами і естонцями. Про долю еестів, які там жили... Впевнений що сподобається...
Как эстонцы мандарины во время войны выращивали...

чечен там конечно отмороженный..., вполне себе типичный муслим....
А мені хотілося подивитись на усі історичні пам"ятки. Коли деякі грузини питали мене, а де я був у Грузії, то дуже дивувалися, бо вони за все життя не побували в тих місцях, де я побував на протязі декількох років... Дійсно, там де ***** приклала свою руку і в Грузії там дуже стало погано. Я дуже любив у вересні у "оксамитовий сезон" їздити до Гагри... Це дивовижний край із своїми надкрасивими краєвидами, незвичайним субтропічним мікрокліматом. Вузенька смуга рівнини затиснута поміж горами та морем... Піцунда із своїми реліктовими соснами й піщаними пляжами. Але, після абхазької війни там усе у дуже великому занепаді... На жаль... Свого часу я там обійшов пішки майже усе узберіжжя від Гагри до Сухумі пішки... Доречі, якщо не бачив подивись фільм про абхазьку війну "Мандарини" Він створений грузинами і естонцями. Про долю еестів, які там жили... Впевнений що сподобається...
)
Для прута наступають кращі часи. Схоже на те. що ХАЗ таки реанімують...